Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Współczesna koieta

Polecane posty

Gość mikołaj miokłajki
mikołaj miokłajki---> nie mam parcia byc oblubienicą wszystkich Już się tłumacz złośnico :P ;) masz 🌻 i uspokój się :D

brahmin--> dla niektórzych pracodawców kobiety matki są plusem bo: sa lepiej zorganizowane, przywiazanie do miejsca pracy [nie skoczki] i bardziej wydajne ;) mój wlasnie kobiety ceni nawet jako kierowców zawodowych ;)

[zgłoś do usunięcia] vieviór To prawda Fał, a świadomość że kobiety są niezależne (nie tylko emocjonalnie) sprawia, że bardziej nam mężczyznom na nich zależy, bo łatwiej możemy je utracić. Warto podtrzymywać w nas tę świadomość. xxx teraz juz kumam skad to przywiazanie :D:D:D:D

Gość mikołaj miokłajki
Warto podtrzymywać w nas tę świadomość. Ocipiałeś ?! :D

Gość mikołaj miokłajki
ja gdzieś czytałem jak kobieta się przytula do faceta to po to by go do siebie tak jakby zbliżyć emocjonalnie tacy są niby bardziej zakochani i wierni bo wytwarza się oksytocyna czyli hormon przywiązania więc kobiety w instynkcie mają kombinowanie :D:D:D:D:D

Alicja, ale ja właśnie uwielbiam słuchać:) Pamiętam dosłownie wszystko, co ktoś do mnie mówi, i stąd bierze się moja wada - mocno się irytuję, gdy ktoś nie potrafi słuchać:) V, oczywiście, że są takie firmy (jest chyba nawet coś takiego, jak wykaz firm przyjaznych matkom), ale to raczej tak, jak zauważyła Arnold, większe firmy, które no stać i wiedzą, że dzięki takiemu podejściu wizerunkowo odniosą większe korzyści niż ta "strata" finansowa...

mikołaj miokłajki Warto podtrzymywać w nas tę świadomość. Ocipiałeś ?! xx boisz sie czegoś?:P a ptrzeciez niezalezna kobieta to skarb:P

"Ocipiałeś ?!" Nie. po prostu nie przepadam za stagnacją w związkach. Zwłaszcza w cudzych. :classic_cool:

Gość mikołaj miokłajki
i na mnie to chyba działa bo jak się kłóciłem z moja kobietą i byłem strasznie wkurwiony a ona nagle mnie przytuliła to jakoś się rozładowałem natychmiastowo :D kurwa jestem podatny na sztuczki :D

Gość mikołaj miokłajki
Nie. po prostu nie przepadam za stagnacją w związkach. Zwłaszcza w cudzych. Rozumiem że stangacją nazywasz brak oświadczyn czy co ? wiadomo że musi zależeć dwóm stronom

papier to podstawa - na gluty oczywiście :D a co do zatrudniania kobiet w wieku produkcyjno - ciążowym u mnie pracują dwie kobiety jedna '' matka polka'' druga z bez małych dzieci z wnukami już i co? otóż ta pierwsza nie jest czasowa , mało dyspozcyjna - bądź wcale , często na opiece siedzi , druga starszawa jest dyspozycyjna 24h na dobe , tylko jest jeden myk jedna jest wydajna , pracowita i profesjonalna , a druga od pół roku nie robi nic , w związku ze zmianami ma inny zakres obowiązków i niestety nie sprawdza się zupełnie. Obie robią to samo , matka polka 2h dziennie , druga 4h dziennie i wole pracowac z niedyspozycyjną matką polką niż dspozycyjnym leniem - niestety będę zmuszona ją zwolnic . moja niedyspozycyjna suma sumarum jest ekonomiczniejsza niż dyspozycyjna

Gość mikołaj miokłajki
boisz sie czegoś? a ptrzeciez niezalezna kobieta to skarb nie boje się ale po co was tak "uświadamiać" :D

Gość mikołaj miokłajki
mikołaj ile ty masz latek? 100 a po co ci znać mój wiek ?

mikołaj miokłajki boisz sie czegoś? a ptrzeciez niezalezna kobieta to skarb nie boje się ale po co was tak "uświadamiać" xxx kobiety same się uswiadamiają chłopczyku i faceci pokroju vievióra takich kobiet nie muszą sie obawiac ;) wrecz przeciwnie bardzo je cenią:P

Gość mikołaj miokłajki
a później że społeczeństwo się starzeje jak maki są tak tępione

mikołaj miokłajki mikołaj ile ty masz latek? 100 a po co ci znać mój wiek ? xx masz racje zbedny nawet przy 100tce niektórzy nie dojrzewają nigdy :classic_cool:

Gość mikołaj miokłajki
kobiety same się uswiadamiają chłopczyku i faceci pokroju vievióra takich kobiet nie muszą sie obawiac wrecz przeciwnie bardzo je cenią :D raczej to taki typ bardzo cedzący i kadzący kobietom na ale nich Ci będzie czy ja napisałem gdzieś że nie cenie takich kobiet ? Do tego większość takich jest więc mówisz jakby to była jakaś nowość chyba robisz się stara a te 34 to twoje IQ ? chyba tak ...🖐️

Gość mikołaj miokłajki
v34 Na pewno nie tak stary jak Ty :D

Alicja, w całej tej dyskusji spodziewałem się, że wyjdzie jeszcze jedna teza (ale wyszła jakoś tak nieśmiało) - że jest sporo winy facetów w tym, że one ukrywają swoje emocje... Bo ja właśnie swoją postawą - tu będę lekko nieskromny - potrafię wydobyć z kobiety emocje:)

O! To ja jestem takim pracownikiem niedyspozycyjnym i leniwym :D jolka by mnie po miesiącu wylała :D a wśród Angielek jestem w czołówce pracowitości :D

brahmin wiec skoro potrafisz to skad pomysł na temat?:classic_cool:

Gość mikołaj miokłajki
Bo w anglii cenią Polaków jako pracowników Polacy są często lepiej wykształcenie młodsi i bardziej pracowici