Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza19999

Długotrwała biegunka

Polecane posty

Gość Iza19999

Już 5 dzień mam biegunkę i końca wciąż nie widać. Do tego od czasu do czasu pobolewa mnie głowa, tak dosyć mocno. Czy grypa żołądkowa może tak długo trwać? Nie sądzę żebym się zatruła, bo nie wymiotuję, czuję się w miarę i mam apetyt, tylko trochę jestem osłabiona. Naczytałam się, że to może być rak jelita i trochę się przeraziłam. Mam dopiero 19 lat, więc mam nadzieję, że to po prostu wirusówka. Czy biegunka może tyle trwać? Mam iść do lekarza czy jeszcze odczekać?? Doradźcie, proszę :(

Gość pająk niechlapek
wiadomo, że do lekarza zawsze warto pójść nawet profilaktycznie, chyba biegunka może tyle trwać

Gość Lady Diva 67
O ile się znam na medycynie, to masz cholerę. Umrzesz.

Gość To zależy ...
Dość długo to trwa, jak na biegunkę zwykłą, ale być może dostał się jakiś mikrob i nie ustępuje. Nie piszesz, czy brałaś jakieś środki przeciw biegunce, czy czekasz aż samo przejdzie. Sądząc po wieku, to wypadnie na tę drugą opcje, więc uważaj, aby się nie odwodnić, pij bardzo często i po trochu, zależy, jak ci na to pozwoli twoja biegunka.

Gość spróbuj tak
ryż z jabłkiem naprzemian z sucharkami, raczej zastosuj ostrzejszą dietę. Pij dużo zwykłek mrągowskiej maślanki (posiada niesamwite właściwości probiotyczne). Z rana wypij na czczo pół szklanki pepsi coli

Gość Iza19999
co prawda ta sraczka nie wygląda zbyt ładnie, ale zapewniam, że w smaku jest całkiem niezła

Gość Iza19999
nie biorę żadnych leków stopujących, kupiłam sobie dziś tylko elektrolity. To ja chyba zadzwonię do lekarza...

Gość HYBRYD
zadzwoń i skończ już...

Gość Iza19999
Czy jakąs wskazówka diagnozująca choroba bedzie to, że moje kupy straszliwie cuchna? Kiedyś znalazłam w lesie rozkładające się zwłoki i one dokładnie tak śmierdziały :(

Gość 5062870985730709384759
ja miałam biegunke przez miesiac..okazało sie ze to uczulenie na gluten poszukaj w necie

Gość annia.....................
Grypa żołądkowa .Tylko odgazowaną colę .Wypróbowane .na pewno pomoże.