Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość dlatego babom nie wolno ufać
bo WAM TYLKO KASA W GŁOWIE I SIĘ DOWARTOŚCIOWUJECIE CZYIMŚ KOSZTEM I WYSIŁKIEM! nic niewarte jesteście:D hahahahha, żal mi was, płytkie niunie. samochód sobie kupiła, buahahahhahaa:D niskie stworzenie.

"Vaaaniiilaaa i gleboko mam opinie innych" a my mamy głęboko ciebie, SAMOTNA PUSTA, ZAPŁAKANA LALECZKO! masz samochód, a nie masz miłości i nigdy nie będziesz miała, bo masz chorą psychikę:D

Gość dobrze zrobilas___
dobrze zrobilas!!! niech go tez zaboli i nie tylko ciebie:(

Gość po waszych wypowiedziach
widać, kim jesteście, proste niunie:D

Gość Vaaaniiilaaa
Od 2lat mam meza i dziecko a auto bardzo sie przydaje.mam pieniadze wiec nie musialam wplaca na konto oszczednosciowe.

Gość dobrze zrobilas___
to nie sa puste niunie, tylko madre facet zanim zmarnuje niuni 6 lat to sie lepiej niech zastanowi!

Gość andrzelina drzoli
bo WAM TYLKO KASA W GŁOWIE I SIĘ DOWARTOŚCIOWUJECIE CZYIMŚ KOSZTEM I WYSIŁKIEM! nic niewarte jesteście hahahahha, żal mi was, płytkie niunie. samochód sobie kupiła, buahahahhahaa niskie stworzenie. x niskim stworzeniem jestes ty makrny kutasiku z serem pod napletem trzepiacy sie co noc. Te samogwalty juz ci mozdzek zlasowały. Naucz sie pojec, czym jest dowartosciowywanie sie a czym zadoscuczynienie, a potem wypowiadaj prymitywie.

Gość prawdziwa prawda
BRAVO AUTORKO :) On Ciebie nie oszczedzil, walnal w splot sloneczny a ty wedlug tych pindziolek tutaj powinnas skoczyc przez okno :D

tak mam ser pod napletem, ale jak to sie ma do tematu?

Gość terefer tralalala
" Vaaaniiilaaa Od 2lat mam meza i dziecko a auto bardzo sie przydaje.mam pieniadze wiec nie musialam wplaca na konto oszczednosciowe." i co z tego????? dla mnie jesteś samotna wewnątrz. całe życie się odpowiada za swoje zachowanie i decyzje.

Gość jasne jasne tak se tłumacz
" andrzelina drzoli bo WAM TYLKO KASA W GŁOWIE I SIĘ DOWARTOŚCIOWUJECIE CZYIMŚ KOSZTEM I WYSIŁKIEM! nic niewarte jesteście hahahahha, żal mi was, płytkie niunie. samochód sobie kupiła, buahahahhahaa niskie stworzenie. x niskim stworzeniem jestes ty makrny kutasiku z serem pod napletem trzepiacy sie co noc. Te samogwalty juz ci mozdzek zlasowały. Naucz sie pojec, czym jest dowartosciowywanie sie a czym zadoscuczynienie, a potem wypowiadaj prymitywie. " kolejna pusta sunia. zadośćuczynienie to nie to samo, co ZEMSTA z niskich pobudek. sama się naucz pojęć, nieuku z maturą i niczym więcej.

Gość umma
Bardzo dobrze zrobiłaś, 6 lat swojego życia poświęciłaś wspierając go w swoich problemach a on okazało się że cały czas kochał tamtą! Kto Ci zwróci te 6 lat?? Niech się teraz martwią- miej to w dupie.

Gość andrzelina drzoli
kolejna pusta sunia. zadośćuczynienie to nie to samo, co ZEMSTA z niskich pobudek. sama się naucz pojęć, nieuku z maturą i niczym więcej. x nie odwracaj kota ogonem prymitywie, mowiles tu wyraznie o pieniadzach i o "dowartosciowywaniu sie" kobiet, a nie o zemscie. Jestes pustym gnojem i prymitywem. Ps to ze ty jestes po podstawowce nie znaczy, ze wszyscy na forum sa

Gość taka sobie jeednaaa
jak miałaś upoważnienie do konta to możę ci skoczyć jak dla mnie to cios poniżej pasa- zwykłe złodziejstwo

dlatego trzeba miec swoja godnosc i nie ruszac kasy partnera, ja biore od matki i jest dobrze

czasem tez stane pod smietnikiem i jakis zul jak jest napalony to rzuci zlotowa za numerek w moj odbyt

a jezeli chodzi o penisa to jest nowka nietknieta, pan prawik jestem

żałosne. ­ opowiedz tę historię następnemu facetowi. na pewno nie da ci upoważnienia do swojego konta, o wspólnym nie wspominając.

o matko, nie wpadłabym na coś takiego. Przecież koleś Ci nic nie zrobił, dobrowolnie z nim byłaś dziewczyno. Zamiast dopytać sie o co chodzi jak zaczął sie zmieniać przymykałaś oko- no to dowiedziałąś sie jak sie dowiedziałaś o tym, ze wraca do byłej. Moim zdaniem zachowanie totalnie bez klasy....

az opowiedzialam to mezowi :-D Skomentowal to, ze chyba nie najlepszy pomysl , ale ja po zastanowieniu sie jeszcze raz uwazam , ze pomysl rozrachunku zajebisty .Tak tak -jeszcze raz na tak !!!!!

Gość Eleene no widzisz mąż mówi
że nie najlepszy pomysł, a u Ciebie baba wyłazi:) bez obrazy, ale takie mściwie zagrywki i pobudki niskie macie.

napisalam, ze mnie nie stac byloby na to .Nawet bym nie wpadla na taki pomysl -zbyt malo kreatywna jestem :-P Jednak nie uwazam , ze to sa niskie pobudki.Bo :1) pieniadze zostaly zuzyte na szczytny cel ( permanetnie schroniskom brak pieniedzy !!!) ,2) autorka nie wziela tych pieniedzy na siebie i nie nakupila butow, bluzek ,czy staniczkow Triumf np. Dla siebie nie wziela nic ani grosza . Poza tym uwazam, ze facet byl mega nie w porzadku .6 lat mieszkal z nia , korzystal z wsparcia w terapii , uczuc , emocji i z pewnoscia planowal z autorka zycie.Wystarczylo , by pojawila sie ex a on , jak pies do niej zamerdal ogonem i rzucil autorke , jak zbedny balst.Malo tego -nie byl w stanie oficjalnie wytlumaczyc , przeprosic , tylko , jak szczur chcial sie cichcem wyniesc , rzucajac list na stol . A po wtore, co miala do szukania ex u autorki w domu ? Jakim prawem darla pysk o pieniadze, ktorych nie zapracowala ?Nie nalezaly jej sie tym bardziej . Dlatego tez uwazam, ze dobrze zrobila autorka . Pieski sobie pojedza fajnie .Tak trzymac !!!!! Brawo.

Gość ONA- ona wkurzona
Niestety, ale mając upoważnienie do konta, autorka mogła zrobić wyciąg. Nikt nie będzie jej za te pieniądze gonił, a policja nic nie może zrobić.. bo nie da się ukraść pieniędzy ze swojego konta ;) ( Jesteś współwłaścicielem). Chłopak, mógł ją wykreślić, ale nie zrobił tego więc ona miała pełne prawa do konta. Tak sobie myślę, kurde... to musiało być mega chamskie.. to że cały czas kochał tamtą, że na nią czekał a Ciebie oszukiwał. Ja sobie tego nie wyobrażam, musi być to paskudne uczucie... Myślę, że jednak nie zachowałabym się tak jak Ty.. Jeżeli go kochałaś naprawdę, powinnaś pozwolić mu odejść.. może wtedy miałby wyrzuty sumienia, może kiedyś by zatęsknił, a większym bólem dla Niego byłaby sama świadomość, że miał przy sobie skarb, dziewczynę która go kochała całym sercem.. a wybrał wyidealizowaną dziewczynę, która już kiedyś od niego odeszła i wzięła ślub z innym. Czasami działamy impulsywnie, bez zastanowienia.. być może uczucie mu odżyło.. ale zawsze będzie miał świadomość, że ona go nigdy nie wybrała.. a Ty tak.. szkoda tylko, że nie umiałaś go pozostawić w takim myśleniu. Niestety popełniłaś błąd, bo on już nie popatrzy na Ciebie jako na kogoś kochanego, kogo stracił.. nie wspomni Cię z uśmiechem na twarzy, ale pomyśli że dobrze zrobił, że od Ciebie odszedł bo jesteś mściwa. Niestety złość, mściwość nigdy w życiu nie pomagają...

Gość jukijuoujytr
A JA mysle,ze zachowalas sie PASKUDNIE!!!wiedzialas,ze zostal porzucony,chodzilas z nim na terapie itp!naprawde nie czulas ,ze jestes tylko lekarstwem na rany jakie mu poprzednia partnerka zadala?nie wierze,takie rzeczy sie wyczuwa.nikogo do milosci nie zmusisz,a ty go za to ukaralas!!!i co z tego ,ze masz teraz satysfakcje?zostalas ze zlamanym sercem i dalej czujesz sie niekochana. jego utwierdzilas tylko w przekonaniu,ze dobrze zrobil cie porzucjac,bo jestes nieobliczalna wariatka.POGRATULOWAC INTELIGENCJI,a wlasciwie jej braku

Gość Amfa staff
zatrudnię psychoterapeutkę za 8 zł dziennie... moja żona ma problemy.. ale ona cie pokocha :P, :P, :P reflektujesz? :D

Gość juuupiii
Nie marwcie sie o autorke, zachowala sie wspaniale i ma uczucie satysfakcji, ja zaluje ze tak nie postapilam w swoim czasi, oczyscilabym sie za jednym zamachem i byla lekka jak piorko i niewymownie szczesliwa z jego wscieklej miny oraz wscieklosci jego nowej flamy, 17 tysiecy bylo tak blisko, juz witala sie z gaska - a tu fiuuuut, pieski zjedza :D:D

Gość taki onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
po 60 latach

Gość jukijuoujytr
wspaniale???ukarala go za to,ze nie umiala go utrzymac przy sobie. zalosne jestescie

Gość Brat344
Twoje zachowanie równie denne co jego, jesteście siebie warci. Taka "kobiete" jak Ty omijałbym szerokim łukiem, to co on teraz w ramach rewanżu powinien podpalić Ci mieszkanie lub nałać zbirów żeby Ci wpierdolili? Bo to niestety ten poziom. Jesteś po prostu nieuczciwą osobą, tak jak i on, pokazałaś mu jedynie, że słusznie zrobił zostawiając Cie.