Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE(ZŁA)ZONKA

CHCE SIE POSTAWIĆ BEDZIE WOJNA????

Polecane posty

Gość NIE(ZŁA)ZONKA

Mój mąż postawił mnie przed faktem pobytu z Jego mamą cały dzień i wieczór bo tak ma akurat autobus.Przyjechała do dzieci bo jestm w szpitalu, pojutrze wychodzę a jestem zmuszona spędzić z Nią sobotę. Na prośbę o odwiezienie jej na pociąg powiedział żę mu się nie chce w taką pogodę;-(dodam że nie mam z nią żadnych silnych relacji, poza rozmową przy kawie czy rozm.telefoniczna. Jestem wkurzona zamiast cieszyć się na spotkanie z dziećmi i mężem ktoś 3 ma być u mnie w domu, Ja powinnam czuć się wdzięczna i "jakoś" to wytrzymać.....Horror

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do otulona snem posłuchja jeśli mój mąż nie ma ochoty się spotkać z moja mamą np. na wspólnym obiedzie to po prostu nie jedzie na nami jest mi trochę przykro ale nie wariuję, i nie zmuszam go do niczego. To zależy jakie się ma relacje z tesciami uważam że spotkanie przy kawce od czasu do czasu wystarcza...wkońcu slub brałam z mężem nie z teściową w dodatku z toksyczną

staram sie nieobrażać ludzi ale delikatnie mówiąc radziłbym troche popracować nad swoim postępowaniem.bo jakoś widzę masz problem.

Gość nelly 42
autorko wybacz ale zupełnie nie rozumiem... teściowa przyjechała wam pomóc, opiekowała się dziećmi i mężem a ty teraz każesz jej się wynosić bo TY wracasz?????????????????????? naprawdę nie możesz jej za to co zrobiła tolerować ten jeden dzień??? naprawdę na to nie zasługuje??? z tego co piszesz wynika że przyjechała z daleka więc BĄDŹ CZŁOWIEKIEM kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!! PS Życzę ci tylko takich problemów w życiu.... może wtedy je docenisz... Żal mi tej kobiety ciebie absolutnie NIE...

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do autorów powyżej albo nie macie jeszcze własnych rodzin, albo macie super układy z rodzicami swoich mężów czy żon. Moja teściowa jest dla mnie wrogiem wtrącała się całe życie już 10 lat w nasze małzeństwo, nie ma swojego chłopa a radzi nam jak mamy żyć, nastawiała męża przeciwko mnie, siała ferment. Namawiała go do rozwodu, jak moge spędzać z Takim człowiekiem czas, najlepiej czuje się z Nim i z dziećmi bez osób trzecich, co w tym dziwnego?????

no akórat ja miałem dobre relacje z tesciową.bo ona widziała fochy córki i dlatego była po mojej stronie.ale pamiętaj.pokorne ciele dwie matki śśie.zastanawiam sie czy jak tesciowej baterie się skończą?to czy pierwsza niewyciągniesz łapy po jej majątek.

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do otulona snem nie uciekaj. każda rada jest cenna w sumie to chyba warto przebaczać? może te złe emocję siedzą we mnie ale ja planowałam takie rodzinne spotkanie z mama mojego mężą na Święta a ona wyjeżdza ma to gdzieś, leże w szpitalu nawet nie zadzwoniła nie wpomnę już o odwiedzeniu mnie całe życie starałam się z Nią żyć dobrze nigdy złego słowa nie powiedziałam, bo szanuję ją jest wkońcu babcią moich dzieci. tylko że Ona mnie nie niecierpi nic tego nie zmieni wiec po co na siłę się męczyc.

Gość nelly 42
do twojej autorko wiadomości - moje była teściowa w dużym stopniu przyczyniła się do rozbicia mojego małżeństwa ale NIGDY nie okazałam się tak niewdzięczna jak ty... teraz jestem w nieformalnym związku od 5 lat i uwielbiam moja przyszłą teściową ale jaka by nie była w takiej sytuacji byłabym jej dłużniczką a nie wrogiem... powodzenia, faktycznie NIC do ciebie nie dociera...

Gość lola.lola
taka zła teściowa...ale do zajmowania się twoimi dziećmi w sam raz? ogarnij się kobieto!

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do nelly to może jej jeszcze podziękowałas za rozbicie małżeństwa???żałosne. i wyszło tak że Ona tez nie ma ochoty spędzać u nas całej soboty więc obie czujemy to samo ważne jest że ma kontakt z wnukami a oni z nią. Mi to wystarcza najważniejsza jest moja rodzina mąz i dzieci.

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do lola lola.... sama zajmuję sie swoimi dziećmi to męża pomysł żeby ja ściągnąć,ona je ODWIEDZA a widzi je raz na miesiąc góra dwa nie nazwałabym tego zajmowaniem. Jesli jestm w pracy to pomaga mi przy dzieciach tak na stałę moja mama.

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
do otulona snem serdecznie dziękuję Ci zamądre słowa wojna fakt nic nie wskóram, może i tak. Po prostu zaskoczyłam się tym że będzie jechać dopiero na drugi dzień.ale ona chyba się domysliła i jedzie przed moim powrotem albo taka zgodność albo zbieg okoliczności.

Gość szklanka z malinowym mlekiem
to dlaczego jak bylas w szptalu to twoja mama nie zajela sie dziecmi? jak byla potrzeba to tesciowa byla dobra a teraz won? sloma z butow i tyle. Rozpieszczony dzieciak.

ciężka sytuacja ja swoją teściową nawet lubiłam wystarczyło że na 2 tyg. do nas wpadła mało do rozwodu u nas nie doszło

Gość co leci teraz na dyskotekach
nanjgorzej jak tesciowa chce "dobrze"

Gość NIE(ZŁA)ZONKA
DO CAMPARI!!!! serdeczne dzięki sama sie zastanawiam jaki ferment zasiała tym razem, tez mam stresa że zdązyła nastawić męża przeciwko mnie, ale widze że nie tylko u mnie jest nie tak