Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evbgrny56um76nyb5t

Wkurza mnie, gdy chłopak współlokatorki zostaje u niej na noc...

Polecane posty

Gdyby autorka była w pełni kobietą, to by miała swojego faceta a nie płakała na forum. Zresztą naliczyłem jej cztery czy też pięć nicków :/ Takiej nie tylko nie pomoże paradowanie z gołymi cyckami ale nawet goła cipa sprawy nie załatwi :D

Gość InoPytom88
Widac, ze w wiekszosci pisza osoby ktore kogos maja i dla nich widok faceta w samych gaciach, czy tez jego szlajanie sie po mieszkaniu nie jest niczym nadzwyczajnym. Gdybym byla sama i musiala, mimo woli, gapic sie na jakiegos goscia, tez by mnie to wkurzalo. I nie wynika to z zazdrosci, tylko faktu, ze zwyczajnie bylabym do tego zmuszana. WE wspolnym mieszkaniu istnieja jakies zasady przyzwoitosci.

Gość inopytom chyba bokserki
i tiszert to nie to samo, co same gacie, nie?

Gość gość
No ja wiem co czujesz tyle ze u mnie jest dzien w dzien to samo -.- koles przylazi od 6.45 sidzi godz idziemy doszkoly (razem do kl chodzimy ) po szkole przylazi debil do domu wychodzi po 2 moze 3 godz i wraca po max 3 godz -.- tez korzysta z naszych rzeczy co ja jestem instytucja charytatywna ?! niech ida do niego a nie caly czas u nas sa. Ja nie mowie niech siedza czasmi u nas ale to ze on siedzi do 1 nawet to przesada do tego slysze jak sie slinią -.-

Gość gość
mialam sytuacje ze wyznalam milosc kolesiowi on sie ucieszyl ale powiedzial ze woli sie zastanowic po jakims czasie moja "przyjaciolka" zrobila to samo ... koles powiedzial ze nic z tego nie bedzie. Doszlo do tego ze ona latala za nim jak psychiczna a ja po prostu utrzymywalam przyjacielskie relacje duzo gadalismy spotykalismy itd po jakims czasie ona zaczela z nim wychodzic ... mi pisal serduszka a z nia wychodzil wtf?! w ostatnim czasie dowiedzialam sie ze sa para -.- on powiedzial przyjacielowi ze gdybym za nim pobiegala troche to bym na tym o wiele lepiej wyszla a teraz on przychodzi do nas do domu i sie z nia lize w pokoju slychac wszystko ;cc nie moege wytrzymac z nimi w jednym domu siedzi caly dzien dosłownie przylazi z rana i po szkole i siedzi to jest niekomfortowe -.-.-.-.-- -.-..-.-..-.-.- maja czas do konca tyg jak to sie nie zmieni to im wygarne tobie radze to samo ! Ps. mam ochote im... smieja sie debile glosniej sie chyba nie da x.x

Gość gość
a może trójkącik? pomyśl o tym :)

Gość gość
Nie przesadzaj! Ja miałam dużo gorzej, w mieszkaniu 3 pokoje, w jednym jedna idiotka, w drugim druga.. a w trzecim ja z koleżanką. Płaciłysmy wszystkie po równo... mimo ze tamte miały osobne pokoje. Pierwsza pożyczyła kiedyś od nas łóżko, bo jej narzeczony przyjechał i nie miał na czym spać. Przepchali z jednego pokoju do drugiego, złączyli sobie i mieli małżeńskie łoże :D, a do drugiej przyjechał na weekend chłopak, ja akurat wyjechałam.. zepsuł im się komputer to z mojej stacjonarki wyjął dysk twardy i podłączył do kompa swojej dziewczyny aby sprawdzić co jest nie tak... pozdrawiam Kasię z Łodzi i jej koleżankę! Zmyłam się stamtąd po 2 tygodniach!

Gość nieszcześliwamatkabroken
broken - zamknij już lodówkę i dopnij porządnie kaganiec, bo znowu niczego nie będzie na śniadanie, gdy przez sen zaczniesz podjadać.