Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Annnaa

Nie zaliczyłam kolokwium. To pierwsze, więc chyba nie ma się co stresować, co?

Polecane posty

Gość Panna Annnaa

No właśnie, miałam kolokwium. Nie zaliczyłam go, mimo iż uczyłam się do niego dobre kilka dni. W sumie to się spodziewałam tego, bo pamięciówka to nie moje regiony. Z drugiej strony trochę się tym przejęłam :D Jak Wy przyjęliście coś takiego do wiadomości?

Gość Ruda z Wyboru
trudno, zdasz następnym razem. i tak studia się nie liczą, tylko papierek i co masz w głowie. i doświadczenie.

Jak ja nie zaliczyłam pierwszego koła na studiach to się popłakałam jak wracałam do domu autobusem... :D przy ludziach :D a teraz? spływa to po mnie po prostu...zaliczam za drugim razem, a jak nie za drugim to za trzecim :D

Gość migala
Strasznie się przejęłam i na pierwszym dyżurze poprawiłam. Nigdy więcej nie oblałam żadnego.

Gość Panna:)
Nie masz co się stresować :) . Podejdziesz do poprawy na luzie, i napewno ci się uda, ja tak zrobiłam i poprawiłam. Jeżeli tak bardzo się stresujesz i wszystko wylatuje ci z glowy przed kolokwium to może wypij rano jakaś melisę czy herbatkę kojącą :) . Pozdrawiam ! I trzymam kciuki za poprawę!

Gość Panna Annnaa
Nie ma z tego popraw, więc nie uda się. Ale... Ja się tym raczej nie przejmuję. To pierwsze z tego przedmiotu, inne pozaliczałam. Rzecz w tym, że tu było szczęście potrzebne, bo a nóż widelec trafię na to co akurat kojarzę. :D Cieszę się, że wszystko inne jest na zasadzie rozumowania :D Wolę zrozumieć 200 stron, aniżeli wykuć na blachę 3 strony i to łaciny.