Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warto mieć dzieci

Nie warto mieć dzieci dla tych powodów

Polecane posty

Gość nie warto mieć dzieci

1. By ktoś miał ci na starość podać szklanke wody 2. By czlowiek nie wyladował w hospicjum czy w domu opieki 3. By niał się kto tobą zaopiekować na starość 4. By ktoś utrzymywał się na stare lata 5. By mężczyzna (czasami kobieta) miał komu przekazać swoje nazwisko. 6. By człowiek miał zostawić komuś dorobek swojego życia Lepiej nie mieć dzieci jak ktoś nie chce. Lepiej być do końca życia dziewicą albo i prawiczkiem. Podstawa to dobry pracy, robienie kariery, włase mieszkanie i cały swój dorobek wydać jak człowiek będzie stary i niedołężny.

Gość ja bym taką która mi nie urodz
i dziecka zostawił.

ale dzieci są fajne. jak ktoś nie lubi dzieci to musi być niezłym zjebem. no i wtedy faktycznie lepiej żeby ich nie miał.

Gość hhhhhhhhhhhhy
dla offermy kazdy kto nie zgadza sie z jego poglądami jest zjebem ,niezle to Ty jestes niezłym zjebem czubie :O ze tez chce ci sie pisac za darmo tyle bzdur

Gość ja jestem facetem i nie chce
dzieci Bo musiałbym na dziecko pracować. A praca na dziecko to nie jest zajęcie dla poważnego mężczyzny.

dzieci nie warto mieć tylko w jednym wypadku - gdy się ich nie chce i lepiej aby takie osoby ich nie miały , to samo tyczy osób psychicznie niezrównoważonych , które jednak na przekór - je mają i robią kolejne... np. w niektórych krajach dzieci się " produkuje " by otrzymywać świadczenia socjalne itd - taki jest "cel wychowania"...

Gość Uroczy Szymuś
A najważniejszy powód ? Wniosek wyciągnięty z kafeterii: i tak macie te dzieci głownie z debilami. Takich facetów wybieracie na ojców swoich dzieci. W takim świetle to rzeczywiście lepiej sobie darować.

"dla offermy kazdy kto nie zgadza sie z jego poglądami jest zj**em" 123 bo moje poglądy są normalne, oczywiste, naturalne dla każdego normalnego człowieka. lewactwo z tą swoją śmieszną "dyktaturą tolerancji" po prostu mnie osłabia.

Gość Samokrytyka
Wielkie tłuste brzuchy ,szerokie doopy to wszystko może obciążać genetycznie przyszłe pokolenia ...rodzice raczej nie powinni roznosić genu otyłości (jeśli są odpowiedzialni ;)

Uroczy Szymuś "debilem" można okazać się po latach ...tak samo "debilką" - nie jesteś w stanie poznać , co sie stanie po latach - czyli przeznaczenia..💤

rev, akurat czytając wątki z kafe, debilizm aż bije po oczach, tlyko zakochane panny go nei widzą, bo nei chcą widizeć

Gość depesza
nie warto miec dzieci wogole bo tylko zabieraja kase a potem czlowiek sie uezra jak pija, pala czy maja dzieci w wieku 14 - 16 lat!!

Gość hhhhhhhhhhhhy
mnie osłabia prawicowo-koscila dyktatura ktora chwyta sie teraz brzytwy bo tracą wplywy w europie i ameryce poludniowej i polnocnej :D

ty chyba nie masz pojęcia co to jest dyktatura. to nie prawica ogranicza wolność słowa represjonując za "mowę nienawiści" czyli za poglądy które się totalniakom nie podobają.