Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampeczka001

Ufacie tabletkom antykoncepcyjnym?

Polecane posty

Gość wiarygotka kotka
nic nie jest na 100%%%

Ja mam problem, zeby sie przelamac? chociaz ginekolog mnie uspokajal. Mowil, ze to nie mozliwe, zeby zajsc w ciaze biorac tabletki, ze pewnosc jest na 99,9%. Ale jednak ciagle sie boje.

Gość Perw mobilna
Ufam w 100%.

Gość olk
nie ,nie ufam .

Gość ja bym do ust nie wzięła
pigułki. to są hormony,za 25 lat bedziecie chore na nowotwory i choroby układu krążenia. ja mam wkładkę i ufam jej na 100%. wkładkę z miedzią,bez hormonu.

Gość ja bym do ust nie wzięła
aha, no właśnie--nie pomyślałam o kobietach,które nie rodziły;) ale pigułki bym nie łyknęła mimo to.wolałabym gumkę lub przerywany stosunek.

Tyle z was bierze tabletki a tak malo sie wypowiadacie czy ufacie im czy nie i dlaczego. Ja jeszcze sie nie przekonalam do nich. potrzebuje wypowiedzi innych kobiet.

ufam - brałam 3,5 roku i powiem szczerze że nieraz zdarzyło mi się zapomnieć i wziąć z 24 godzinnym opóźnieniem ( dość często ) i nie było ciąży - odstawiłam i po 3 miesiącach ciąża, potem znów brałam, odstawiłam i po jednym cyklu ciąża. Ale teraz już nie chcę hormonów i mam jak Pani wyżej wkładkę, miedzianą i jest super...

Gość panie cos pan
Ufam bardziej niż prezerwatywom :P a też mi się zdarzyło pominąć tabletkę nieraz. A wkładki mieć nie mogę bo mam za krótką szyjkę macicy po porodzie :(

Gość bialamasajka
Ja nie używam, bo nie chcę się truć. Zaufałam metodzie objawowo-termicznej, używam Cyclotestu