Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale boli

obrzmialy brzuch, bole obydwoch janikow i dolnej czesci plecow ... pomocy

Polecane posty

Gość ale boli

kochane co to moze byc ... 4 miesiace temu urodzilam corke. jem juz 3 opakowanie mini pigulek. okres dostalam krotko po zaczeciu brania. moze tydzien po. I od tego czasu nic. Test ciazowy zrobiony 2 dni temu i byl negatywny.badanie ginekologiczne bylo 3 tygodnie temu zadnych bakterii nie mialam . troche plamilam co jakis czas. ale od jakiegos czasu nic. nie karmie juz. Bola mnie oba jajniki, dolne plecy i mam obrzmialy brzuch. jajniki bola mnie jak sie poruszam.A czasem mam jakby skurcze przed miesiaczkowe. 12 lat temu mialam nadzerke. Nic od tego czasu. kontrola co 3 lata. Ostatni raz we wtorek wiec czekam na rezultat. w rodzinie mama ma raka ... majac 30 lat usuneli jej jednego jajnika. Bylo dobrze. rok temu okazalo sie ze ma raka na tym drugim jajniku, pluc, nerek itd. Powiedzcie mi co to moze byc? Jak szukam na internecie to mi wychodzi rak jajnika ... wiec prosze o komantarze. Jestem w panicznym strachu.

Gość lesia254
Nie panikuj ,,zaraz rak. Jeżeli miałaś problemy zdrowotne powinnaś się suplementować dobrymi suplementami dla profilaktyki,aby zapobiegać chorobom takim jak np;rak itd. polecam DETOX,ANTIOX, PAX firmy VISION działają na poziomie komórkowym Posiadają naturalne witaminy, makro i mikroelementy, antyutleniacze. Przebadane klinicznie certyfikat-WHO Więcej informacji 694954933

Gość ale boli
panikuje bo mama miala 2 razy .... a jak szukam na internecie po polsku czy angielsku to wychodzi mi rak janika. w poniedzialek musze koniecznie isc do lekarza. dzieki kochana za odpowiedz. :-)

Gość wedle mojej wiedzy sie nie da
dokładnie, nie panikuj :) trzeba zweryfikować tę nadżerkę, to po pierwsze, a po drugie czy aby na pewno są dobrze dobrane pigułki? może nie są i to dlatego tak się dzieje?

Gość Ale boli
Pigułki były przypisane jak jeszcze byłam w ciąży. Dlatego ze ten hormon co jest w celiste był nie dobry dla mnie. Miałam okres co dwa tygodnie i trwał 2 tygodnie. Więc przypisano mi z innym hormonem. To samo miałam z tym zaszczykiem co dostaje się co 3 miesiące. Wszyscy mi radzą spiralę ale ja się jakoś nie mogę namówić. Dzisiaj było lepiej Jajniki mnie bolała tylko troche. Brzuch tez się zmniejszył ... Ale tylko mało. A dolne plecy mnie nadal bola.