Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzegorz troskliwy brat

Moja siostra chce nas zostawić!!!

Polecane posty

Otóż mój ojciec który ze mną mieszka obdarował mnie domem, firmą i wszystkimi swoimi dobrami. Warunek był taki że z nami siostra musi mieszkać. Oczywiście mieszka, razem ze swoim synem do którego się bardzo przyzwyczailiśmy i pokochalismy go. Ja rozwodnik samotnie wychowujący syna i dwie córki. Mój ojciec wdowiec, czyli w naszym domu nie ma kobiecej ręke, nie ma kto gotować, prać, sprzątać i zajmować się moimi dziećmi. Oczywiście ja za to płace siostrze(opłacam jej nawet składki zdrowotne, rentowe, emerytalne, chorobowe), wszystko, płace jej zus. Jest zatrudniona u nas w domu jako pomoc domowa. Ona przystała na te warunki, to jest jej zabezpieczenie na przyszłość a teraz poznała jakiegoś faceta zaledwie 6 lat młodszy od naszego ojca i chce z nim wziąć ślub mimo naszego sprzeciwu!

Gość Piodostał
jakby to ładnie... jej zycie nie wasze, czyz nie?

Gość jesteście wredne podłe świnie
Znaleźliście sobie ofiare która wykonuje czynności domowe te które powinny należeć do faceta. W dodatku nic ie dostała od ojca :(

Gość fdgah
i tak dobrze ciesz się żę nie jest czarny :D

Może jej życie ale niech weźmie pod uwage to że tyle lat wychowywała moje dzieci i one przyzwyczaiły się do niej, traktują ją jak matke. Poza tym swoje dziecko będzie brała do obcego faceta, jeśli tutaj ma ono kochającą rodzine. Na coś takiego nie można wyrażać zgody. Dla wszystkich było dobrze tak jak było.

Gość a niby dlaczego
ojcieci miałby jej coś dać ? to jego majątek i robi z nim co chce

Gość mentaI cut
buahaha chłopom to tylko chodzi o jedno - sex i darmową pomoc domową

Gość tabletkkka
wiesz byc moze ten facet bedzie ja traktowal jak kobiete a nie jak pomoc domowa. wg mnie ojciec powinien odpisac polowe udzialow firmy tobie a polowe siostrze. ponadto nawet gdyby tak sie nie stalo powinna byc zatrudniona w firmie jako np dyrektor, vice dyrektor. a nie jako pomoc. wcle jej sie nie dziwie.

Ojciec bał się że znowu wyda te pieniądze na jakiegoś pasożyta którego chciałaby utrzymywać. Oczywiście ja wiem że to majątek ojca i gdy będę coś dzielił napewno jej dziecko na tym nie straci. Dla mnie liczy się to by ona mieszkała przy nas i zajmowała się moim domem i moimi dziećmi.

Poza tym mieszka u nas, ma wszystko za darmo. Wyżywienie, rachunki, o nic nie musi się martwić. Oczywiście zabieramy ją na wczasy, płacimy również za wycieczki szkolne jej dziecka. I wszystkim to odpowiada, tylko ona teraz zakochała się w starszym facecie i ani jej przez myśl nie przejdzie że to tylko miłość na chwile.

Gość Lekkoduch i kawaler
buahaha chłopom to tylko chodzi o jedno - sex i darmową pomoc domową To dwie rzeczy....🖐️ po za tym dla kobiet seks odgrywa większą rolę i sprawia im większą przyjemność nie wiem skąd ten mit faceta ruchacza kobiety nawet częściej zdradzają !

Gość dederete
Troche żle do tego podchodzisz;,,chce żeby zajmowała sie moim domem i moimi dziecmi,,-a jej ten dom nie jest.Co z tego że ojciec zapisał go tobie.Traktujesz ją jak niewolnika,dlatego spieprza .

A gdzie będzie miała lepiej niż u nas???? myślicie że jakiś obcy człowiek zaakceptuje jej dziecko. Napewno nie, my jesteśmy dlatego chłopca rodziną. I owszem, dom należy również do siostry z tym że jest zapisany na mnie.

Gość odetnij jej pieniądze
i wywal te bahory na bruk od razu wróci

Gość kkk,.lo
nie masz innego wyjścia jak pozwolić jej, jest dorosła. Możesz mieć tylko nadzieję że jej związek nie wypali i wróci do was.

Gość gsdfh
walnij jej penisem przez łęb to się opamięta :D

Nie! Zrobimy inaczej. Wystarczy że ja i ojciec powiemy moim dzieciom że jej dziecko nie będzie w tamtym domu kochane, oni to powtórzą siostrzeńcowi i siostra będzie zmuszona z nami zostać. I to akurat zrobi się dla jej dobra, jak i reszty rodziny.

Gość tabletkkka
powtorze jeszcze raz: BYC MOZE TAMTEN STARSZY FACET BEDZIE JA TRAKTOWAL JAK KOBIETA, KOCHAL, TROSZCZYŁ SIE A NIE JAK SPRZATACZKE JAK TY. a do swoich dzeciakow zatrudnij nianke a nie siostre.