Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

MAM BILET NA DEPECHE MODE W LIPCU!!!:-)))

Polecane posty

raz się już dziś chwaliłam, wiem, ale teraz jest więcej ludzi, więc raz jeszcze raz muszę;-)))

Gość gfgfgfgfg
a ie kosztowal?

to chyba robisz furore w towarzystwie, teraz kazdy chce sie z Toba zakolegowac a moze i cus wiecej.....

Gość cud miód i orzeszki
iza tak bardzo chciałbym zostać kumplem twym

byłam raz w liceum, 5 lat temu i zawsze marzyłam pojechać raz jeszcze, ale jakoś tak nie b yhło jak, nie było gdzie albo kasy nie było albo refleksu, a teraz mi się udało;-))) teraz jestem ich bardziej świadomoą słuchaczką- znam więcej utworów, bardziej ich lubię....będzie cudownie, wiem to;-) zabiło mi serce i wielka radość była w sercu jak kupowałam bilet. to było kilka sekund szczęścia- tak jest- w życiu piękne są chwile!!! dziś byłam przez słodką chwilę szczęśliwa;-) naprawdę się cieszę;-))

Gość gfgfgfgfg
hm 176 zl za ogladanie starego gave dahana, jak dla mnie za duzo

pochwaliła się na fb, hehe;-DD ale moje otoczenie to nie debile i nikt nie lubi mnie mniej lub bardziej za jakiś koncert, zresztą to zwykła rzecz. ale to moja prywatna radość tylko i tyle. dzielę się, bo chcę;-) nie po to, by komuś imponować, musiałabym mieć 13 lat. ale jest to dla mnie forma przeżycia- codziennie takich rozrywek nie mam, w końcu jak na mój status nie jest to tania rozrywka. nie wiem czemu miałabym się nie cieszyć;-)

nigdzie juz emerytow nie chca sluchac to do Polski zjezdzaja zarobic. a beda spiewac tanczyc i recytowac w pampersach?

cud miód- pzdr;-)) dla mnie nie za dużo- 5 lat temu było drożej, a to jest zespół mojego życia. ;-) taka prawda. kocham ich i zawsze chciałam raz jeszcze to przeżyć- teraz świadomiej- bo lepiej ich znam niż wtedy. spełniam takie moje małe marzenie.trzeba. wokaliści umierają szybko, trzeba takie rzeczy szybko robić. w zeszły roku odwołali, bo był chory.

helojza a mi się śniło że byłam na koncercie mojego ukochanego zespołu:) i poszłam chlać z leaderem :D niemożliwe że mam więź przez sny z koleżanką z kafe:-P

co ty mówisz....mają fanów bardzo dużo. we francji na bank. chyba w słowiańskich krajach właśnie sporo, w czechach na bank.... nie wie gdzie jeszcze, ale kochaja ich. nie są aż tak starzy- wolę ich niż tych nowych, głupiutkich nastolatków, np. biebera lub lansiarę gagę. oni są wieloletnim, kultowym zespołem ze swoją historią, sa oryginalni. dojrzali panowie- bardziej mnie oni przekonują niż jakiś gołodupiec ze szpanerskim łańcuszkiem i błękitnym basenem.

whedif, jeśli koljena nasz wspólna rzecz to depeche mode, to chyba zacznę nalegać, żebyśmy się kiedyś na drinka spotkały.... jeszcze się okaze, że jesteśmy podobne z wyglądu;-p

Gość gfgfgfgfg
ja tez ich lubie ale oni juz srają kasą i wydają ciezko zarobioną kasę fanow na dziwki, ten glowny wokalista to juz chyba trzy zony mial, a pozostali to dziwkarze od razu widac. i dawac komus takiemu swoje ciezko zarobione pieniadze, nigdy bym na ich koncert nie poszla, a muzi moge posluchac na youtube za darmo.

to nie depesz:( ale sam motyw ze snu łączy mnie z helojzą i znów śni mi się przyszłość:-P

Gość gfgfgfgfg
muzyki*

oj tam, ale nikt nie musi ich lubić, o jezu.... każdy lubi co lubi, to akurat kwestia indywidualna bardzo. nie lubcie jak nie chcecie. ale pomyślcie o swoim ulubionym zespole- nie cieszylibyście się na moim miejscu?;-))

a jedna koleżanka ma do mnie właśnie pretensje, że jej też nie kupiłam, bo podobno miałam z nią to uzgadniać...?? co? nie pamiętam, może marzyłyśmy pojechać kiedyś razem, ale żeby zakładać, że jej ktoś kupi??? nie miałam kasy na 2.....i pretensje ma...co myślicie? mam ochotę być złośliwa i zarzucić zazdrość....;-((

chyba cię pogrzało....będę śpiewać, napiję się piwka lub 2 i pośpiewam, nasycę się muzyką i radością ze spełnianego marzenia;-)

haha- to zależy czy mnie stać będzie, wiesz? na miejscu będzie piwo drogie, a jak ktoś zbyt napity, to ochrona wyprosi, wiesz? ale na bank wypiję. będzie impreza roku!!!!

whedif, jesteś??? mogłabyś wejść na mój topik pt. świadome rodzicielstwo i powiedzieć co o tym myślisz? tam są bardzo wymowne zdjęcia, myślę, że mogą cię zainteresować.;-)