Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowaona

Denerwują was czasem te pytania typu,,czy jestem w ciąży?''

Polecane posty

Gość Fioletowaona

Bo czasami te pytania są głupie.

Gość tak tak tak !
i coraz wiecej sie ich roi ...wysyp urojonych cięzarnych w srodku tygodnia

Gość jak wytłumaczyć?
tak coraz gorzej je znosze, sa tak głupie, że głowa mała

Gość Czasem?
Chba częsciej niż czasem są one głupie. Objawy tuż po owulacji. Niedługo kafeterianki w ciąże bedą zachodziły bez współżycia :P

Gość najlepsze są własnie te
co w dzien po owulacji testy robią, mają wymioty i żyłki na piersiach :D kurcze jestem w 18 tc i nie mam żyłek na piersiach nie miałam też wymiotów :D zacznę podejrzewać ze nie jestem w ciąży idąc tokiem myślenia tych idiotek :D a lekarz sie myli hihihi Nie wiem od czego są testy ciążowe od czego są lekarze czy taki ciemnogród panuje ? :(

Gość masaktyajdiweaw
ZYGAM TYm szczerze mowiac . Idiotki maja swoj dzial a smieca mysla ze jak napisza tutaj to w ciaze zajda ;]

Gość ulkaa1
zgadzam się. Niech jeszcze zaczną na klawiaturę sikać!!! Tak jakby forum było testem ciążowym. Czy nie lepiej skoczyć do apteki (nawet w środku w nocy) i być pewnym raczej na 100%?!!! Mnie jeszcze dobiją pytania na temat imion...

Gość wercia_1969
ależ wy jesteście podłe

Gość Kama n kama
Dokładnie podłe idiotki które nie oczekują latami na dziecko.

Gość do matka pracujaca
duzo tu takich tematow debilnych. A ja czasem mam ochote autorke tematu zamknac do psychiatryka,bo niektore mamy czy przyszle mamy nie sa normalne!

Gość wercia_1969
dokładnie, jak młodzi się pytają to nalezy odpowiadać a nie wyśmiewać czy szydzić. Wy też nie zdobyłyście wiedzy którą teraz posiadacie z powietrza. Kiedyś nie było internetu i było o wiele większe zacofanie. Teraz są możliwości np fora z których młode dziewczyny korzystają , pytają i należy je uświadamiać.

Kama n kama Nie chodzi mi o kobiety akurat które starają się o dziecko. Bardziej o dziecinne zakładane tematy typu, 2 dni temu spałam z chłopakiem(zabezpieczeni byliśmy) a dziś bolą mnie plecy i nogi czy jestem w ciąży?:) I o to pewnie chodzi autorce i innym:)

Ja mam żylki na piersiach przed okresem :) ale to od tego ze mi zawsze wtedy rosną piersi, właściwie pachną :P A jak bardzo chcesz zajsc w ciazy to sie doszukujesz obiawow jak tylko mozna, podejrzewam ze większość miała je zanim zaczęły sie starać ale je olewaly, a teraz bardziej sie wsluchyuja w swój organizm i wychodza takie kwiatki

Gość a najlepsze sa
topiki,jak juz ktoras z tych gowniar zaciazy i urodzi:Moje dziecko pierdlo na fioletowo,mam jechac na pogotowie? I na kafeterii pyta co ma zrobic. Juz na prawde lepiej zeby gowniary na dyskoteki chodzily a nie bawily sie w dzieci

a najlepsze sa Ja urodziłam w młodym wieku,ale do głowy mi nie przyszły pytania właśnie tego typu. Jak podejrzewałam to poszłam zrobiłam test. To samo teraz, jak bym coś podejrzewała to poszłabym po test i tyle. Tutaj już nie chodzi o wiek, bo to samo mogą być to kobiety dorosłe....