Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sa straszni

jestem w drugiej ciąży, znów będzie synek, a wszyscy tylko: "synek??? szkodaaaa"

Polecane posty

Gość ludzie sa straszni

takie komentarze, że aż się rzygać chce? pełnowartościowa rodzina to mama, tata i parka? a jak ktos ma 2 córki, to też tak buczą? jakby można było sobie płeć wybrać, ehh smutno mi, czuję sie winnaaaaaa

Osobiście nigdy bym tak nikomu nie powiedziała :) Ale sama mam synka i gdybym zdecydowała siena drugą ciążę to tylko i wyłącznie w nadziei na córeczkę, więc trochę rozumiem ich tok myslenia

Gość wyjątek
Jacy wszyscy? Ja się cieszę, że będziesz miała 2 synków. Sama tak mam i bardzo sobie chwalę. najważniejsze aby urodził się zdrowy. Ludźmi się nie przejmuj, to Ty go urodzisz i Ty go będziesz kochać.

Gość nie lubie piatków
mam syna, jestem w drugiej ciazy i chcialabym znowu chlopca .

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
baby maja w zyciu przejebane! Ciesze sie ze bedzie synek!! :D

Gość bonarka city center
ja mam dwóch synków i jakbym była w 3 ciąży też chciałabym chłopca:) I też miałam tak samo jak ty, jak mówiłam że będzie synek to mówili "to może następnym razem się uda" i inne podobne teksty. Jeszcze przed ciążą nr 2 życzyli mi córki:P Śmieszyło mnie to:)

Gość wyjątek
09:12 [zgłoś do usunięcia] KingaStefankaFanka Osobiście nigdy bym tak nikomu nie powiedziała Ale sama mam synka i gdybym zdecydowała siena drugą ciążę to tylko i wyłącznie w nadziei na córeczkę, więc trochę rozumiem ich tok myslenia Druga minuta moja ulubiona x x O znalazła się mądra. Czyli jak się okaże, że to chłopak zrobisz aborcję, tak jak w Chinach robią z dziewczynkami. ??

Gość elaelżbieta
Też jestem w drugiej ciąży, ale u nas będzie parka. Zawsze jednak powtarzałam, że jest to mi obojętne, bo jeżeli będą tej samej, to córka będzie miała siostrę. Jak jeszcze raz usłyszysz taki tekst, to odpowiedz, że Ty jesteś bardzo szczęśliwa, bo Twój synek będzie miał brata, a dla niego to wspaniałe rozwiązanie. Może to ukróci głupie komentarze. Poza tym jeżeli różnica jest niewielka to zaoszczędzisz na wyprawce. Może niektórzy uważają, że parka to najlepsze rozwiązanie, ale ja uważam, że dla rodziców nie ma to znaczenia, a dla dziecka to wspaniałe, gdy ma towarzysza zabaw- chłopiec brata, a dziewczynka siostrę. Zupełnie nie czuj się winna, dla normalnych ludzi płeć jest bez znaczenia.

Gość nie lubie piatków
winna ??? a jaka jest wina kobiety ?? to jest loteria przeciez jaka bedzie płec.

Nie :) za pierwszym razem też gdybym mogła wybrać, wybrałabym dziewczynkę, ale jest synek i też dobrze :) Nie rozumiem czemu nie ma takich głupich tekstów np do osób powyżej które mówią że mają synka i następnego też wolałyby chłopca...to to samo chyba :p a w końcu i tak każdy może sobie pomarzyć

Gość ludzie sa straszni
będzie 20 miesiecy roznicy wiec wszystko po starszym bracie wiem, ze plec to loteria, ale czasami boje sie przyznawac, jak sie pytaja co bedzie zaraz jest dolujacy komentarz, jakby to dziecko bylo gorsze

Gość fjmfj,h
ja mam syna i córki chyba juz nie chciałabym mieć;

Gość fjmfj,h
zawsze możesz powiedziećże nie wiesz jaka płeć

Gość takasobiebajeczka
a ja mam dwóch facetów i nigdy przenigdy nie zaminiłabym ich na jakąś puszczalską dziewuche.

U mnie też tak było, niektórzy nie są w stanie ogarnąć, że do szczęścia nie jest mi potrzebna "parka" - wręcz przeciwnie, uważam, że dzieci jednej płci łatwiej się wychowuje :P

"a jak ktos ma 2 córki, to też tak buczą?" tak, też tak buczą :D i nie rozumiem dlaczego nie potrafią pojąć, że ja marzyłam o dwoch córkach... jakbym mogła to i trzy bym chciała :)

Meaa - to tak jak ja, a pytają Cię kiedy synek? BO przecież KONIECZNIE by się przydał... :)

scarlett - bo synowie takiejsobiebajeczki przyprowadzaja do domu puszczalskie dziewuchy :P może wzorce z domu wyniesli? :D

scarlett - taak. i mowią jeszcze: to następnym razem sie uda. ja pytam; co sie uda? synek ja: ale ja nie chce synka que? pojąc nie potrafią...

Gość Coraz cieplej
oj ludzie gadają wiele głupot a propos dzieci co dopiero narodzonych...mnie wkurzają ciągle te komentearze jak dziecko wygląda..o jaki ładny..... a oczka będzie miał takie jak Ty, lepiej bo ładne masz te oczy - a ja odpowiadam - wazne żeby widział, a nie miał zielone oczy.....

Gość takasobiebajeczka
taka sobie bajeczka pracuje w oddziale psychiatrii dziecięcej gdzie 90% to agresywne ,puszczalskie dziewuchy z zaburzeniami zachowania.z chłopakami w oddziale zero problemów.swiat schodzi na psy.

Gość Coraz cieplej
odpowiadaj im że Tobie zależy mieć zdrowe dziecko i nie patrzysz na to czy chłopiec czy dziewczynka..to może im zamknie usta..i dlaczego czujesz się winna? Czego?

Mialam już jednego chlopca i w drugiej ciąży wszyscy mówili, że będzie dziewczynka. Moja mama była wręcz pewna! Ja chcialam, zeby dziecko było zdrowe, a płeć nieważna. Na USG okazało się, ze chłopak, mama to aż się na mnie obraziła :P Ja się ucieszyłam, że mam zdrowego, slicznego drugiego Synka :) Synek jest śliczny i często go mylą z dziewczynką...

takasobiebajeczka - no tak, to wszystko wyjaśnia :D Idąc takim tokiem rozumowania, matki córek mogą mówić, że przynajmniej będą miały pewność co do wnuków, że na pewno ich :P ale czy ma sens dyskusja na takim poziomie?

Gość to ja.....
mi nawet do glowy nie przyszlo, ze ktos moze tak powiedziec. Ciesz sie z dzidzi, komentarzami ludzi sie nie przejmuj. Wazne zeby zdrowe bylo.

Gość takasobiebajeczka
do scarlett-po prostu jestem mega rozgoryczona tym co widzę.tak wiem ,żę chłopaki też są po cholerze,ale w dziewczynach jest naprawdę dużo więcej agresji. gdzie delikatność,schludność,szacunek?

Gość czekkolAdda
Chyba bym sie zesrala ze smiechu na taki tekst. Ja mam corke,syn w drodze i to jest tak samo dobra kombinacja jak i kazda inna

Gdy bylam w ciazy to ginekolog powiedzial, ze bedzie dziewczynka. Tak bardzo chcialam chlopca, ze......az go urodzilam. :) Gdybym znowu miala urodzic to tez bym chciala drugiego synka.

Gość dcfghjklasd
a co to za różnica? mnie ludzie pytali, czy wolałabym chłopczyka i dziewczynkę i nie chcieli wierzyć, że mi to obojętne na tym to będzie zależało płci przeciwnej już od wieku nastoletniego, ale nie ma co ja - matka - mam do tego? męża sobie wybrałam chłopa, bo nie jestem lesbijką i na tym mój wybór płci się kończy, swoje cycki mam, penisa męża mam co będzie miało moje dziecko to mnie akurat nie zależy. byle zdrowe było