Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20sto latka to JA

Jestem Ciekawa ile jest tu 20sto latków :)

Polecane posty

Gość 20sto latka to JA
Piggy a dzwoni i nalega na spotkania?

ale słonce tam nie trzeba dzwonic ani pisac do niego zeby za pobraneim wyslal tylko tam taka opcje zaznaczyc jak kupisz.. no moj dzwoni, pisze, obiecuje ze sie zmieni ale ja nie wiem czy w to wierzyc w sumei to by byla juz 3 szansa... wiec nei wiem co robic sama :(

Gość 20sto latka to JA
No właśnie bez rejestracji mogę tylko wpłacić pieniądze przez konto a nie za pobraniem. Jak kupię przez nasze konto to zobaczy. I nawet jak kupię wpłacając na konto też zobaczy bo mamy wspólne konto bankowe. Dobra ja sobie zobaczę jutro w rossmanie :)

Piggy a moze daj mu taka szanse na probe? Zobaczysz wtedy czy sie zmienil,czy warto brnac w to dalej,przynajmniej nie bedziesz miala wyrzutow ze nic nie zrobilas. Ja tez nie mam pewnosci ze moj sie naprawde zmienil,czas pokaze.

no wlasnie nie wiem.. sama co robic.. powiedzialam mu ze do konca roku niech pokaze mi zmiane..zobaczymy.. ale nei wiem juz sama.. ale nie bede Wam tu zamulac :*

oj przyjaciółki to juz mnie mają dosyć chyba ;P no bo ja naprawde nie wiem co mam zrobic..

przynajmniej masz przyjaciolki,ja odkad skonczykam szkole to pourywaly mi sie kontakty z kolezankami,a na uczekni jakos jeszcze nie mam takich fajnych. Serce ci podpowie co masz zrobic:)

no mam ale jedna tak ze szkoly a druga to z pracy.. jak na stazu bylam sie z nia zaprzyjaznilam bardzo.. :) oj podpowie tylko ze tez leci do takiego jednego kolegi z ktorym i tak wiem ze mi nic nie wyjdzie... ehh

tak.. i bardzo mi zle ze nie jesesmy razem ale zawiodlam sie juz na nim raz i teraz drugi.. i boje sie ze znowu tak moze byc :( mielismy sie w przyszlym roku zareczyc.. szukalismy meiszkania juz.. duzo planow bylo :(

Gość 20sto latka to JA
Piggy poczekaj do świat może się bardziej postara. Jak to się mówi do 3 razy sztuka. Ja bym mu dała tą ostatnią szansę. Dobrze że nie mam takich problemów z moim:) jesteśmy ponad 2 lata ze sobą a dwa lata mieszkamy ze sobą. Bardzo szybko. Bałam się że za szybko ale nie miałam wyboru. Skończyłam college za granicą. Wróciłam do polski a rodzice z rodzeństwem dalej tam siedzą.

no my bylismy 3.. przemysle to juz nie wiem po raz ktory.. i musze podjac jakas decyzje bo wiem ze obydwoje sie meczymy w takiej sytuacji..

to moze postanow sobie ze ta szansa ktora bys mu dala bedzie ta ostatnia, i wtedy zobaczysz czy sie zmieni a jak nie to go zostawisz bo szkoda abys sie tylko meczyla. Daj mu do zrozumienia ze myslisz o przyszlosci i nie mozesz byc z kims kto tak postepuje

ale on to wie.. bo wiele razy rozmawialismy o tym, jego mama nawet jak juz przy kims mnie przedstawiala to mozila ze "przyszla synowa".. ale wiem ze jesli znowu mnie zawiedzie bedzie gorzej bo moze bedzie ok, przez pol roku, rok, a pozniej znowu moze cos odwaic..a poza tym jest mega zazdrosny i to jest tez najgorsze :(

Gość 20sto latka to JA
Trudna sprawa. Ale tak jak Ci mówimy przemyśl sobie za i przeciw.

Gość 20sto latka to JA
Właśnie :) :) :* :* a tak w ogóle bierzecie udział w tym karmieniu psiakow? Na tablicy.pl

Gość Ta lala jest słodka
No jest akcja. Nawet tu na forum piszą :) na tablica.pl wejdz i zobacz piggy :)

hehe..no ja mam dwa swoje łobuzy na podworku ;P wracam dziewczynki za troche :)

Gość 20sto latka to JA
Tablica.pl i jazda he he :)