Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

Dostalyscie cos od swoich facetow na mikolajki?

Polecane posty

Gość wafelkek
nawet nie wieciejak wam zazdroszcze, nie tych prezentow ale tego ze wasi faceci/ mezowie o was dbaja, chca sprawiac wam przyjemnosc nawet takim malym gestem

Gość jukijuoujytr
moja corka skonczy w styczniu 22 lata,studiuje i nadal mieszka z nami. mamy bardzo fajny kontakt,zawsze staralam sie nie pchac z buciorami,ale jej podpowiadac !i to dziala,bo traktuje mnie jak przyjaciolke i radzi sie w roznych sprawach i zwierza z klopotow.

Ja dostanę prezent dopiero jutro, bo jutro się spotykamy :) Ja mojemu też coś kupiłam, zobaczymy czy trafiliśmy w gusta :)

Gość jukijuoujytr
Wafelku - jestes fajna i ciepla dziewczyna,to widac po twoich wpisach! ty tez mozesz miec fajnego chlopaka,nie zakladaj z gory ,ze cie to nie spotka,albo na to nie zaslugujesz. to blad,utknieszw w tym ukladzie na amen

Gość wafelkek
cos tam wyczytalam w tym watku o zareczynach to moze wspomne, ze on kiedys mowil ze mi oswiadczy, za jakis czas ze co mi sie tak spieszy itd, pozniej ze w te swieta, a jak ostatnio zapytalam w zarcie czy mu starczy kasy na pierscionek to powiedzial ze mu sie nie spieszy mamy jeszcze czas itd. ciagle przeklada i ciagle wymowki. Juz po tym zorientowalam sie ze mnienie kocha, ale tak trudno przyjac to do wiadomosci i pogodzic sie z tym :(

Gość eN
wierze Ci ze ciezko zapomniec, zostawic, rozstac sie. Naprawde Ci wierze :(

Gość wafelkek
jukijuoujytr ''Wafelku - jestes fajna i ciepla dziewczyna,to widac po twoich wpisach! ty tez mozesz miec fajnego chlopaka,nie zakladaj z gory ,ze cie to nie spotka,albo na to nie zaslugujesz. to blad,utknieszw w tym ukladzie na amen'' chcialabym miec taka mame! z moja to tylko klotnie. Postanowilam, dam rade!

Gość InYourDream
Niestety nie kazda ma sie tak dobrze -.- moj chlopak nawet nie pamieta o moich urodzinach, nie sklada mi zyczen, a na prezenty dla mnie szkoda mu kasy :( wiec nie dostalam jak zwykle nic.

Gość jukijuoujytr
trudno ,to prawda. ale ,wiesz ,pisalam juz na podobnym forum o mojej kolezance!!!jest 20 lat z mezczyzna,ktorykocham powiedzial jej tylko w lozku,nigdy tak normalnie na codzien. upokarza ja,nazywa tlustym wielorybem itp itd,wszystkie inne wdl,niego sa ladne ,tylko nie ona. zero szacunku,same upokorzenia. chcesz takiego zwiazku???takiej przyszlosci?corka jej wcale nie szanuje,mowi,ze nienawidzi ,do niczego sie nie nadaje!skoro tatus moze sie wyzywac na mamusi to ona tez. nie maiala sie od kogo nauczyc szacunku. naprawde to przemysl,chcesz takiego zycia???

Gość eN
zostawisz go na zawsze?

Gość wafelkek
eN- pomoz co mam zrobic? na zawsze zerwac kontakt czy na jakis czas go olac? w sumie jak mu na mnie zalezy naprawde to przyjedzie jutro bo weekend skoro dzisiaj nie oplacalo mu sie bo za krotko

Gość jukijuoujytr
dziekuje za mile slowa :-) to fakt,na pewno latwiej by ci bylo gdybys miala wsparcie w domu,ale sama tez dasz rade. postaw na szali to co masz teraz i reszte swojego zycia!!!!!przeciez ty je dopiero zaczynasz!wszystko jeszcze przed Toba

Gość eN
nie odzywaj sie do niego. Jesli kocha, zalezy mu to napisze, zadzwoni. Jesli nie- wniosek jest jeden. Tak czy siak musisz postawic w koncu na swoim. Nie jestes jakims popychadłem. Postaw mu ultimatun. Calkowita zmiana jego zachowania albo gudbaj.

Gość wafelkek
inyourdream- zrob to samo co ja postanowilam, dzisiaj tez nic nie dostalas? nawet zyczen?

Gość jukijuoujytr
jesli mu zalezy to bedzie WALCZYL O CIEBIE :-)

Gość wafelkek
No wlasnie tu chodzi o to ze nie mam w nikim wsparcia, znajomi maja swoje sprawy, nie mam sie komu wyzalic tak naprawde,on mnie kompletnie nie rozumie, a nawet staje po stronie mojej mamy, ktora mnie wyzywa, bije jak pojade do niego itd. Jesli nie bede sie odzywac, to on MOZE sie odezwie ale za kilka dni i napisze dwa smsy zadzwoni raz i sie podda. Ale zrobie tak jak mi radzicie. To chyba najlepsze co moge teraz zrobic

Gość wafelkek
eN- pochwal sie co Ty dostalas :)

Gość jukijuoujytr
bede trzymac kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!! bo serce mi sie kraje jak czytam to co piszesz!!!

Gość eN
nic. dlatego ze mieszkamy razem, mamy wspolne pieniadze a narazie raczej ich brak. mamy dwa oddzielne konta ale obecnie ja mam karty do nich i ja zarzadzam wyplatą mojego TŻ i swoją. i zyczajnie oszczedzamy na święta, chcemy kupic naszą pierwszą choinkę itd. liczymy sie z kazdym groszem takze nic sobie nie kupywalismy na mikolajki. mozna sie bez tego obejsc szczegolnie ze niedlugo swieta i jego urodziny, wtedy prezent bedzie niezbedny.

Gość wafelkek
ale chociaz jakies zyczenia sobie zlozyliscie? ale chyba w poprzednim roku cos ci kupil? zreszta to nie najwazniejsze, bo widac ze on ciebie szanuje i kocha, wiec prezenty nie sa az tak wazne. jukijuoujytr- dziekuje za kciuki:) ja juz klade sie spac, bo jutro mam wazne spotkanie. Jesli was interesuje co sie bedzie dalej dzialo to dam znac za jakis czas na tym topicu. Dzieki za rady, trzymajcie sie cieplo :)

Gość eN
pisz pisz, jestesmy ciekawe. powodzenia i dobranoc :)

Gość InYourDream
Wafelkek nawet zyczen... Wgl nigdy na nic nie dostalam od niego zyczen... Ani na urodziny, imieniny tez nie. Pamietal tylko o swoich a mamy w tym samym dniu. Powiedzial ze nigdy nie wyda na mnie sporo kasy. Rozwazalam zerwanie no ale chyba nie dam rady tego zrobic

Gość singielka200 000
nie

Gość wafelkek
dlaczego nie dasz rady odejsc? to jego jedyna wada? singielka- czemu nie dostalas?

Gość wafelkek
a mam takie pytanie: jesli nie mieszkacie razem to przyjezdzali do was specjalnie w ten dzien, czy moze wy do nich jechalyscie?

Gość Malennka Black
Tak:) filiżankę do kawy Espresso w niebieskie kwiatki, a wniej kolczyi z brylantami:) I cienie do powiek, bo wie że maluje:) fajny facet nie;)? Dostane jutro, bo widziałam na mms;) był w Mikołajki zagranicą, kochany jest:):D

Gość Malennka Black
wafelek moi ex? tak do mnie jechali zawsze wieczorem po pracy/zajeciach co tam mieli. Wieki temu No a teraz zagranica był, ale na mmsie przesłał taki pech;)