Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kto o

kto kupuje takie drogie zabawki

Polecane posty

Gość pewno nikt
cała wypłata na zabawke!

Gość Malinowy Bezz
ja pier...... :/

Gość ma sakra
taki domek to za ok 100 zl mozna samemu zrobic -szok

Gość gfhtyjyujk
jak to kto???Kafeterianki,przeciez tu wszystkie zarabiają po 5-7 tysięcy/miesiąc :-P kiedys był temat ze mąz autorki zarabia 1800zł to go wysmiały ze żal w tych czasach tyle zarabiac i ich męzowie mają własnie kilka tysięcy zarobku :-D

no musi ktos to kupowac,w przeciwnym razie nie produkowano by takich cudów niewidów jakby na to nie było chetnych :) Głownie jest to kupowane dla szpanu i pokazania sie,aby dziecku inne dzieci zazdroscily :o Nie zawsze,ale mania wywyzszania sie wiekszosci bierze góre :/ Moja kolezanka z pracy kupiła corce bardzo drogie rolki i zabronila ceny odklejac, i pisze powaznie, dziecko juz niemal rok jezdzi na tych rolkach z ceną na widoku dla szpanu

Gość baba_z_gór
Moi znajomi mają dziecko z mukowiscydozą i napisali do fundacji o wsparcie. Otrzymali około 2 tys złotych i pisali podziekowania. Byłam tam kiedyś a tam pół pokoju zabwek... w tym trzypojazdy wielkie w które można wsiąść. Babcia pochwaliła się że jeden z nich kosztował 600 zł. Reszta pewnie też nie darmowa. A i tak dziecko najchętniej się bawi wyposażeniem kuchennych szafek. Nie rozumiem takich ludzi, przecież tę kase możan spożytkowac w tym przypadku na co innego a nie żebrac u ludzi. Dziecko i tak nie bezie pamietać bo ma dopiero dwa lata. Miałam umieścic na swojej stronce internetowej apel o pomoc dla małego, ale nie zrobiłam tego. Ja będe opisywac ich trudną sytuacje a oni będa mu samochody kupowac z bajerami. :O

Gość pewno nikt
ja często widze u kobiet ceny pod butami na podeszwach

Gość pewno nikt
może te zabawki dostał za free? w ramach pomocy?

Powiem tak. Za taka cenę wolałabym kupić super prezenty dla dzieciaków z rodziny zeby pod choinka było pełniusieńko :D no chyba, że miałabym dochody 100tys to moze wtedy to 1700 byłoby dla mnie śmieszne :D ale na chwile obecna... troche przegiecie jak dla mnie ;p

Gość baba_z_gór
fundacja zajmuje się dopłacaniem do leków, na nic innego nie można wydać ale już nie czepiam sie reszty tylko tego za sześć stówek, przecież to prawie jedna trzecia tej sumy co uzbierali

Gość Kiszonka3
Oj tam. Jak ktos ma kase to kupuje. Tylko ja wiem z doswiadczenia ze dla dziecka nie liczy sie cena, marka itd. Bo dziecko bawilo by sie swietnie i tanim domkiem. A nigdy nie ma gwarancji ze dziecku nie znudzi sie wypasiona zabawka po dwoch tygodniach. I co wtedy, przymus zabawy bo przeciez to takie drogie bylo? Drogie to ja kupuje lalki barbie i monster high czy inne postaci ktore podrobione wygladalyby po prostu zle. A i tak czekam na promocje. O i juz kupilam barbie za pol ceny. Ale na boga kupic drewniany domek za dwa patyki??? Kiedys jakas mama tu na kafe wklejala zdjecia domku, ktory wykonala wlasnorecznie z mezem i dziecmi. Wspolnie kombinowali jak i z czego robic akcesoria i mebelki. Domek byl cudny a i radosc pewnie wieksza gdy mozna bylo stworzyc cos samemu.

Kto bogatemu zabroni? Niektórzy mają dużo pieniędzy i nie zwracają uwagi na cenę. Mnie osobiście wydawanie wielkiej kasy na rzeczy tego niewarte (choćby zabawki, ale też buty, ubrania, dodatki) wydaje się idiotyzmem, ale może gdybym miała kasy jak lodu to byłoby mi wszystko jedno, na co ile wydaję.

Gość Płacisz za firmę, transport
bo domek jest exportowany ze Stanów i dopiero potem kolejnościowo za robociznę i jakość. Taki domek wyjdzie taniej jak damy go do zrobienia na zamówienie z równie dobrej jakości materiałów (pełne drewno) . Ten domek według mnie nie jest wart tylu pieniędzy (polskie warunki) bo widziałam ładniejsze o bardziej rozbudowanej konstrukcji ale trzeba wziąć pod uwagę że cena nastawiona jest na amerykański rynek i portwele więc tam kwota nie poraża i nie straszy.