Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ave661

studniówka 2013 - jakie dodatki do małej czarnej?

Polecane posty

Witam. Mam pytanko w sprawie dodatków na studniówkę. Otóż mam zamówioną sukienkę bardzo podobną do tej, tyle że rękawy będą 3/4 http://imageshack.us/photo/my-images/405/541543.jpg/ Nasuwa się pytanie: jakie buty, torebka, biżuteria, fryzura i makijaż? Dodam, że mam jasną karnacje i kręcone włosy. Jeśli chodzi o ich kolor to cieżko mi je opisać... Niby brąz, niby blond i trochę rudawe Oczywiście kolor naturalny. Prosze o pomoc

Gość zalamana..żona#
do tej sukienki pasuje gustowna trumna :classic_cool:

Gość alicja staniek
ja bym ubrała mega wysokie czerwone szpilki, tylko kolczyki nasladujace diamenty długie(nic wiecej ze wzgledu na sama ozdobe jaka jest koronka). Makijaz: czerwone usta i paznokcie(taki sam odcien jak buty) wiadomo podklad itp oczywiscie cos rozswietlajacego a oczy- smookie eyes w odcieniach ciemnego granatu ozdobic moze krysztalkami czarnymi(lepiej pojsc do kosmetyczki po fachu). Fryzura musi byc dopasowana do Twojej twarzy, ale odradzalabym loki, bo oze efekt się nieco gryźć z koronka na rekawach. Moze wyprostowane lsniace wlosy z dodatkiem brokatu i wpieta jakas czarna ozdoba?? fryzjerka na pewno Ci poradzi:)

Gość BABY1023
Jaki masz kolor oczu?

Ja bym ją "rozweseliła" jakimś kolorem, czerwonym np. tak jak ktoś tu pisał. Trochę mało studniówkowa sukienka jak dla mnie, prędzej ubrałabym ją na święta ;]

Gość 661ave
BABY1023: niebieskie

Mialam podobny dylemat szykujac sie w zeszlym roku na bal absolutoryjny :) Tez zdecydowalam sie na zwykla mala czarna (tylko bez koronki) i chcialam ja ozywic dodatkami. Ja akurat czerwien uznalam za nieco zbyt "oczywista" i zdecydowalam sie na gleboki blekit - naszyjnik, mniej wiecej taki http://www.bijou-brigitte.com/epages/BijouBrigitte.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/BijouBrigitte/Products/349022640 i do tego kolczyki w podobnym stylu.

Gość miki3333
Polecam wszystkim Panią rajstopy i pończochy na każdą okazję!!!Bardzo duży wybór wzorów i w bardzo dobrych cenach!!!Przy zakupie kilku przedmiotów ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!!!Panowie zróbcie prezent swoim kobietką!!!100% ZADOWOLENIA!!! Zapraszam serdecznie: http://allegro.pl/sklep/26653584_vento-shop

Gość Stokrotka 142
Zaszalej z dodatkami, postaw na ćwieki albo brokat :-) Jak szukasz jakiś inspiracji polecam Ci modno.pl. Ja się zastanawiam nad dodatkami Reserved tylko czekam na wyprzedaż.