Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

ludzie, ale ja nie zauważyłam, abym była bardziej stuknięta od innych...

Polecane posty

w taki sposób jak ja to każdy może być walnięty. po czym niby ktoś sądzi, że jestem projektem? i dlaczego akurat na mnie najazd, skoro są tu osoby młode, które wstawiają zdjęcia swoich cipek do oceny. i co? one nie są powalone? nie o takie rzeczy ludzie się martwią. jestem jak wiele innych osób na świecie. takie czasy, tacy ludzie. każdy ma swoje przeżycia i każdy ma prawo do swoich interpretacji. mnie przeraża miłość rodzicielska- to tylko wyrażam, a przy okazji czasem (coraz częściej) całkiem neutralne tematy, nie jestem więc wcale tak monotematyczna jak mi się próbuje wmówić;-p

Gość asws2swsxxasadas2d23sxxszaf
heloiza wez spierdalaj jestes tak zalosna ze az smieszna

Gość fghjgb
To foto wymiata - haha

Gość estem
dobrze, rodzicielstwo cię przeraża, a teraz wypierdalaj, nie chcemy słuchać tego że nam zabraniasz rodzicielstwa

nigdy nikomu nie zabraniałam. jesli już, to tylko przedstawiałam swoje poglądy na rodzinę. ale trzeba umiec czytać , by to pojąć. interspretujesz po swojemu, przekształcasz,a potem asz jakieś pretensje. obłęd

Gość kiczowaty ryjjj
heloiza999 = zakompleksione pryszczate babsko z nadwaga nie posiadajace w realu znajomych.Dzuecko emo obwiniajace o wszystko swiat.Kocha zwierzaczki i pragnie by na swiecie byl pokoj i brak glodu. SPIERDALAJ FRUSTRATKO

Gość kiczowaty ryjjj
nikt nie ma pretensji bo jestes zbyt malo znaczaca jednostka nawet tu na kafe w wirtualu nie jestes kontrowejsyjna i nie zyskasz slawy jak wiele innych nickow po prostu jestes bez wyrazu taka nijaka

Gość kiczowaty ryjjj
takich jak ty jest tu wiele widzisz jestem tu co dzien a widze cie chyba pierwszy raz bezksztaltna bezwyrazu teksty jak wiele wiele innych pseudogwiazdek latami bedziesz musiala pracowac na opinie tutaj z taka taktyka nudnosci

Gość kiczowaty ryjjj
ludzie, ale ja nie zauważyłam, abym była bardziej stuknięta od innych... - przeczytalam tytul tematu i wiedzialam ze jakas gowniara probuje sie lansowac jednak bardzo nieudolnie