Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

czy to ciaża?

Polecane posty

Gość minia17890

witam, od jakis 2ch miesiecy prawie 3ch czuje jakies dziwne ruchy w brzuchu, ale sa lokalizowane w róznych czesciach, po bokach u góry i na samym dole, praktycznie nigdy w srodku, ostatni raz kochalam sie z mezem własnie ponad 2 miesiace temu a wczesniej nie pamietam ... ale z drugiej strony co do ruchow to sa podobne do tego jak oko czasem lata, jestem otyla osoba i od tego czasu zauwazyłanm ze pod pępkiem mam jakby brzuch w srodku podzielony na dwie twarde czesci nie wiem jak to okreslic jest pod pępkiem taki dół... nie mam własciwie zadnych objawów ciazy ale mialam teraz dwie miesiaczki bardzo krotkie i mało obfite, zrobilam 20 testow ciazowych zgodnie z wskazowkami ulotki, czy to moze byc jednak ciaza i tyle t4estow by sie mylilo? czy jednak strach przed ciaza powoduje zanik miesiaczki? ginekologa mam dopiero za tydz..

Gość wróżka kafeteryjnaaaa
niestety moja szklana kula aktualnie jest zepsuta i nie mogę ci powiedzieć czy to ciąża czy nie...

Gość po prostu olka
Ależ oczywiście,że tak. Nie takie rzeczy sie zdarzaja. Nie ogladalas 'ciaży z zaskoczenia'?

Gość minia17890
tak ponad 2 miesiace temu potem sie cos wydarzylo i sie rozstajemy.... kurde gdyby to byla ciaza musialabym miec meeega pecha, mamy konflikt krwi wiec p[rzy drugiej ciazy niby moj organizm powinien "zlikwidowac" zarodek przez przeciwciala ktore wytwarzaja sie w pierwszej, poza tym seks był bez wytrysku (przerwalismy w polowie) ehhhhhh moze moja psychika szfankuje;/

jesli sie tak martwisz to zrob bete z krwi ale mysle ze testy sa wiarygodne :) a co do przeciwcial to nie jest tak do konca jak mowisz :) jestem po biol-chemie :) tutaj glownie chodzi o porod. wszystko sie dzieje gdy wymiesza sie krew matki i zarodka :)

Gość minia17890
aha, dzieki za informacje...