Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migdalek1992

Co mam teraz zrobić pomóżcie

Polecane posty

pewien czas temu napisał do mnie chłopak na pewnym portalu społecznościowym. Zaczęliśmy wymieniać wiadomości, później przeszliśmy na sms-y i dzwonienie. Umówiliśmy się, że się spotkamy podczas przerwy na święta (ja studiuję i on też). Wszystko super, tylko że on nie chciał mi powiedzieć co studiuje. A ja, że z natury ciekawska- wpisywałam w google jego imię, nazwisko i inne inf które o nim wiedziałam..... Maskara okazało się ze jest w seminarium! i to na 5 roku!(byli tam wypisani "uczniowie" i było foto) Nie mam pojęcia co zrobić, to jest po prostu jak jakiś kiepski film... muszę zaznaczyć, że często pisaliśmy smsy o podtekście erotycznym.... Co mam zrobić? zerwac kontakt czy spotkac sie z nim i powiedzieć mu w oczy że wiem....?

Gość a to tak napisze
a to nie na jedno wychodzi? - zerwać kontakt przez telefon lub - spotkać się, powiedzieć mu w oczy że wiesz i zerwać kontakt Przy czym raczej byłabym za 1 rozwiązaniem bo na żywo to Cię może przekabacić

Tak to na pewno on. Na portalu ma zdjęcia i na stronie seminarium tez są jego zdjęcia. to na pewno on. Po co do mnie pisze... Po co chce się spotkać?

Masz rację, jak się z nim zobaczę to może mnie przekabacić, a nie powiem jest max przystojny, wysoki i w dodatku ma w sobie to coś, tak miło się z nim pisze... i rozmawia. Nie rozumeim po co idą do tego seminarium i chcą zostać księdzem skoro za baabmi się uganiają !!!