Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

Dostalyscie cos od swoich facetow na mikolajki?

Polecane posty

Gość InYourDream
Jestesmy ze soba rok, a jestem z nim bo ciagle mam nadzieje ze sie zmieni i ze bedzie lepiej -,- kiedys przestalam mu odpisywac i odbierac telefony przez 2 dni. Wydzwanial pisal mowil ze sie zmieni bylebym sie odezwala. Rzekomo niby nawet w ten jeden wieczor jechal do mnie na stopa ale sie nawrocil lecz czy to prawda to nie wiem... Zastanawiam sie w jaki sposob mam zaczac go olewac

Gość zagubiony prawiczek
wafelek ja ciebie zjem z checią;'):D

Gość wafelkek
on wykazuje jakas chec zmiany?

Gość dsjkdjaskdjadjdksjdakdjdskds
pisalam tutaj o alfonsie matki, bardzo przepraszam nie ten temat ;////

Gość InYourDream
Szczerze? Nie. Ciagle mowi ze bedzie lepiej, ze sie poprawi, zmieni, obiecuje a pozniej okazuje sie ze to sa tylko puste slowa :/

Gość jsdkasdjskdjskdfjskdf
wafelek gdzie jestes??? Co u Ciebie???

Gość wafelkek
do dupy jest :( ja juz nie daje rady

Gość jsoasasakdsjadkhasjdhadjhds
to co jak jest, piszecie cos do siebie, romawialiscie???

Gość kslskfsfkjsadfjaskfjaskfdsj
autoroku jak u Ciebie

Gość wafelkek
Mialam ostatnio trudne chwile( nie zwiazane z jego osoba), nie mialam sie do kogo zwrocic, komu wyzalic. On mi wtedy pomogl, wysluchal. Zrozumialam ze ja za bardzo sie go czepialam, postanowilam dac mu jeszcze jedna szanse, sprobowac. Jak teraz nie wyjdzie to bede miala stuprocentowa pewnosc, bo do tej pory takiej nie mialam. Na razie jest miedzy nami super, dawno tak nie bylam, nie wiem czy w ogole kiedys tak bylo :) Czuje sie doceniana, kochana, okazuje mi uczucia, stara sie. Jest tak jak kiedys i mam nadzieje ze tak juz zostanie :) Naprawde jestem baaardzo szczesliwa. I widac ze on tez, bo juz sie nie klocimy tylko w koncu tworzymy zgrana pare.

Gość wafelkek
*dawno tak nie bylo

Gość kslskfsfkjsadfjaskfjaskfdsj
no to tylko pogratulowac i zyczyc wiecej szczescia i milosci :*

Gość wafelkek
Aaaa i bylo mu przykro, ze nic od niego nie dostalam. Nie spodziewalam sie zadnego prezentu, a wracajac z zakupow wreczyl mi wielkie pudelko czekoladek :) Dostalam tez pieniadze( mniej romantyczne, ale nie mial kiedy kupic czegos konkretnego)

Gość wafelkek
A wiedzial ze pieniadze mi sie bardziej przydadza. Dziekuje za zyczenia, mam nadzieje, ze juz nie bede musiala zakladac tematow w ktorych to zale sie na niego :) InYourDream- a jak u ciebie sie sprawy tocza?

Gość InYourDream
U mnie niestety nic sie nie zmieniło. Wszystko stoi w tym samym miejscu co kilka dni temu. Dzis mojemu chlopakowi przypomnialo sie ze mialam imieniny zaczal mowic rzeczy typu "jestem beznadziejnym chlopakiem, do du.y" itp ale na tym sie skonczylo zadnych zmian jak zwykle nie widac :( nie kazdy ma tak dobrze jak Ty

Gość szalonaona111
tez nic niedostalam na mikolaja i jest mi przykro skoro on nic mi niekupil nawet glupia czekolade to ja tez niebede mu nic kupowac:-/ . Ostatnio mowi ze dostane kase i jade kupic jakies szmaty :-/ i pierdolil wsyztsko!