Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadness...

wiecie, że prostytutka też może się zakochać....?

Polecane posty

Gość autorko bylam w podobnej
KLEOPATRA EGIPT tak z czystej ciekawosci co masz do prostytutek?:D

Zasypiasz po udanym seksie ze swoją ukochaną osobą i jesteś przy niej czy idziesz palić...:( Chociaż jak wrócił to przykrył mnie i się przytulił

Krwawy Edward nie idealizuj, zawsze trzeba zachowac rozsadek. Czy on zaluje? Nie wiemy, czy sie zastanawia nad tym? Na pewno. Czy kontroluje cie? prawdopodobnie tak. To mezczyzna i jak kazdy ma swoja meska dume, ktora podpowiada mu, ze moze sie nie sprawdza w lozku moe zechcesz wrocic do zawodu? On tego nie wie, ty w zasadzie tez nie. Ma prawo miec watpliwosci i ty takze. To od was teraz zalezy jak to sie potoczy, jesli rozmawiac nie bedziecie ze soba o tym wszytskim tylko milczec to wam sie nie uda.

KLEOPATRA a co definiuje normalna kobiete? Jaka to? Ty ustalasz normy tej normalnosci czy kto?:D

on powiedział, że nigdy już do tego tematu nie wrócimy... więc może poszedł na ta fajkę i rozmyślał co robiłam przed i jak, nie wiem może wyolbrzymiam a może tak było :o już dzwonił żeby mi powiedzieć, że idzie na zakupy on chyba tylko czeka czy odbiorę, czy odpisze, czy się gdzieś nie wybieram...

Gość tatianakjja
nie czytała tematu bo jest go 14 stron, lecz prostytutka moze się zakochać, bez wzajemonosci nawet...

No wiesz, podobno z tym trudno zerwać, na pewno się o Ciebie martwi, może okazuje to w dziwny sposób ale tacy są faceci ;) Moim zdaniem wyolbrzymiasz

pewnie cie sprawdza. Przerabialam to. Z jednej strony to dobrze, ze o tym nie rozmawiacie, ale z drugiej zle. Musisz mu powiedziec, ze jestes teraz szczesliwa i za zadne skarby nie chcesz do tego wracac, ze czujesz sie traz tak i tak (ty sama wiesz najlepiej jak sie czujesz, prawda?). I nie wazne, ze on ci przerwie i powie, ze nie chce do tego wracac. Musicie przestac udawac, ze tego niby nie bylo, bo bedzie to siedziec w kazdym z was z osobna i skonczy sie tak, ze ktores wreszcie w zlosci poruszy ten temat. To nieunikonione.

Moja koleżanka też byłą prostytutką, pomogłem jej z tego wyjść, było z nią na prawdę źłe. Teraz jest szczęśliwa i ma kochającego chłopaka więc można :)

Ohh jaki ten Edward szlachetny.... pomagał dziwce.... Ciekawe czy pomaga biednym dzieciom głodującym i zwierzakom wystawny pomnik ze jego uslugi

Kleopatro, a ty jesteś największą dobrodziejką tego świata: masz już za sobą wyjazd do Afryki i pracę na UNICEFU, pomagałaś biednym dzieciom, karmiłaś je, sobie samej odejmując od ust, pracowałaś w Domu Opieki Społecznej i opiekowałaś się starymi, zniedołężniałymi ludźmi, pracowałaś z trudną młodzieżą... :* NIE. Jedyne, co kiedykolwiek zrobiłaś, to jeżdżenie po ludziach, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji, i po tych, którzy chcą im pomóc. Bo jak oni, bezczelni, śmią komukolwiek pomagać, kiedy stają w obliczu dokonać Kleopatry. :)) Idź się zabij lepiej, kochana.

Gość sadnessdfdfgdfgdg
mieliście rację. Nie wyszło nam. Nie mogę się posługiwać starym nickiem bo użyto niedozwolonych znaków :/

Gość gosc

5% piszesz prace na temat prostytutek?

Gość gosc

bardzo zyciowe i pouczajace historie

Gość hhh

gdzie autorka dziś? rok 2020