Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modelka freida

Wciaz czekam na podryw Kwiatuszka...

Polecane posty

Gość modelka freida

kiedy mnie poderwiesz Kochana?:)

Gość więceej
powiedz w jakim miejscu można cie spotkać? wtedy zadziałam, chyba ze będe sie znowu śpieszyć to wtedy nic z tego. Jeszcze się nie poderwaliśmy się??

Gość więceej
przecież to wiadome ze ty lecisz na mnie a ja na ciebie

Gość więceej
cały czas to robie, a ty nic - drażnisz mnie, ile jeszcze?

Gość obserwator i koledzy
W empiku. O 18.00. Kiedyś. Jak zmądrzejesz. I pozbędziesz się "niezbyt" mądrych Nau-uczucie-li.;-) Nara. P.s. Dzisiaj juz mozesz mnie zniszczyć . Teraz, juz mi "wisi" Piotrek- cc pls. Dzieks.

Gość w-dupie-to-mam
mozesz sobie udawac ile wlezie ze to nie TY i odwal sie raz na zawsze -nie pisz -nie dzwon -nie pukaj hipokrytko!

Gość Goldin
nie ma jak upierdliwa\y adorator\ka psychopat\ka

Gość więceej
do w-dupie-to-mam wolałabym ten przekaz dostać sms-em bo dalej nie rozumiem i dalej będe hipokrytką czy ci się to podoba czy nie!

Gość kwiatuszek mowi
No kiedy mnie poderwiesz, ale tak na miare mamanta filmowego:) Abym Kwiatuszek miał inaczej niz inne kobiety, w koncu kotek:classic_cool: jest wyjątkowy, to i podryw taki, no nie? Mogłes czekac zza rogu tzn w koszuli bo kwiatuszek takie lubi. Z kwiatuszkiem w raczce:D I podbiec, to dla kwiatuszka i cmok a ty nic..:( a kwiatuszka mozesz po wyjsciu z lepiceri tak zrobic. KWIATUSZEK JEST ROMANTYCZNY, WIESZE ze kocha sotyr i books, a tam tyle romansow zwiazkow i wszystko takie naj naj inne. A tu nic, popraw sie;)

Gość kwiatuszek mowi
kocha viastat story, books;) no i romantyzm...i romanse..z kotkiem:classic_cool:

Gość wieceejwieceej
.12.2012] 19:23 [zgłoś do usunięcia] więceej powiedz w jakim miejscu można cie spotkać? wtedy zadziałam, chyba ze będe sie znowu śpieszyć to wtedy nic z tego. Jeszcze się nie poderwaliśmy się?? 19:26 [zgłoś do usunięcia] więceej przecież to wiadome ze ty lecisz na mnie a ja na ciebie 19:30 [zgłoś do usunięcia] więceej cały czas to robie, a ty nic - drażnisz mnie, ile jeszcze? najpierw mnie podwerwij potem ci bede smsy slac. W sumie racja, nawet jak sie kobieta s[pieszy w tylu filmach było ze facet ja za ramie i mowi przepraszam i gada cos i jest rozmowa. I aby z tego nie korzystac to po co te glupie filmy sa? ani nic nie ucza ani nic;)

Gość Kwiatuszek mowi
a teraz objadam sie melczkiem Mikolaj mi dal..i cala paczke zjadlam Mam to w dupie...jak jestem ladna szczupla to kotek mnie nie podrywa..to bede brzydka i gruba..moze mnie zobaczy i poderwie... chyba ze sobie miesien naderwie;

Gość wieceej
No mozna zza drzwi skrzydlowych wiele zobaczyc. W tym kwiatuszka.. zaraz kwiatuszek zwiednie.... chce wiecej Kwiatuszka:)

Gość więceej
na co mój koteczku ałbyś sie poderwać? mam zemdleć przed tobą? zrobisz mi sztuczne oddychanie? wtedy złapie mocno twoje usta moimi i już nie pozwole tak sobie odejść.

Gość modelka freida
dlaczego to zawsze ja mam podrywac?😭 ja tez potrzebuje poczuc sie atrakcyjna i chce zebys to Ty mnie poderwała! :) a Ty tylko freda podrywasz Kwiatuszku:o 😤