Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcc19

jak można ukarać pracodawcę?

Polecane posty

Gość milomilen
nie musisz sie tlumaczyc jestes w ciazy to jestes pod ochrona

Gość aaabbbcc19
ja jestem oszustką,a pracowawca który wystawia NN pomimo obecności w pracy którą można potwierdzić monitoringiem,tóry tam jest,tylko i wyłącznie za to że ktoś zapomniał sie odbić kartą albo na wyjściu ,albo na przyjściu (wstarczy jedno z dwóch...)

Gość nie cierpie podpierdalaczy
nie zatoków , a zatok. Polska trudny język. To masz takie zabezpieczenie w sensie umowy i tak sie rzucasz? to zmień pracę. Mają podstwy by cię zwolnić dyscyplinarnie? a co do zwolnien " na ciąże" to już mnie nic nie zdziwi. Jak masz wkurwienie na pracodawcę to otworz swoją firmę, stwórz nowe miejsca pracy...

to dlaczego zapomina odbic kartę? co miażdżycę macie? to na rentę jak z głową nie hALLO

Gość oj tam,oj tam;-)
Hehe 'zapalenie zatoków';-) Po co sie na to godzicie? Teraz jesteś stratna,bo na l4 dostaniesz grosze z umowy-i pewnie o to chodzi. Swoja droga,jak nie płaci to za te nadgodziny zus'u powinniście bez podatku drugie tyle wypłaty miec;-) i to wam sie podoba-ale jak juz l4 czy macierzyński jest to każda sie budzi.

Gość milomilen
nie cierpie podpierdalaczy - Zus potrafi nawet ciezko chorych uzdrowic - dziadowska instytucja niekompetentnych dziadów i w urzedach zus i na komisji - wszystko takie tajne przez poufne ze albo dadza zła informacje albo powiedza ze takich info nie udzielaja

do oj tam, oj tam:)) 100% racji. wielkie larum zaczyna sie jak muszą iść na L4. Bo nagle brak kasy. do milomilen- wiem kto w zusie pracuje. Ale zusik szuka teraz pieniędzy jeszcze bardziej...

Gość aaabbbcc19
a czy jak dostanę tą dyscyplinarkę to zostaje "na lodzie"czy zasiłek chorobowy i zasiłek macierzyński zus bedzie wypłacał????

Gość pracownik...
zgloszisz bedac na zwolnieniu, to odrazu skumaja ze robisz po zlosci. Niestety najpierw Ciebie sprawdza.

Gość gienka ty to masz
napierw dorosnij apotem zaciazaj

Gość milomilen
zus tak szuka kasy ze mnie okradł na 5 tys a po 10 latach oddał 4 tys - a gdzie moje odsetki ?! sami naliczaja do 46 % w skali roku . wrrrr

a jednak chcesz podpierdolic, bo wiesz ze ci grozi dyscyplinarka:/ no tak mozna bylo sie domyslic ze masz za uszami.

Gość jarosławjarosławjarosław!
Można podpalić miejsce pracy/ dom pracodawcy

zus okrada wszystkich. bo nie maja na emerytury dla innych ludzi. okradaja nas z podatkow, by miec choby nawert pieniadze dla ludzi ktorzy korzystaja z funduszu alimentacyjnego, zasilkow rodzinnych, mopsu. bledne kolo. milomilen- mnie tez okradli, ale ch^^^ oddali.

Gość milomilen
aaabbbcc19 siedz ile sie da na zwolnieniu- nie wychodz z domu bo moga przyjsc sprawdzic . Wciazy sporadycznie podwazaja opinie lekarza . Tylko nie szwednaj sie poza domem - mozesz wychodzic do lekarza i po leki

Gość pomyslowy do jaroslAW jaroslaw
to podlega pod artykul. Jakbys sie czul jakby tobie chate spalili? mysl glowa. Myslenie nie boli, choc ciebie moze uwierac

milomilen ,- w nieskonczonosc na L4 nie da sie siedziec. A skoro kobiecie grozi dyscyplinarka to niezle narozrabiala. Czyzby kradla jak wiekszosc polakow?

Gość milomilen
jak nie maja to niech uzdrowia system i zwolnia polowe pracownikow bo jest tam ich stanowczo za duzo - kreca sie tylko po pokojach i nic nierobia - kazalam rozliczyc swoje konto 3 razy inaczej im wychodziłao - korwa przeciez oni obracaja naszymi pieniedzmi powinno wszystko sie zgadzac jak w banku !

Gość milomilen
pomyslowy do jaroslAW jaroslaw do konca ciazy moze siedziec

Gość aaabbbcc19
nie nie kradła!ale wrobili mnie w jakieś oszustwo,długoby o tym pisać...policją mnie zresztą straszą we wtorek tam jade dowiedzieć sie o co chodzi..czuję ze maja jakiś zmontowany film na mnie bo tak już bywało w tej firmie...chyba oszaleję nie śpie nie jem :(

a mnie sie wydaje, ze nie moze byc takiej ciaglosci, ale moze sie myle.

jak zmontowany film?, jezeli jestes czysta bo jest kamera ktora nagrywa to tam sie nic nie da zmontowac. Skoro ci groza dyscyplinarka to musza miec jakies podstawy. Nie sadze by twoja ciaza ich do tego zmusila. Bo jak na moj gust to za dluga umowe ci dali, cos sie musialo po drodze wydarzyc

Gość oszustwo
podejrzewam, że to Twoj pracodawca czuje sie oszukany. 2 miesiace przepracowałaś i zaszłaś. przecież to ku*wicy dostać można! nie zdążyli Cię do niczego przyuczyc a Ty juz na zwolnieniu. i weź pod uwagę mądral, że jak to zgłosisz to zus również od Ciebie ściągnie za nadgodziny, za które podatku nie odprowadziłaś. z odsetkami. muahahaha.

Gość pracownik...
do oszustwo. Tak z niej tez sciagna. W dodatku z odsetkami. A te odsetki bola-bo male nie sa

Gość milomilen
aaabbbcc19 opisz sytuacje moze cos doradzimy. I NIE DENERWUJ SIE JEDZ I DBAJ O DZIECKO - WSZYSTKO JAKOS SIE UŁOZY

Gość cud miód i orzeszki
należy poczekać rok dwa i wtedy się zemścić tak aby nie wiedział kto to zrobił

Gość cud miod i cos tam:)
co do zemsty zlo wraca jak bumerang brrrr. A nie przyszlo ci do glowy, ze tak naprawde nie znamy calej prawdy? ja uwazam ze autorka doskonale wie o co chodzi. ale prawdy nam nie powie. A szuka zemsty bo ci co maja ngrabione szukaja odwetu. pozdrawiam.

Gość milomilen
moze opowie wszystko po kolei ...

Gość aaabbbcc19
kierowniczka ciąle się czepiała i każdego ocenia przez pryzmat oszustwa...teraz znalazła sobie kozła ofiarnego i czuję że chcą mnie wykończyć...ja już mam tego dość ciśnienie mam 200 na 300 boję się wszystkiego co może sie wydażyć...;( wczoraj jak dzwoniła powiedziała nie chcemy żeby stała sie kżywda tobie i dziecku a ja że o co chodzi ???co znowu jej nie pasuje a ona kazała przyjechać w tygodniu z mężem,czy kim kolwiek żebym nie była sama!!!boże co ja mam o tym myśleć??????

Gość milomilen
zastraszanie jest karalne