Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilkowyj

Co czuje kobieta przyłapana na kłamstwie

Polecane posty

Gość ZŁOŻYŁEŚ POZEW
Jesteś mameją, bo przez 2,5 r nie potrafiłeś podjąć konstruktywnej decyzji. Nie muszę cię znać, wystarczy to, co piszesz. A teraz uśmiechnij się do TV, to będzie twój jedyny towarzysz w najbliższym czasie :classic_cool:

Gość proporwos
wilkowyj, teraz sam z siebie robisz mamałygę i rozpamiętujesz szukając tu usprawiedliwienia? po co?

Gość nszz
A teraz uśmiechnij się do TV, to będzie twój jedyny towarzysz w najbliższym czasie " 345 pod mostem i w noclegowniach tego tez miec nie bedziesz:classic_cool::D

TV, most dobre ;) Ta sytuacja pokazała mi tylko kto jest moim prawdziwym przyjacielem więc most mi nie grozi, na żal najlepszy jest basen siłownia, krew w ryju na sparingu a latem żagle na Bałtyku. A to że tu dziś piszę to tylko po to żeby nie wpaść w ramiona jakiejś "kochającej" mnie kobiety która będzie chciała złapać ostatnią szanse swojego życia karmiąc mnie kłamstwami.

Gość proporwos
ale to czysta desparacja :-$ teraz to bardzo zła decyzja

Gość proporwos
zamiast tu pisać albo baby szukać skup się na córce, swoich zainteresowaniach i porządkowaniu całego sy*fu ;-)

Gość nie ma to jak sie uwazac
za macho i za jedyny, niepowtarzalny unikat globu :D zal.pl

Gość ZŁOŻYŁEŚ POZEW
"która będzie chciała złapać ostatnią szanse swojego życia karmiąc mnie kłamstwami." Gdybyś był taki wspaniały, ona teraz siedziałaby u twego boku. Czas złapać właściwą perspektywę, koleżko.

Żaden mega wspaniały unikat, bez fałszywej skromności wiem co mogę zaoferować partnerce i jakim jestem człowiekiem, a prosiłem tylko o szczerość.

Dlaczego się użalasz tylko nad sobą egoisto,córce i żonie też zgotowałeś piękne święta,ale to cię nie obchodzi.Bo najważniejszy na świecie jesteś TY.

Może gdyby więcej osób potrafiłoby się przyznać do uczuć nie traktując tego jako słabość i zrozumieć drugiego człowieka nie byłoby takich for. Dla mnie to nie słabość, wyżalanie bezjajeczność itp. tylko analiza błędu, żeby więcej go nie popełnić. Życie nie jest tylko czarne czy białe a wszystkie odpowiedzi proste. A żeby poznać kobietę trzeba rozmawiać z kobietą a nie facetem, dlatego tu z wami sobie piszę. Chcecie mieć twardych partnerów, podpory życia, męskich, co naprawi zlew i uciszy pijanego sąsiada tzw. macho i jak takich macie to brakuje wam czułości, zadajecie pytania kochasz mnie? czy ja coś dla ciebie znaczę? a kiedy facet okaże słabość pozwoli sobie na uczucia, chcecie więcej, rządzić, kierować jego życiem, prowadzić go na uczuciowej smyczy. Kiedy już poczujecie przewagę to okazuje się że nie jesteśmy już tymi wyśnionymi twardzielami bo mamy słaby punkt UCZUCIA!!!

Córka jest na świecie bo nie zgodziłem się na skrobankę. A Święta? zeszłoroczne tez byłem sam i wtedy żona o mnie nie pamiętała więc nie mów do mnie egoisto.

Gość proporwos
spędź święta u rodziny

proporwos najlepiej jak spędzę je w pracy na pewno któryś z kolegów będzie się cieszyć że w te święta to ja będę "wyrywać chwasty" ;)