Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocochodzi?

seks oralny nie sprawia mi przjemności :(

Polecane posty

Gość ocochodzi?

jestem kobietą z 5 letnim stażem seksualnym. Lubię seks, ostry seks, wtedy coś czuję. Seks oralny nie robi na mnie wrażenia - mój facet potrafi spędzić między moimi nogami masę czasu a i tak mnie to nie rusza. Czuję dziwny dyskomfort, lizanie łechtaczki sprawia mi albo ból albo po prostu mnie... irytuje, chce żeby jak najszybciej skończył. Nie przynosi mi to żadnej przyjemności. Pieszczenie pochwy tez nie, dopiero kiedy facet używa swoich palców albo wibratora jest mi dobrze. Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy on nie potrafi mnie pobudzić...

Gość pollakko
tylko palce i wibrator ? A co z penisem ?

Naprawdę czy posty muszą teraz wyglądać jak CV? Mam na myśli tekst, "jestem kobietą z 5 letnim stażem seksualnym" To erotyczny i po swojemu weryfikuje pewne dla wydałoby się oczywiste fakty. :D

Gość bo są kiepscy
też tego nie lubiłam, bo... faceci nie potrafią pieścić kobiet oralnie :( Przy jednym odleciałam jak to robił, a facetów w życiu miałam bez liku

Gość bo są kiepscy
Najlepszy oral robi druga kobieta i to niestety nie każda, więc co dopiero taki facet nie znający dobrze stref erogennych kobiety :(

Gość ocochodzi?
mój facet robił to zbyt mocno, zbyt nachalnie, od razu wyciągał na wierzch łechtaczkę i tak ją drażnił językiem, że mnie to po prostu irytowało, trzęsły mi się nogi ale nie czułam w ogóle przyjemności...

Gość mlody studenciak
Ale z Ciebie debilka . Jak był zły to należało wymienic faceta i po sprawie.

Gość mlody studenciak
A jak ci tą łechtaczkę wyciągał na wierzch ???

Gość kora82
tez tego nie lubie a wrecz nienawidze. Faceci po prostu nie umieja tego robic i to sie raczej nie zmieni. Robia toza mocno i nawet zwracanie im uwagi nic nie daje. Sa w tym okropni wiec niech sobie daruja jakiekolwiek starania

Gość ciekawszej
To oczywiste że faceci raczej nie dają oralnie przyjemności i oewnie gdyby to wiedzieli to by się tak nie poświęcali bo oni nie lubia tego robić ale robia bo myślą że kobieta odlatuje z przyjemności bardziej mnie ciekawi czy ty lubisz oralnie zaspokajać faceta, bo zwykle kobiety też nie cierpią tego robić ale robią bo się poświęcają. Powiedz, lubisz brać oralnie penisa?

Gość kora82
Ja to czasmi wole zrobic loda niz uprawiac sex. Mam go z glowy i swiety spokoj. A i mam wrazenie ze faceci tez to wola zdecydowanie bardziej od normalnego sexu. Datego tez robienie loda nie jest dla mnie zadym posiwceniem-ciesie sie ze on sposci cisnienie a ja nie musze uprawiac sexu jak nie mam na to ochoty i wszyscy sa zadowolenie. Natomiast mineta to jest cos okropnego ZADEN tego nie potrafi