Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfedf

problem z wrednymi kobietami

Polecane posty

Gość frfedf

czesc Jutro zaczynam nowa prace,juz zdazylam uslyszec od szefowej,ze dziewczyny ktore tam pracuja bywaja wredne....Jak sobie poradzic w sytuacji gdy beda dogryzac??

Gość koktajlowa janina
weź i pierwsza odgryź

Gość tez chcem
dogryz im bardziej:)

Gość jknuhbhjn
Jestem niesmiala,a niechce stracic tej pracy

Zobacz, co będzie. Pokaż im się z lepszej strony, przełam nieśmiałość chociaż na chwilę. Masz problem z pewnością siebie? Udawaj pewną siebie, a taka się staniesz. To sprzężenie zwrotne, udowodnione naukowo. Sama sprawdziłam. :) A jak będą wredne mimo to... możesz im odgryźć, byle mocniej. :)

Gość jknuhbhjn
taki mam zamiar!! Kurcze musi sie udac!! Nie jestem gruba i brzydka,a ciagle trafiam na wredne kobiety ktore szukaja zaczepki:/ Postanowilam,ze teraz sie niedam!

Gość jknuhbhjn
moze ktos jeszcze doradzi?

ja z natury wredna jestem, ale szukam godnego siebie przeciwnika :) słabym nie dogryzam właśnie mamy nowego w pokoju i wszyscy się dziwią, jaka ja miła jestem - że nie poznają mnie :) znaczy - że jednak potrafię być miła ;) 1

No jeśli ktoś jest Wredny zarówno kobieta jak i facet! To raczej marne są szanse by pozbyć się o takich osób tej wady. W swoim otoczeniu znałem kiedyś taką Kobietę. Udawała Przyjaciółkę ktorą tak naprawdę nie była. Mówiła jedno A robiła drugie. Potrafiła zrobić największą Rzecz by osiągnąć swój cel.

Gość fgbdfgfgh
Martwie sie,ze ktoras powie cos glupiego,a ja nie bede wiedziala co powiedziec.. jacek tez znam taka kobiete,moja eks przyjaciolka ktora tak na prawd e udawala.teraz ma zmarnowane zycie przez wlasna glupote:)

Czasami jest tak, że ktoś nam dogryzie, a my nie wiemy, co odpowiedzieć - stosowna riposta przychodzi nam do głowy dopiero później, godzinę później, kilka, dzień... Zapisuj je sobie na kartce, czytaj też książki z błyskotliwymi, nieco zadziornymi dialogami (sporo takich w tych o tematyce fantasy) i staraj się zapamiętać, co odpowiadają/mówią bohaterowie, wymyślaj szybko, co Ty byś odpowiedziała, żeby dogryźć, oglądaj też filmy i stosuj tę samą metodę. Powinno pomóc. :)

Gość jeden-cztery
ja pracuje praktycznie z samymi kobietami, jest kilku facetów oprócz mnie ale reszta to kobiety w wieku od 20 do 60 lat :-) nie mam z nimi problemu, choc jest kilka mendowatych ale na kazda znajdzie sie sposob heh

Gość prawictwo pospolite121
nie lubie wrednych ludzi ..