Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyyynaaaaa

wysypałam się, on wie kim jestem... jest mi tak strasznie wstyd ratunkuuu!! :(

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 8
Ja bym poszla za ciosem i zaproponowala randke.

Ja po prostu chcę dodać Tobie odwagi byś się jeszcze chwaliła "swoimi tekstami" :classic_cool: To, że obecnie do niego nie napiszesz w takim tonie jest logiczne, biorąc pod uwagę fakt, iż założyłaś fałszywy profil, który pozwolił Tobie anonimowo się odkryć. A może - w ramach testowania siebie - napisz do niego coś w stylu: "Proszę od poniedziałku zakładać ciemne okulary, gdyż Twoje oczy są tak magiczne, że nie pozwalają się na niczym skupić" - zobaczymy co odpisze - jak założyłaś ten topik to pociągnijmy go w humorystycznym tonie! ;)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Nie mowi mi sie latwo tylko jak juz tak pojechalas a teraz po zdemaskowaniu sie wycofasz i zaczniesz zgrywac wstydliwie niesmiala to wyjdziesz na niepowazna malolate. Ja bym naprawde zaproponowala mu kawe. /O ile to nie prowo i ta cala opowiesc jest prawdziwa/

"Proszę od poniedziałku zakładać ciemne okulary, gdyż Twoje oczy są tak magiczne, że nie pozwalają się na niczym skupić" Ty się ze mnie smiejesz :/:/:/ pisałam z nim smsy a nie przez internet...

Gość abe44
a co? nie można tego napisać sms-em?

ale czego?:) zaprosić na kawę? No można... :D Ale na pewno nie dziś i teraz muszę ochłonąć bo przeżyłam szok haha :)

e tam się przejmujesz. widać on lubi być podrywany w infantylny sposób, skoro zadziałało.

Gość abe44
humorystycznego tekstu o okularach ;) ale na kawę też!

Boże... Był. Powiedział, że idzie do domu i życzy miłego dnia i żebym się nie rumieniła.. :D zapytał dlaczego go dziś tak zaniedbuję, czuje się niedowartościowany powiedziałam że wieczorem nadrobię zaległości ale mam wrażenie, że on się chyba ze mnie smieje :(:(:( A koleżanka o co chodzi, o co chodzi :o:o tez idę do domu :(

Gość a mowił to z ironią?
w sumie tak jakby się śmiał....

Gość UWAGA, TO JEST
PROWO MAYOR OF LONDON! nie kasujcie tego, pAJACe

Gość zdlkfsl;fkl;sd
no to chujnia..... :/ facet ma ją za idiotkę

Agent - tak, działa mi ta sama kombinacja znaków, oczywiście bez kropek i spacji między nimi. & #173 nie wiem więc, w czym problem :P

Gość UWAGA, TO JEST
porównajcie sobie styl pisania z np. prowo o Edwardzie i Agatce :D albo o niepełnosprawnym chłopaku... znowu mayorka kurwa :O

Gość zdlkfsl;fkl;sd
Srajor of slondon piszą o złych rzeczach mayor o dobrych mayor a weź się jeb z tą waszą mayor of london w co 2 poście to widzę

Uważam, że to bardzo sympatyczne, co opisałaś. nie miałabym wcale problemu z tą sytuacją :D bawcie się dalej, skoro go kochasz, a on już wie, to czas na kolejny krok i na pewno nie powinno to być zwolnienie z pracy:)

Gość to nie jest mayorka
100%

fsaktycznie przesadzacie z mayor i wszedzie się jej doszukujecie :) a co do autorki: powinno być ok ie wyolbrzymiaj!!!

Gość też pomyślałam
o mayor :D

w sumie to może być mayorka, ale jest też dużo innych prowokatorów :P ­ a sytuacja dość banalna, więc niekoniecznie musi to być prowo.