Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20sto latka to JA

Jestem Ciekawa ile jest tu 20sto latków :)

Polecane posty

Gość Valentyn
Jest tu ktoś ? :p

a ja wracam za godzinke okolo ;P lece sie umyc, u mnie tez zimnooo bardzo ale nei wiem ile :/ pewnie duzoo

Hej dziewczyny :) co słychać :) u mnie też zimno tez nie wiem ile na minusie jest.. jak tam przygotowania do świat? :*

no powiem szczerze ze dobrze.. rozmawialismy, ale nie podjelismy jeszcze oststecznej decyzji, obydwoje jeszcze czasu potrzebujemy, ale nie wiem jak to sie skonczy :) narazie jest dobrze jak jest :)

No to dobrze :) trzymam kciuki abyście się dogadali :) i żebyście byli razem ;) :*

no w sumie to bym chciala ale zeby nie byl zazdrosny, weic musze popracowac nad nim ;P hehe.. a co tam u Ciebie?

Hej wam:) u mnie dobrze:) wspolnie z Moim robimy babeczki:) Chcialam wam zyczyc Wesolych Swiat duzo prezentow milosci i wytrwalosci i aby ten nadchodzacy rok byl duzo lepszy niz poprzedni:)

hej co tam? Jak tam po świętach? U mnie w porzadeczku :) Dostałam piękną złotą bransoletkę :) Nawet się nie spodziewałam:) A Wy?

hej hej :) no ja tak ostatnio tu wogole nie zagladalam ale malo przed kompem siedzialam i dlatego tak.. po swietach spoko, znowu szara rzeczywistość ;P w pracy inwentaryzacje robie wiec tez schodzi i leci czas a i jeszce przytylam 2 kg przez swieta ;P hehe. udanego sylwestra Wam życzę :** buziaki !

Hello:) Oj to dużo 2 kg. Ja nawet się nie ważyłam. :) he. Jak sylwester minął? My odpoczywamy właśnie :) było super :) Tylko chyba ostatni rok robimy u siebie he. bo zawsze wszystko u nas więc teraz do koleżanki będziemy szli za rok:) na szczęście w tym roku tylko jeden kieliszek się zbił. Tylko najgorsze te naczynia :( a zmywarki niestety nie mam.

no u mnie sie troszke porobilo bo juz definitywnie nie bede z tym moim, za to wczoraj na sylwestra do przyjaciolki poszlam z kolega z ktorym bawilam sie najlepiej na swiecie, chyba z moim tak dobrze sie nie bawilam.. rano troszke glowa bolala ale juz jest oki :) taki sylwester jak ten to moglby byc dla mnie co mieisac :P

Aha. No to szukaj kandydata :) Ja dopiero teraz odpoczywam bo niestety przed nowym rokiem a po świętach zmarła przyjaciółki mama i z nią wszystko załatwiam... Tak mi jej szkoda. Podnoszę ja na duchu.

no hej :) no wlasnie wlasnie juz chyba malo kto tu zaglada a tak fajnie sie zaczelo :P hehe

Cześć dziewczyny :) co słychać? Jak sprawy sercowe. Chyba trochę zaniedbaliśmy ten topic :) nie ładnie he he :) U mnie wszystko w porządku . Szczerze mówiąc od początku Nowego Roku mój związek popadł w wielką miłość :) jest lepiej niż dobrze i mam nadzieję że tak będzie do końca naszego związku :) A i każdy w sylwestra ze znajomych zobaczył jak mój facet jest o mnie zazdrosny he A ja nie mogłam uwierzyć że aż tak :)