Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona^^

Co myslicie o pieluszkach z dady ?

Polecane posty

Gość jestem na takk
ja uzywam i dady i pampersa. robilam test pampers bardziej sa chlonne niz dady. na dzien dady.na spacer,na noc tylko pampers aktiv. czasami jak sie uda to bardziej sie oplaca kupic pampersy.

Gość Mona^^
fakt moze i sa chlonniejsze ale pampers bardziej pecznieja. Mojemu malemu dada w zupelnosci wystarcza zmieniam mu pieluszke co 3 lub 4 godziny i nie sa az tak pelne

Pęcznieją bardziej właśnie dlatego, że są bardziej chłonne. Z resztą skoro pasują ci dady to w czym problem? Używaj ich i na zdrowie.

Gość Mona^^
Ja nie mam problemu ale widze ze ty chyba masz do mnie poprzez chamskie odp

Gość retyrety
o Mona- to ty zakładasz ocieplane kozaczki 4 miesięcznemu dziecku :( tak wiec dalej żyj w przekonaniu, że Dada są lepsze od pampersów. co za szit!

Gość Mona^^
Arszenika Poprostu wg mnie zabardzo sie wymadrzasz retyrety : jestes jakas nieogarnieta kretynka i pomylilas temat najlepiej ubierz dziecko w babcine skarpety :P (o ile wgl jestes matka ) skoro nigdy nie widzialas kozaczkow niemowlecych haha no nie moge juz tu z niektorych ;)

Gość retyrety
kretynką jesteś ty. a jak nie możesz to popuść! ocieplane kozaczki :) :)

Gość dsdsfdsfdsfdsfds
do roku używałam tylko pampersów oryginalnych... kiedys byla u mnie kolezanka z dzieckiem i jakos tak wyszlo, ze dala mi do wyprobowania pieluszke dada... na poczatku wogole byma sceptycznie nastawiona ale zalozylam malej i okazalo sie, ze ZAZnACZAM DLA MNIE! NIE ODBIEGAJA OD ORYG. PAMPERSÓW. To wlasnie pampersy czesciej przesikiwala niz dady. Dla mojej corki sa ok, jakbym wiedziala ze sa takie dobre to przez rok bym pampersow nie uzywala i nie tracila kasy

Gość Mona^^
O kozakach to do tej calej retyrety bo nigdy nie widziala kozaczkow dla niemowlat

Gość A mnie się
Ja na start miałam pampersy ale co pielucha to i ubranie przebierałam bo wiecznie mokre chociaż myślę że to kwestia tego że jeszcze dobrze założyć nie umiałam :P teraz syn na 3 miesiące i dady używamy i jest ok, nie ma odparzeń ale były wcześniej przez chusteczki pampersa których więcej nie rusze.

Gość Mona^^
Na starcie ja tez uzywalam pampers po miesiacu przeszlam na dade i jestem z nich zadowolona