Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalenstwomadness

pani od ang versus corka

Polecane posty

taka z ciebie anglistka jak z koziej dupy traba autorko, nikt nie mowi czy to poprawne czy nie bo to jest poprawne kwestia czy naturalne - formalna (czy tez podkreslajaca) forma nie jest naturalna na co dzien i nie ma tu woli czy nie woli :o chyba sama masz poziom mentalny dziecka z podstawowki

Gość rerrtrtrtrtrt
też mnie dziwi ten debilny temat i nie wiem czemu ma sluzyc? po co piszesz o tym na forum? przeciez ta baba moze przypadkiem znaleźć ten temat w necie i wtedy sie pokapuje, ze to o niej i pomysli, ze matka twojej corki jest jakas niedoroziwnieta skoro z kazda pierdolą leci na forum. a twoja corka to i tak pewnie jakis matol. jakby byla mądra to by mowila tak jak nauczycielka każe, a nie robila z siebie ważniejszą od nauczycielki i pokazywala jej co to ona nie jest, ze bedzie mowic jak cche. dziewczyna jest po prostu glupia.

Gość szalenstwomadness
O masz ci los, jaka frustracja. Nie wiedzialam, ze ten temat poruszy tyle serc. Mala naturalnie przyswoila sobie dluzsza forme, juz nie wiem jaka byla geneza tego zjawiska, nie pamietam. Tak jej zostalo i woli tak mowic to tyle;p

Gość szalenstwomadness
A na ostatgniej lekcji pani uczyła dzieci takich słów jak shit, piss, fart, fuck :)

Gość szalenstwomadness
Ona nic nie pokazuje, ona odruchowo uzywa pelnej formie w mowie. Pisze na sprawdzianach skrocona. Mnie nie tyle dziwi "durny temat" co ilosc ludzi tu zagladajacych hah

Gość szalenstwomadness
Lidko, a czy durni ludzie czytaja te topiki i obrazaja te durne matki? hmm?

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale skoro jest taka madra to wie, ze nauczycielka zyczy sobie uzywania krotszej formy i jej uzywac no chyba, ze jednak nie jest taka madra i nie potrafi poprawnie uzywac krotkiej formy

Gość szalenstwomadness
ixyyyyyyyyyyy Tak tak. Ona sie stara uzywac, ale czasem jak cos ustnie cwicza to sie myli. Pani reaguje bardzo dziwnie bo ja karci

Gość szalenstwomadness
Dobrze Lidko, nie zgadzam sie z Twoja opinia, ale ja szanuje

A po jaki uj to piszesz? Jakby mnie to wiele obchodziło, co szanujesz i dlaczego. Jesteś dla mnie tylko nickiem, więc sobie daruj ten wersal panna

Gość szalenstwomadness
Lidko, po co tu zagladasz skoro Cie to nie obchodzi i denerwuje? Idz dziecko wylacz komputer, czas spac.

Gość gghghgh
pewnie robi to zlosliwie albo jest tępa. skoro tak ją opieprza to po jednym takim razie powinna sie nauczyc.

Gość szalenstwomadness
przepraszam, jestem mitomanka. Nie mam corki, nie znam angielskiego. Pozdrawiam Was :)!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
niby zna angielski a w tak prostych sprawach sie myli?

Gość angolica anielica
czytam i oczom nie wierzę - proste pytanie, problem również, a wywody godne wieszczy polskich, dajcie ludzie na luz bo ten jad was zniszczy, wszystkie takie mądre a żadna nie napisała rady - ani dobrej ani złej... autorko - olej temat, mała musi nauczyc sie pod nauczycielkę to chwilowe i niestety chyba obowiązkowe, czasami tak jest, że nauczyciele maja swoje widzimisię i tego nie zmienisz , dla świętego spokoju i dobrych ocen niech mówi jak pani chce, musi sie pilnowac, a co do forum, to muł przy dnie jest inteligentniejszą formą życia niż lidki i inne co wiedzą lepiej... masakra...