Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1karol1

Zestaw do makijażu na prezent dla przyjaciółki/Czy to trafny i dobry podarunek

Polecane posty

Witam Chcę kupic zestaw do makijażu. Jako ,że nie znam sie kompletnie na tego typu sprawach ,chciałbym zasięgnąć waszych opinii. Znalazłem ciekawą oferte na tej stronie: http://www.e-glamour.pl/product-pol-28977-Makeup-Trading-Midnight-Vanity-W-Kosmetyki-Zestaw-kosmetykow.html Co myślicie o tym produkcie i czy warto go kupić. Z góry wam dziękuje.

Nie wiem, jaka jest jego jakość. Nie znam tej marki. Trudno ocenić trwałość. Odradzałabym kupowanie kosmetyków, perfum, ubrań jeśli nie znasz gustu tej osoby i marek jakie preferuje

W środku może być jakieś gówno jak z piątaka... raczej nie będzie miło jak będzie miała efekt pandy bo chujowe cienie. Poszukaj kuferka na kosmetyki a ona według uznania uzupełni.

Gość Izabella_Gdańsk
Ja mogę polecić CIENIE do POWIEK 120 kolorów PALETA HIT MERY MACOM. Jest to paleta 120-stu cieni, doskonała do stosowania "na mokro" i "na sucho". Kolory są bardzo żywe i soczyste. Cienie są wysokiej jakości nie obsypują się i nie zbierają w załamaniach powiek, są trwałe i dobrze się rozprowadzają. Paleta zawiera cienie od matowych po świetliste. Koleżanka na pewno będzie zachwycona.

Gość kokokietka
kosmetyki przydają się zawsze. myślę, że w ramach świątecznego upominku mogłybyście wybrać się do douglas'a na konsultacje z wizażystą:) to jest bezpłatne, a można się czegoś ciekawego dowiedzieć. do końca tego tygodnia akcja trwa w magnolii we wrocku :)

Gość edfrgthj
Kojarzycie napój, który popija Pan Wojciech Cejrowski i Pani Beata Pawlikowska ? To Yerba Mate ;) Świetny pomysł na prezent, to zestaw do picia tego naparu ( naczynko, bombilla czyli rurka do picia i Yerba oczywiście). Zestawy znajdziecie tutaj: http://yerbomania.pl/?zestawy-swiateczne,31 Można wybrać jeden z tych zestawów lub skompletować własny, wybierając osobno produkty ze strony DLA KOGO TEN PREZENT? To coś, co ucieszy każdego, kto lubi obce kultury, uwielbia herbatę czy kawę, dba o swoje zdrowie, odchudza się, ma niedobory witamin, brak mu energii i ciągle jest ospały, ma za wysoki cholerterol. Świetne dla studenta (pomoże w koncentracji i nauce) dla dorosłych i starszych ;) Polecamy ;) Zamiast kupować kubki, skarpetki i perfumy bądźmy orginalni, zadbajmy o zdrowie naszych bliskich, pokażmy im namiastkę egzotycznego świata ;)

Moim zdaniem fajny, jeżeli lubi tylko się malować i nie ma czegoś takiego to mi by się spodobał prezent,.