Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Współczesna koieta

Polecane posty

Fał "intymne" nie znaczy łóżkowe w tym wypadku ;) "Intymne" czyli po prostu w zaufanym gronie :)

Vieviór, myślę, że trafiłaś w sedno. Może właśnie stąd u mnie to niezrozumienie, że ja mam bardzo duże poczucie bezpieczeństwa w gronie swoich znajomych.

O nie! Możliwości rodzenia dzieci za nic nie oddam! Nawet za cenę ponowneggo zniewolenia. Żaden facet nigdy nie pozna tej frajdy, jaaka jest poczuć pierwsze ruchy własnego dziecka w macicy. I ch** ze to tylko hormony i instynkt, ale to daje takiego kopa, jak nic innego.

Gość mikołaj miokłajki
v34 hej nie atakuj mnie nigdzie nie napisałem żę kobieta ma siedzieć w domu i sprzątać złośnico :P Po za tym wolę urodę europejską i śniade karnacje mnie nie kręcą :D do tego bałbym się że chciała bym się z nią razem wysadził gdzieś bo wiesz że arabowie lubią takie wysadzanki w powietrze a mi to nie pasuje

Jolka ja juz dawno nie płakałam ;) co nie oznacza ze smutna nie bywam:D:D:D:D

Alicja, ja oczywiście nie zamierzam bronić Pana Ciebie rekrutującego, ale to wyraz choroby systemu (jak go ulepszyć? Nie wiem). Twoim celem jest maksymalizacja zysków, a wiesz, że przez kilka miesięcy będziesz płacić za pracownika, który nie będzie robić nic. Trudno to pogodzić z maksymalizacją zysków... Smutne, ale prawdziwe

Gość mikołaj miokłajki
Rycze tylko w kiblu za zamkniętymi drzwiami - jeśli już muszę No cóż powiem Ci że wybierasz "klimatyczne" miejsca ...:D:D:D:D:D

Gość mikołaj miokłajki
żartowałem żeby nie było :)

Ja rycze bez przerwy :O nad książkami, które czytam, filmami, wiadomościami, czasem nawet muzyka może doprowadzić mnie do łez :/... A najgorsze jesttó, ze jak płacze to przy okazji rzygam. I to jest okropne! :O jak tu być romantyczna? Rozumiem plakac, ale jeszcze lecieć do kibla, żeby sobie rzygnac?! :O

Alicja ja kiedys takiemu odpowiedziałam że jak nie chce aby pracownica rodziła niech sobvbie zatrudni 60latką :classic_cool:🖐️ i "brzydko" zatrzasnęłam drzwi :D

Gość mikołaj miokłajki
No ja rozumiem Brahmin,ale tego typu pytania są jednak nie na miejscu No tak niestety jest jego firma jego prawa

nei ja rzygam przy bardzo kobiecej dolegliwości "globusie" :O

Gość mikołaj miokłajki
Rozumiem plakac, ale jeszcze lecieć do kibla, żeby sobie rzygnac?! Jak to możliwe ?

12:23 [zgłoś do usunięcia] v34 Alicja ja kiedys takiemu odpowiedziałam że jak nie chce aby pracownica rodziła niech sobvbie zatrudni 60latką i "brzydko" zatrzasnęłam drzwi Staram się jednak powstrzymywać emocję :D

a z tym rodzeniem dzieci, to pomyślmy, mamy wlasna firme, interes sie kreci, zatrudniamy kilkanaście osób i nagle dwie kobitki zachodzą w ciaze i tak pozostawiają po sobie dwa stanowiska, ktore nie mozemy obsadzić nikim innym wiec ich praca spada na resztę zespołu:( i tak jak w przypadku wielkich korporacji to nie ma żadnego znaczenia tak w przypadku mniejszych firm jest problem-nie bronie pracodawców, staram sie obiektywnie ocenić sytuacje.

Takie pytania z etycznego punktu widzenia POWINNY być nie na miejscu, ale kapitalizm nie zna etyki. I skoro zgadzamy się na uczestniczenie w nim, to niestety musimy pogodzić się z tym, ze są na miejscu...

jolka i papier toaletowy na gluty :classic_cool: :D xxx ale szczerze to powiem tak...uwazam że współczesne kobiety są zajefajne ;) o ile sa swiadome siebie ;)

Gość mikołaj miokłajki
przecież i tak mało kobiet chce dzieci więc w czym problem ?

Alicja :) dla mnie w tym przypadku uznanie że nie jest to miejsce dla mnie było rozwiazaniem natychmiastowym i wyszło mi na plus znalazłam suepr prace u pracodawcy, którzy ceni matki ;)

osobiście spotykam sie z coraz to większą rzesza firm które sa pozytywnie nastawione do kobiet, sa nawet pokoje dla kobiet w ciąży, to w większości to jednak wciaż instytucje państwowe:(

Gość mikołaj miokłajki
.uwazam że współczesne kobiety są zajefajne Ty wierz że ja też ? :D:D:D wszystkie są bombowe z wyjątkiem "V34" :P:P:P nie no żartuje lubię Cię po mimo twoich licznych wad :D ;)

A ja uważam, że współczesne kobiety też są zajefajne, jeżeli dadzą się w pełni poznać:)

mikołaj miokłajki---> nie mam parcia byc oblubienicą wszystkich :classic_cool:🖐️

Arnold, państwo może sobie na to pozwolić, bo nie płaci z własnych pieniędzy...

V, przy globusie też rzygam :P I Mikolajki - zrobiło ci. Się kiedyś niedobrze jak poczułes coś smierdzacego? Ja tak mam jak zaczynam plakac - po prostu mam odruch wymiotny. Nie rzygam przecież jak kot po kacu :P ale jest to możliwe. Zresztą moja matka ma tak samo :D

To prawda Fał, a świadomość że kobiety są niezależne (nie tylko emocjonalnie) sprawia, że bardziej nam mężczyznom na nich zależy, bo łatwiej możemy je utracić. Warto podtrzymywać w nas tę świadomość. ;)