Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20sto latka to JA

Jestem Ciekawa ile jest tu 20sto latków :)

Polecane posty

Gość Valentyn
Hej laski :) jak tam leci ? :p

chyba poza mna tu nie ma nikogo narazie :) a no leci jakos, troszke nudno ale coz :P a u Ciebie?

Hej wam:) kurcze dzisiaj dzien bozy a ja z facetem zgrzeszylismy:P ale w dobrej wierze,zrobilismy karmnik dla ptakow:P

Piggy Tak odezwał się pisałam już wyżej :) U mnie ok :) właśnie dojeżdzam do domu :) eh ta droga jest męcząca :( jeszcze jak spalam tylko 4 godz.zmęczona jestem :) no ale cóż życie :) jakie plany macie na sylwestra? :) :)

A dziekuje bardzo dobrze,my sylwestra spedzimy chyba w domu z moim malym siostrzencem na ogladaniu bajek:P

No to widzę że na spokojnie :) :) my też w domu tyle że robimy imprezę :) oj będzie się działooo :)

No to widzę że na spokojnie :) :) my też w domu tyle że robimy imprezę :) oj będzie się działooo :)

oj to soreczka, nie doczytalam.. ;P a ja to pojecia nie mam.. zalezy czy sie zejdziemy a jak nie to u kumpeli pewnie a jak nie to bede pila w samotnosci ;P

No widzisz :) musicie zrobić swoje żeby Wam ktoś swojego nie podrzucał he he :p piggy jeżeli się nie zmienia to kopni go w du...bo tylko siebie sama ranisz kochana! :* 300ml mi wspaniale :) a Tobie?

hej :) nie odzywalam sie bo mialam sprawy rodzinne jutro mam tez pogrzeb wiec zapewne sie odezwe w czwartek dopiero.. buziaki :*