Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LibreLibra

Jak Wam sie podoba ta kobieta XL?

Polecane posty

Gość naczelny strażak
a Marta Grycan to tylko nazwisko które się aktualnie lansuje

No niestety tak jest... Mam takie samo zdanie. Ja sama nie należę do najszczuplejszych, mam nadwagę (niewielką, ale mam). I sobie zdaję sprawę z tego jak ludzie widzą grubsze osoby :)

Gość Na allegro ich nie ma
Stara wyglada jak taki rubaszny MILF, nadal jest tłusta, ale i tak jest o niebo lepiej niz wtedy, kiedy wyłpynęły dopiero na swej tratwie na ocean popularności w polskim szołbizie.

Noł fakin łej. Lekka nadwaga nawet ładnie rozłozona nigdy nie jest lepsza niz normalna waga.

Gość naczelny strażak
ktoś tu dobrze napisał, że kobieta powinna zainwestować w swój wygląd aby się pokazać nie tylko w złocie i diamentach

Gość ffwfw
Niestety ta kobieta z linku musi się nieźle powyginać i powykrzywiać twarz żeby jeszcze było widać resztkę ładnych rysów. Większość urody jest już rozlana w tłuszczu. Fu, przy poruszaniu ociera sobie uda jedno o drugie i ogólnie jest taka odpychająco zwalista. Nie nie, to już resztki kobiety a początki aseksualnego, chorego grubasa.

Niezła. Właśnie podesłałam koleżance jako inspirację :) A co do wagi, to nie ma sensu sugerować się samymi kilogramami. Ja jak na moje wymiary jestem strasznie ciężka ;-)

Waga wagą, wymiary wymiarami, ale u tych kobiet jest jawna otyłość - ocierające sie o siebie uda od podpizdzia po same kolana, łydy jak moje udo, opona od kombajnu na brzuchu i 10 podbródków, podejrzewam ze miałyby problem ze stanięciem na baczność z racji rozmiarów swoich "bicepsów :P"

Też jestem zdania, że NORMALNA WAGA jest lepsza niz nadwaga. ja na razie jestem jaka jestem, co z tym robię, to juz moja sprawa. ale niestety nie uważam, że kobiety XXL są seksowne :( i nigdy tak nie będę uwazać, bo człowiek z natury powinien być SZCZUPŁY i pozbawiony tłuszczu!

Gość Jest iście zajebista
-"bo człowiek z natury powinien być SZCZUPŁY i pozbawiony tłuszczu!" Tutaj akurat pieprzysz bzdury. Człowiek charakteryzuje się na tle innych ssaków lądowych wyjątkowo obfitą tkanką tłuszczową - nie wiadomo dlaczego. Po za tym wystarczy prześledzić chociażby ideał piękna kultur pierwotnych czy paleolitycznych aby zrozumieć, że duża dupa u kobiety jest stanem naturalnym.

Ta z pierwszego linku to mi wyglada na rozmiar 48 czyli jakies xxxxxxxxxxxxxl, a Ty Leviatan to jakis fetysz masz odnosnie grubych lasek czy ocb?

Krągła i kobieca to jest monica bellucci, a te laski z prezentowanych tutaj blogów są zwyczajnie chore na otyłość.

Gość angelika818181
masakra jakie babsztyle! grube i brzydkie! szok! zero miesni, rzezby ciala, zero sexapilu! poza tym one sa wyretuszowane na maksa-bez photoshopa sa jeszcze wiekszymi paszczurami (a nawet po psie sa!) fuuuu

Ej wy naprawde uwazacie ze ta z pierwszego linku jest atrakcyjna czy sobie jajca legalne robicie :D OK niektóre fatałaszki ma konkretne ale bez jaj :D

Gość angelika818181
slepe jestescie-naprawde??? ona jest bo wielkiej ilosci photoshopa ! jestem grafikiem!!!!

Gość angelika818181
i ta powyzej jak najbardziej tez:)

Hehe Angelika a moim guru jest wlasnie Jillian i jej cardio :P Pozdrawiam :)

Podoba mi się program tej Chodakowskiej :) Chociaż na swojej stronie ona wygląda nieco zbyt sztucznie, staje się (moim zdaniem) mało wiarygodna.