Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrapoprostu

zauroczylam sie zonatym, ja sama mam rodzine i dzieci

Polecane posty

Gość masakrapoprostu

Masakra jak w temacie. Nie mogę spać po nocach. Gdyby nie dzieci dawno bym robila podchody do niego, bo mojego faceta nienawidze. Jest cwany i wyrachowany, ale bez niego nie splace kredytu który wzięliśmy na moje konto (rata 900zl). Tamtego tez do mnie ciagnie. Widzimy się czesto, do niczego nigdy nie doszlo... jest spokojny i opanowany. Zupelne przeciwieństwo mojego wariata, przez mojego mam ciągle problemy. No i zdradza mnie na bank. Raz mu wybaczylam wiec pewnie myśli ze mu wolno.

Gość facet_drągal_196
Jak by nie kredyty to pewnie wiele par nie byłoby razem!

Gość masakrapoprostu
Dokladnie. Kredyt lepszy od slubu

Gość a co za problem
z kredytami, bo nie rozumiem?Też mamy mieszkaniowy i co? Jakbysmy chcieli rozwiazać i sprzedac mieszkanie zglaszmy to do banku czekamy na zgode, potem kupujacy przelewa na konto banku kwote a my jestesmy wolni. Nie rozumiem was.

Gość masakrapoprostu
Ale jak się rozstac jak kredyt do placenia. Nie hipoteka tylko konsumencki. Placimy razem a jest na mnie. Po rozstaniu nie będzie mi doplacal przeciez. Zreszta zakochalam się w zonatym, a sama mam rodzinę i dzieci... co robić. Nie o kredyt się rozchodzi a o zycie

Gość zalotna julcia
jesteś zwykła szmata ,mówisz o miłości w jednej linijce z kredytem:O nic dziwnego że ten twój cie zdradza

Gość masakrapoprostu
Ty jesteś szmata. Wogole mnie nie znasz, nie twoja sprawa w której linijce o czym pisze. Nie musze pisać pana tadeusza, żeby przekazać co mi leży na sercu. Sama jesteś szmata która maz zostawil i stadionie ta odpowiedz.

Gość zalotna julcia
jak nie moja sprawa to po chujja tu piszesz szmato :D

Gość zalotna julcia
nikt mnie nie zostawił pustaku :D

Gość zalotna julcia
i tylko udowadniasz swoimi wpisami jaka głupia jesteś ,weź narób jeszcze bachorów i zaciągnij dalej kredyty biedo :D

Gość masakrapoprostu
Julcia slodziaku. Dla twojej wiadomości to kasy mi nie brak, tyle ze nie mam zamiaru splacac dlugu za kogos. Sama jesteś bachorem z patologicznej rodziny, ojciec bil matkę jak cię miala w brzuchu. Dlatego taka tepa jesteś.