Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nierozumiejąca facetów

Nie rozumiem ojców którzy wspierają córki z nieślubnym dzieckiem!

Polecane posty

Gość kobieta nierozumiejąca facetów

Nie rozumiem ojców którzy pogodzili się z tym że ich dajmy na to 19letnia córka zaszła w ciąże, nie dość że w młodym wieku to jeszcze facet z jej winy kopnął ją w dupe i zostawił.

Gość Za to zrozumiałabyć
starszego mężczyznę który z tego powodu wywala swoją 19 letnią córkę na tyłek :). To ja już nie wiem co ty masz w głowie dziewczyno.

Gość jaaaaaamać
nie rozumiesz bo jesteś głupia i zakompleksiona. Poza tym miałaś jakiś uraz psychiczny w dzieciństwie.

Gość albo prowo
albo niekumata

Gość masaktyajdiweaw
MARNE PROVO ZALOZYLAS . JA zaszlam w ciaze majac 18 i mam nieslubne dziecko i ojciec ani mnie nie wyrzucił ani nie zwyzywał wręcz przeciwnie kocha wnusie i jest jego oczkiem w głowie ;] a Twoi Ci zrobił krzywdę , czy Cię wyrzycił ;]] przykro mi z Twojego powodu za to kocham mojego ojca nad zycie .

Gość JA TEŻ NIE ROZUMIEM TAKICH
OJCÓW. Np. nie rozumiem jak może ojciec chcieć by córka wybrała wnuka, gdy nowy partner mówi do niej wybieraj albo ja albo wyrzuć dzieciaka.

Jak dlugo bedziesz jesczze zakladala ten topik ?? Zenada. A co Cie to obchodzi kto kogo wspiera.

Gość oliviarka cfaniarka
to jeszcze facet z jej winy kopnął ją w d**e i zostawił. :D, :D, :D a to znasz? dlaczego taboret ma depresję? bo nigdzie nie ma oparcia