Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Krasnal czemu samuel zrezygnowal z fikusnej?? X czy mozesz mi rozmasowac bolace ramie???

Gość class
Ale tu pierniczycie od rzeczy. Skad wy takie bajki bierecie?

Gość Zuzanna Amelia & 7
Dziewica - ja tak generalnie to tez uwazam , ze jak ktos jest jeen to trzeba go traktowac jak jelenia.

Gość IMO12370
ifka* "czy mozesz mi rozmasowac bolace ramie???" Tak przy ludziach? :P

Gość tralalilalila
o lolololol To nie bajki, to szara rzeczywistość. IMO próbuje wmówić, że to z nami coś nie tak, to taka gra, też to kiedyś usłyszałam

Gość IMO12370
To nie gra - to fakty. Nie zastanawiałyście się, CZEMU takich wybieracie, a Darker dalej samotny? :classic_cool:

Gość IMO12370
Iftarko - ale jak przyjdę i zacznę masować, to kafeterianie będą zgorszeni. Tutaj temat dziewic! ;)

Gość Zuzanna Amelia & 7
Przeciez one bardzo dobrze wybieraja. Cholera , tez bym takich facetow chciala.

prawdą jest to, że to z facetami jest coraz gorzej...szukają tylko samych przyjemności a nie myślą poważnie o zakładaniu rodzin czy związakach na całe życie

Gość class
Te "problemy" czy jak to nazwać. Jeszcze powiedzcie,ze lamentujecie jak zbliza sie poniedziałek.

" prawdą jest to, że to z facetami jest coraz gorzej...szukają tylko samych przyjemności a nie myślą poważnie o zakładaniu rodzin czy związakach na całe życie" zgadzam się

Gość tralalilalila
hahaah IMO- ja takich nie wybierałam, to oni mnie zapraszali (te kilka razy w życiu), więc dawałam szansę, jak to się mówi

dlatego dziewczyny, które znam łapią facetów na dziecko bo według nich to jedyny sposób na to, żeby nie zostac samotną starą panną...na co zanosi się w moim przypadku

Gość Zuzanna Amelia & 7
Teraz jak juz ich wydoilas to do mnie chcesz ich odeslac. Teraz to oni juz sie nauczyli. Podeslij mi jakiegos swiezego co mi przez 8 miesiecy bedzie caly czas prezenty kupowal i rachunki placil za sama przyjemnosc popatrzenia na mnie. Cholera, dziewczyno... odpal jednego. Ja tez tak chce.

Gość IMO12370
ifka* "hmmmm.... To spadamy Krasnal na inny" Podążam za Twymi wdziękami. :P

ZUza->po pierwsze on mi nie kupował cały czas prezentów, po drugie nie doiłam go-mam własny biznes i własne pieniądze więc nie musze ich brac od faceta a jesli ty w nich widzisz krowe do dojenia to twoja sprawa a po trzecie nie mieszkalismy razem, poza tym oddałam mu je więc odebrał co jego, szkoda tylko ze zapomniał oddac mi prezentów które dostał ode mnie...

Gość IMO12370
Temat o nieudanych randkach a Sunia DOPIERO przyszła?! :P

ja juz jestem niezle stara panną, chcialabym miec 27 lat, ale bardziej narzekam na to że stara niz na to że panna czy naprawde uważasz że zycie bez faceta to przegrana i w pojedynkę jesteś gówno warta?mysle wiec że z takim myśleniem bedąc kiedyś w związku staniesz się podnóżkiem i wycieraczką swojego pana i władcy wolnych facetów w w wieku okolo 28 jest na pęczki i to dużo b. atrakcyjnych, ale widocznie wolą ładniejsze, sorry że walę prosto z mostu, nie problem w tym że zajęci tylko nie są zainteresowani

Gość IMO12370
Sunia! Nie wymiguj się! Twym obowiązkiem Najbardziej Doświadczonej Randkowiczki Kafe jest pilnowanie takich tematów. :P

Gość Zuzanna Amelia & 7
Ja sie naprawde nie czepiam. Ja Cie podziwiam. Autentycznie . Ja tez bym tak chciala. Powaznie bym tak chciala. Jak bedziesz miala jakiegos na zbyciu to podrzuc.

Imo od kafe to mi sie troche zlasowalo myslenie:P wiec troche ograniczam:D

" prawdą jest to, że to z facetami jest coraz gorzej...szukają tylko samych przyjemności a nie myślą poważnie o zakładaniu rodzin czy związakach na całe życie" ­ Ale to was interesuje dopiero przed 30-stką. Przed to wy jesteście nastawione tylko na przyjemności. A nie daj boże jak się wtedy zjawi jakiś gość co chciałby czegoś poważniejszego... wtedy to desperat, prawda? ­ "dlatego dziewczyny, które znam łapią facetów na dziecko bo według nich to jedyny sposób na to, żeby nie zostac samotną starą panną...na co zanosi się w moim przypadku" ­ To ci gwarantuje (jako tako) alimenty a nie faceta przy boku.