Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyyynaaaaa

wysypałam się, on wie kim jestem... jest mi tak strasznie wstyd ratunkuuu!! :(

Polecane posty

Zakochałam się na zabój w jednym z kolegów z pracy, jest tak przystojny, ma w sobie taki spokój, jest miły, inteligentny chcoiaż i tak najbardziej inspiruje mnie w nim wygląd... nie odważyłabym się pokazać mu jakoś uczuć ale założyłam nowy numer i napisałam do niego prawdę: że się w nim bujam i tak chciałabym z nim czasem popisać, że jest bardzo atrakcyjny i znamy się ale nie chcę żeby wiedział kim jestem... odpisał czy to nie żarty, dlaczego nie chcę mu powiedzieć kim jestem itd i zaczeliśmy od czasu do czasu pisać, byłam mega szczera np pisałam mu, że o nim myslę, ze zasypiam fajnie byłoby się przytulić widac, że go to trochę nakręcało ta tajemnicza wielbicielka.,.. :) Komplementowałam i komplementowałam dużo na temat oczu i rzęs, to co mi się najbardziej w nim podoba jakieś 3 tygodnie temu pytał co robię a ja napisałam, że czytam książkę, zapytał o tytuł, napisałam kwiat pustyni i pisaliśmy dalej... potem rozmawiałam z koleżanką z pokoju i powiedziałam o tej książce ona chciała ją pożyczyć... dziś jej przyniosłam tą książkę, ona położyła ją na biurku on przyszedł do nas coś zbindować i pyta jej: "to twoja książka?" a ona "nie pożyczyłam dzisiaj od martyny..." ja byłam bordowa już nawet nie czerwona... uśmiechnął się do mnie, był zazskoczony a nawet zszokowany dostałam jakąś godzinę temu wiadomość na mój numer "jak mija dzień moja Tajemnicza Wielbicielko?;)" chyba się zwolnię :o

Gość hahahahahahahahahahah
meeega :) ile macie lat?:)

Gość I can't say
Jesteś miłością mojego życia, I can't say

Gość kobieta 35 lat
Hahaha :) ale historia. Skoro napisał to znaczy że podoba mu się ta gra:)

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zachowujesz sie jak gówniara!! wydało sie i co z tego??? tym lepiej bedziecie mogli isc do kina albo na kawe i spotkac sie jak normalni ludzie a nie pisac smieszne smski, a on napisał fajnego smsa wiec widac tez jest zainteresowany

Gość yktgl
"i tak najbardziej inspiruje mnie w nim wygląd..." x I wszystko jasne...

twoja historia wywolala mi usmiech na ustach .Fajna jestes" tajemnicza wielbicielko ". Nie zwalniaj sie tylko dalej" krec" obiet westchnien.Powodzenia :-D

Gość a facet wolny? Czy żonaty?
bo jeśli wolny to nic w tym złego :)

Gość jaaaaaaaaa_
Fajnie wyszło :) Sympatyczna historia. On po tym napisał więc chce to ciągnąc dalej, ty się nie pesz tylko korzystaj bo szykuje się mega romans :)

Gość yuykhjj
Nie wyszłaś na żadną idiotkę! Przestań opowiadać bzdury o zwalnianiu się. Lepiej kuj żelazo, póki gorące! Życzę szczęścia!

Gość proprowos
chcesz się zwolnić z takiego powodu?! opanuj się laska :-P

no i kolejny dowód na to że żadne "staranie się" o pannę sensu nie ma. albo się podobasz albo nie. jak się podobasz to trzeba ją gdzieś zaprosić i gotowe a jak nie to zostawić w spokoju i żyć dalej. frajerzy dają się namówić na "staranie" i "starają się" o pannę która po roku ich "starań" poznaje jakiegoś gościa i po dwóch tygodniach (albo dniach) jest jego "dziewczyną".

żartowałam z tym zwolnieniem... :) Teraz czytałam po kolei co mu wypisywałam z tych smsów co mam i jest mi trochę głupio :):):) np taki sms: "Naprawdę się teraz uśmiechasz?:) Już sobie wyobrażam Ciebie mmmm rozmarzyłam się:):D" a to: "No gdyby nie te Twoje oczy to pewnie nie miałbyś połowy wielbicielek takich jak ja ;) " "no nie kłam, nie wierzę, że jestem jedyna Przystojniaku:*" "Buziak na dzień dobry w oczka:*"

uśmiechnął się szeroko jak powiedziała, że to moja książka matko szkoda, że siebie nie widziałam wtedy tylko czułam bordo na twarzy + uszy.... :D

Gość proprowos
kontunuuj wszystko dalej - nawet jeśli wie że to ty :-) zaakceptował to i sprawa dalej potoczy się własnym torem :-)

fajnie, że w końcu dowiedział się kim jesteś :) bardzo fajna historia i mam nadzieję, że fajnie się skończy. Powinnaś kontynuować to flirtowanie skoro już zaczęłaś. Jednak musisz być gotowa na to, że finalnie jak nic z tego nie wyjdzie to będziesz się codziennie spotykała z tym chłopakiem. Moim zdaniem skoro do ciebie odpisał tzn że jest zainteresowany :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Fajnie sie czyta te historie.

Gość suukces
fajny poczatek, zycze powodzenia :)

Gość I cant say
I cant say - jesteś miłością mojego życia

Odpisałam mu, że dobrze mija dzień dobrze że zaraz do domu a jak jemu... ;) hahaha śmiać mi się teraz chce naprawdę wypisywałam mu co mi ślina na język przyniesie przecież byłam anonimowa... :D

Gość a z ciekawości
były jakieś rozmowy erotyczne?:D

no aż to nie na szczęscie :D Delikatnie wiem, że coś było na temat tego, że on się kąpał a ja napisałam że chętnie umyłabym mu plecy :D Ale z uśmiechem i na żarty, on odpisał też tak żeby obrócić to w żart bał się widac było pisać czegoś takiego w końcu nie wiedział kim jestem więc "inteligentnie się wykręcał" od podtekstów:)

Gość ladymakbett
nie przejmuj sie, pewnie to co pisałas uznał za słodkie, inaczej by nie odpisywał ;) i ciesz sie, że wyszło bo przeciez tej gierki nie prowadziłabys w nieskończość..a tak wiesz, że jest zainteresowany :) cos czuje, że będzie z tego fajny związek :)

Byłaś sobą, w sensie, że pisałaś o tym, co czujesz, a obecnie - nie będąc anonimową - już na pewno ani słowa w tym stylu nie napiszesz, np. że "Twoje piękne włosy wówczas, gdy przemieszczasz swoje cudne ciało, powiewają niczym flaga na wietrze" ... a jednak ciągle to czujesz. Masz problem z wyrażaniem uczuć pod własną postacią?