Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12370

Iftar!

Polecane posty

Ty wesz??? x nie:( nie ten kaliber:P chociaż skakać umiem:P

pociągnij za strunę litości ,na kobietki to działa x Lusiu, doświadczenia własne???

Gość IMO12370
ike "nie ten kaliber" Takich już nie produkują. Wszakże odpowiedni dla Ciebie kaliber, to już zamierzchłe, STARE czasy. :P

IMO jeszcze zobaczysz jak to jest pod pantoflem ifki ,każdy zakochany tak kończy >Nawet mistrz szczery sokończył pod pantoflem rudej,co by nie mówić twardy to był zawodnik .Taka pchła jak Ty, długo pod pantoflem ifki nie pożyje :P

Iftar,, nie dziel włosa na czworo tylko ciesz się, że Blu między wierszami wskazuje IMO, że w szcześliwym związku trzeba przymykać oko na wyprawy kobiety do galerii :P PS. Blu, mam się nad Tobą zlitować i kopnąć Cie w kostkę tylko dwa razy zamiast trzy?

Gość IMO12370
BluMen orginal "Taka pchła jak Ty, długo pod pantoflem ifki nie pożyje" Pchła to pasożyt - schowam się w jej bujnej (mam nadzieję nie Rudej) czuprynie. :classic_cool:

co by nie mówić twardy x zaraz tam twardy może raczej sztywny:P

Gość IMO12370
ike "może raczej sztywny" Dał radę przy Tobie?! Szacunek. :P

No masz, Lusia jeszcze nie śpi:O bardzo ale to bardzo Cię duszko przepraszam ,za moje jakże nierozważne słowa,dopraszam się łaski 🌼

Gość IMO12370
Nie miziać mi się tu! :classic_cool:

Dał radę przy Tobie?! x podobno a nawet na pewno był sztywny przy wszystkich :classic_cool: nawet przy creamie:P

"Dał radę przy Tobie?! Szacunek" patrz Ike jak Cie Imek komplementuje dziwiąc się, że ZS nie nie zmiękczył swego stylu bycia w Twoim jak się nalezy domyślac wg Imka niesztywnym, czyli luzackim towarzystwie ;-) Blu, miałes pecha, już praktycznie zasypiam, ale jakoś tak mi Ike podnosla lekko ciśnienie ;)

podnosla lekko ciśnienie x właśnie! a jakaś iftar np nie podniosła imowi niczego ...:P

Gość IMO12370
ifka* "Od miziania jest Krasnal" Ale tylko dla wybranych. :P BluMen orginal "Mały Ty się ucz od bardziej doświadczonych a nie narzekasz" Nie obrażaj Lucyny! Ona jeszcze pała energią młodości! :classic_cool: Lucy Windsor "patrz Ike jak Cie Imek komplementuje dziwiąc się, że ZS nie nie zmiękczył swego stylu bycia w Twoim jak się nalezy domyślac wg Imka niesztywnym, czyli luzackim towarzystwie" Co jak co, ale nasza Ike jest naturalnie wyluzowana. :P

a jakaś iftar np nie podniosła imowi niczego ... x x od podnoszenia upadłych chusteczek są mężczyźni :P

IMo ja pisałem o doświadczeniu a nie o wieku ,widzę że chcesz mnie z Lusią skłócić ,ostro pogrywasz i mozesz dostać w ząbki :P

Gość IMO12370
BluMen orginal "No właśnie IMO, jest co tam podnosić u ciebie ?" Lucyno! Jak Ty swego faceta zaspokajasz, skoro nawet na Krasnale się patrzy! :classic_cool:

mozesz dostać w ząbki x x Lusia nie bije mężczyżn. Dziękuj Bogu Blu :D

"Nie obrażaj Lucyny! Ona jeszcze pała energią młodości! " Imosław, a od kiedy Ty wiesz coś na temat tego czym ja pałam, hę? czy po prosu próbujesz sprawiać pozory, że znamy się lepiej niż się znamy? :P

Gość IMO12370
ifka* "Lusia nie bije mężczyżn." To niech zacznie, bo Blu zaczyna nawet mnie podrywać! :classic_cool:

Chyba tylko stopy pomasować x to ponoć zajefajna gra wstępna ;)

Imosław x Lusiu czy ja już w tym miesiacu mówiłam ze jestes simply the best???

Gość IMO12370
ifka* "to ponoć zajefajna gra wstępna" Blu jest taki niewinny. :D