Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyudtyutyuiyu

Czemu ludzie w pracy są tacy chamscy

Polecane posty

Gość ooirurndbf
tyu ludzi pomoglo mi zwalczyc ostatnio glupote zwana polske jeszcze im sie wywalilam , rozczarowalam. ledwo calosc przezylam, a teraz nie dam sie. czy robie dobrze nie wiem. dawac co moje i koniec. obrzydliwi n. :( a tu tez - jeszcze n. sie musialam uczyc. i co dalej? alez mnie przyszanowano. po co robic cokolwiek? i tyle :( po co? licza sie tylko grube ryby - takie jak usmiechniety prezes. no coz... :(

to ja wam powiem o akcji, która była u mnie w pracy. Jesteśmy młodym zespołem, było zebranie. Od dwóch tygodni pracował tam młody chłopak, który nie podobał się menadżerce. Jak się odezwał, to chciała go ośmieszyć, a gdy to nie pomogło, to normalnie pokazała mu środkowy palec i jeszcze się przy tym śmiała. Najgorsze było to, że kilka dziewczyn jeszcze jej biło brawo. Kompletny brak szacunku, arogancja... Po prostu brak słów...

Gość ooirurndbf
gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡

Gość ooirurndbf
pokazala mu srodkowy palec i wie na czym stoi. a teraz jeszcze pytanie czy ktos to widzial oprocz niego bo to sie mobbing nazywa. i ...czy ktos to widzial? tyle :(

Gość ooirurndbf
ten co ten watek zalozyl tewz musialby miec swiadka. w polsce nagranie na telefonie nie wystarczy.musi byc swiadek. to nic ze masz zdjecia -nie masz swiadka. bez sensu ale tak jest :( i tak skonczylam jak skonczylam bo tego nie rozumialam.przeciez mialam dowody, a oni na mnie napluli w sadzie. no tyle ile, ale tak sie do dzis czuje i tyle :(

co z tego, że widział, skoro cała ekipa była przeciw niemu, a parę dziewczyn jeszcze jej biło brawo... Nikt tego przecież nie nagrywał.

Gość ooirurndbf
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 p. teraz zostawaloby mi zglosic sie bez grupy do firmy x. w n. do pracy - nie moge. nie ma czegos takiego. jak mozna bylo takie cos mi zrobic? Jestem przerazona. no nic... i tyle. musialo sie to wydac bo sie wywalilam i mnie wszyscy olali, a tak mi to ogrywali bo takie mam imie - tez takie ze tak ogrywane. moze to jest i tak tu moglam byc od pewnych osob gdzie jestem , byc jaka bylam , robic co chcialam a tak?i tyle. moze jest tak - powiedzmy, ze tego wykopu nie bylo bo tez poszlo o pewna wartosc... aaaa nie wiem. czas pokaze. no ale ja mialam pewna wartosc do odbioru gdzie ona jest? ja jestem zalamana. co ja w wieku moim zycie zaczynam? zglupieliscie w tej p. nie wiem :(chyba wam na czachy wali i tyle :(

Gość ooirurndbf
no wlasnie. nowe zycie mozna zaczac. w polsce :( przeciez to w ogole sensu nie ma - to sie wyjezdza i czlowieka nie ma. co ja mam robic? i tak sie stalo bo ta osoba co mi to zrobila pila w liceum i zaczela nowe zycie. studia bez matury. takie to jest cos, ubezpieczenia ma z tego. ale to miala wyjechac. nie tu lepiej. ale to moja sprawa nie byla. ja chce moja przesylke i koniec. nie dostane - dlaczego? za opinie. jaka. no i bez sensu i tyle. to bylo z p. do p. z b. z b. takie cos. a reszta? bez sensu- co to ma wspolnego z o. bo to byl taki uklad. no ale kogo to obchodzi. i tyle. tam sa wartosci - ja sie nie dam. kto ma takie wartosci? to jest moja r. i tyle :( Nie ma.

Gość ooirurndbf
a co mnie to obchodzi - mialmiec swiadka i o mobbing sie walic - co wy sobie nie myslicie. 1 raz to chamstwo, ale jakby sie nazbieralo to ma argument i tyle. ale co mnie to obchodzi. to nie moja historia, a i tak wszystko zle tam bylo - sie rzucili. jedynie ta figura i ...to wszystko :( ale historia. ja juz ide i tyle :( bezsens jeden i zawsze tu wracalam i pisalam a po co? z tej figury cholernej i z tego sie zrobilo pelno tragedii i wszystko moze byc. przerazajace. w sumie bez sensu tragedia chociaz... i tyle :( gdzie moja przesylka i koniec :(

Gość ooirurndbf
:(

Gość wiemwszystko
ooirurndbf: WYPIERDALAJ TY KURWO JEBANA KRETYNKO PIERDOLONA NITK CIEBIE NIE CZYTA ZROZUMIALAS GLUPIA SZMATO? POWTORZ DZIWKO

Gość kasienka_kasienka
wiemwszystko popieram!

Gość kasienka_kasienka
Wydaje mi się że o tym środkowym palcu słyszałam już podobną historię... albo to jest powszechne i po prostu się zdarza w firmach albo ktoś tu już ją opisywał :) Co do samej historii to ludzie tacy jak ta Menadżerka nie powinny zajmować stanowisk, które wymagają kontaktu z ludźmi. Najgorsze jest to że taka tępa Pipa zazwyczaj w jakiś sposób wskoczy na takie stanowisko a potem uprzykrza swoim zachowaniem życie wielu osób. Na miejscu tego chłopaka wyszłabym wtedy z tego spotkania bez słowa a potem przebiłabym jej opony w samochodzie albo nasrała do torebki :D

kasienka: ja już to opisywałem gdzieś. Wątpię, by było to powszechne w firmach. Najgorsze jest to, że kilka dziewczyn jeszcze biło jej brawo po tym.

ale ogólnie w pracach zdarza się wiele sytuacji, gdzie dochodzi do sytuacji, które nie powinny mieć miejsca. Myślę, że każdy zna takie historie ze swojego życia...

Gość kasienka_kasienka
Wiesz, biły jej brawo żeby dotrzymać kroku i żeby pokazać solidarność z Menadżerką bo takie kontakty się zwyczajnie ,,opłacają"... W mojej poprzedniej firmie też było kolesiostwo właśnie w relacjach Pracownik- Przełożony z tym, że było to mega nieszczere bo jak tylko była okazaja to słyszałam jak pracownicy obrabiali tyłki swoim szefom. Natomiast w ich obecności zachowywali się jak najgorsze przydupasy. Nidgy tak nie potrafiłam, nie potrafię i nie chcę potrafić dlatego w pracy zawsze jestem na uboczu. Nie interesują mnie żadne tego typu układy układziki i przez to jestem zawsze czarną owcą, która przyszła do pracy PRACOWAĆ a nie kombinować... przykre to.

ona na codzień jest nawet fajną laską, ale czasem ma takie wyskoki. Nie wiem, może myśli, że to było fajne.

Gość ooirurndbf
nie bede komentowala osoby o ksywce kasienka_kasienka. jak jakzy czyta mozna jej codziennie 5 razy pokazywac srodkowy palec i ma to gdzies. w sumie co to dla niej i tyle :( ale inni sie oburza - co to -lzili 5 lat na studia i robili mature zeby takie widoki ogladac? no chyba ze ani studiow ani matury nie ma ta kasienka_kasienka... to by jej zostawaly gary. a w polsce gary z londynu. what's your name, dude? im gary from london. albo co innego. ja juz biore ja za uczciwa ale czy to ma sens. a do czego innego tez nie trzeba ani matury ani studiow nie? najstarszy zawod swiata. i tyle :( ale nic nie pisze. po prostu stwierdzam fakty i tyle. jedni 30 lat moga byc z tym srodowym palcem, inni po 1 dniu maja dosyc - co to ma byc? ludzie sa rozni. ja naleze do tych drugich i tyle. kasienka do pierwszych. ps.ktos uderzyl kamieniem w wiewiorke. :(((( i to w tym watku :((((

Gość ooirurndbf
ten palec srodkowy to uczac do matury bez matury w polsce. to jeszcze chociaz... bo sa takie przypadki. w sredniej ucza po zawodowce. to przeciez czlowiek normalny sie obrazi. co to ma byc? bo do czego zmierzam. do tego!!!! 😡😡😡😡

Gość ooirurndbf
a nie mam racji prosze panstwa? szkola srednia - zawod KUCHARZ. kogo wola - osobe,ktora nagotuje smaczenie i ma praktyke i na przyklad swoj zaklad czy osobe po studiach, ktora prezentuje soba jakis papier i nic wiecej. kogo by panstwo zatrudnili? bo ja sciemniam. akurat tyle wymyslilam. i wtedy rozumiem ten srodkowy palec w moim przypadku - no nie mam studiow na wydziale gastronomii, atak? przeciez to sa lata zycia... co to ma byc? :(

Gość 97807809808piuoiuo
ooirurndbf , masz jakiś problem?

Gość 97807809808piuoiuo
ooirurndbf , masz jakiś problem?

Gość ooirurndbf
tak mam. ppowinno mnie ju dawno nie byc przed tym kompem. przez ciebie tu jestem i spadaj :(

Gość ooirurndbf
niczego juz w tym watku nie bede komentowac. kazdy ma swoje zycie. ale ludzie z kafe to watpliwe. tyle napisze. a w firmach najbardziej licza sie studia. chyba od jutra. nic o tym nie wiem. no na kafe sa tacy specjalisci. trudno spodziewac sie tu czegos wiecej niz srodkowego palca przez komp. i to tyle!!!!! a reszty nie komentuje - to nawet chamstwo nie jest!!!! :(

Gość ooirurndbf
studia w polsce to sie pracy nie ma jak sie ma. i tyle. w polsce liczy sie DOSWIADCZENIE ktore zdobywa sie tu od dziecka, a reszta to papier. jakie? rozne. i tyle chcialam napisac nie bedac ZADUDNIONA w tym kraju.