Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Współczesna koieta

Polecane posty

Chciałem właśnie zadać, jak duży wpływ na to ma postawa facetów. Ja jako jednostka nie jestem przecież reprezentatywnym wyznacznikiem dla większych grup:)

No, pracuje 5h, z czego 3h spędzam na Kafe i jeszcze wszystko na czas jest zrobione :D gdybym była tak ambitna jak jestem leniwa byłabym już prezesem :P :D

Myślę sobie , że brak umiejętności okazywania emocji wynosimy z dzieciństwa , zależy to też w dużej mierze od charakteru , a mężczyźni no coż był w moim życiu jeden wywołujący emocje nie do ukrycia , w innych jak się okazało też , obecny wywołuje zgrzytanie zębami , no cóż taka felerna jestem jakaś :D

brahmin zapytaj jolki dlaczego nie okazuje emocji?:P czemu z płaczem idzie do kibla?:P

Oczywiście, ze mężczyzna jest czynnikiem wplywajacym na wyrażanie uczuć. Nikt tak nie potrafi wkur*ic jak facet. :P :D

A może to jest sprzężenie zwrotne i to Twoje zgrzytanie zębów wywołuje u niego takie emocje;) Ja jak słyszę zgrzytanie zębów to mam dreszcze na całym ciele (bynajmniej nie z podniecenia:)

Gość mikołaj miokłajki
perwersyjna jolka No fajnie jak ktoś potrafi nawet w najtrudniejszych chwilach zachować kamienną twarz widzę że szanujesz takich opanowanych ludzi ? co ? :)

Jolka, dlaczego nie okazujesz emocji? Arnold, nie uznaję tego za kruchość, ale właśnie za bardzo dużą zaletę:) Nei, przeceniasz nasze możliwości i jednocześnie burzysz koncepcje V o niezależności emocjonalnej:)

brahmin ma to sprzezenie zwrotne :P tak jak manipulacja ;) wiec znowu okazuje sie ze jest to domena wszystkich ludzi:P

facet mnie nie wkurza ale jego zachowanie potrafi ;) kwestia jest w tym jak to wkurzenie wyraze :P i wcale nie musze ani płakac ani wrzezszczec ani zamykac sie w sobie...najtrudniej jest wtedy kiedy mówisz o uczuciu a on to zlewa....ale i z tym mozna sobie poradzic ;)

Ale, że co jest domeną wszystkich ludzi, bo już się pogubiłem w tych wątkach?:)

niemówienie o emocjach czy manipulacja ;) brahmin o tym piszemy :P

Tak, tylko jednak to mężczyźni są mniej chętni do mówienia o emocjach niż kobiety, a teraz, mam wrażenie, te proporcje się zmieniają

13:06 [zgłoś do usunięcia] v34 facet mnie nie wkurza ale jego zachowanie potrafi kwestia jest w tym jak to wkurzenie wyraze i wcale nie musze ani płakac ani wrzezszczec ani zamykac sie w sobie...najtrudniej jest wtedy kiedy mówisz o uczuciu a on to zlewa....ale i z tym mozna sobie poradzic Kopnąć dziada w doope? :classic_cool:

Nie-kruche to nie znaczy jeszcze twarde. Po prostu znaleźć jakiś zdrowy złoty środek między tą kruchością i twardością, który nie będzie blokował emocjonalności

Nie sądzę Alicja, że to pomoże, o dla większości facetów będzie to raczej drapieżny bodziec erotyczny:)

wiec masz wyposrodkowane komunikacja i konstruktywny sposób wyrazenia emocji :classic_cool: brahmin wierz mi niewielu facetów to potrafi znieść:P

ale ja właśnie chcę tą Venus zwiedzać i eksplorować:) Taki kopniak może pomóc...

[zgłoś do usunięcia] Alicja w krainie czarow Nie że w sensie kopać się jak w MMA tylko podziękować grzecznie panu za współpracę xx jesli to dopiero kandydat to jest to całkiem do rzeczy :classic_cool: bo w sumie po co ci taki doopek?:D

[zgłoś do usunięcia] brahmin ale ja właśnie chcę tą Venus zwiedzać i eksplorować Taki kopniak może pomóc... xx mówiłes ze z Marsa potrafisz zrobic Wenus

Ale właśnie dzięki temu, że wcześniej w miarę dobrze poznałem Wenus. W innym wypadku taka zmiana byłaby niemożliwa:) Poza tym, Mars to jednak przesada, To mimo wszystko wciąż jeszcze Wenus...