Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona na maxa

Dlaczego tak jest >?

Polecane posty

Gość zrozpaczona na maxa

Rodzą pijaczki i ćpunki Ostatnio przy mnie rodziła co miała 3,52 promila... A ja ? A my ? 7 lat o dziecko walczymy i co ? nic

Gość life is brutal and full of...
zasadzkas and sometimes kopas w dupas... a innymi słowy: życie po prostu... jedni mają inni nie, jedni są płodni, inni nie, jedni są piękni, inni nie, jedni sa mądrzy inni nie, jedni są bogaci inni nie... życie

z tego wynika, ze za trzeźwa jesteś btw - jak miała 35 promila to raczej nie rodziła

Gość zrozpaczona na maxa
life is brutal and full of... samo życie :D

Gość panna marianna
Ja mam kłopoty z jajnikami i sie zastanawiam jak udało mi sie urodzić córeczke, teraz chciałabym miec drugie dziecko ale boję się ze się nie uda.

Gość life is brutal and full of...
zrozpaczona - no wiem, ze ciulato :( ale co poradzic?

Gość zrozpaczona na maxa
panna marianna Rozumiem Twój kłopot Ja ma PCOS i w dodatku cukrzycę Jdnak wierzę, że nam się uda :) Musi się udać :))))

Gość panna marianna
Współczuje. Ja miałam podejrzenie PCOS ale ostatecznie nikt nie potwierdził, Wszyscy gin u któryh byłam twierdzili że obraz jajników na USG był dobry, ale ja miałam i mam dalej problemy z cyklami. O dziwo wtedy mi się uregulował jedynie na jakiś rok przed zajściem i dzięki temu zaszłam i urodziłam córeczke. Teraz znów hocki klocki, już ponad dwa miesiące nie miałam okresu.

Gość po prostu olka
Idzie się wkurwić,nie? Znam taka co konno jeździła by stracić-a tu człowiek o niczym innym nie marzy i dupa! Autorko,znasz przyczyne?