Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psajcho87

pilnie szukam stroju !! za pomoc nagroda !

Polecane posty

Gość psajcho87

Witam, Zamierzam oświadczyć się mojej dziewczynie na sylwestra, chcę przebrać się za coś jak na tej stronie: http://sklep.cosplayworld.pl/c/114/wypozyczalnia-strojow.html i podczas, gdy ona będzie szła środkiem miasta ja wyskoczę z pierścionkiem ALEEEEEEEEEEEEEE: SZUKAM KOSTIUMU DO WYPOŻYCZENIA BĄDŹ KUPIENIA W ROZSĄDNEJ CENIE BO TE 700ZŁ TO ŚMIECH !!!! Nie mogę znaleźć, a może Wy kojarzycie że gdzieś coś takiego jest :)) dla kogoś kto znajdzie, nagroda nawet pieniężna !!

Gość LLLLLLLLLLLLL
Najlepiej wybrać się do wypożyczalni strojów, są takie w większych miastach. Często też np przy teatrach mozna tanio coś wypożyczyć.

Ja tam bym nie chciała, żeby mi się Królik Bugs albo Kubuś Puchatek oświadczał, ale u mnie w mieście zawsze jakoś w okolicach sylwestra/karnawału pojawia się wypożyczalnia strojów na pasażu w supermarkecie i chyba w Hali Targowej. Poszukaj w googlach czy nie ma u Ciebie w mieście albo okolicach jakiejś.

Gość psajcho87
jakieś konkretne linki ?

Gość anonimowo n=się tu wypowiem
jestę studentę dobre :D

Tak sobie pomyślałam, że po co wypożyczać. Kup duże ilości papieru toaletowego, owiń się nim i będziesz mumią. Tylko uważaj, trzeba się owijać delikatnie bo się rwie strasznie.