Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloradoi

uwierzcie w Boga

Polecane posty

Gość koloradoi
przeczytaj to sie dowiesz :) pomaranczowy nick bo nie pamietam hasla do swojego

Gość koloradoi
nie wiadomo kiedy sie zacznie a napewno jak sie zacznie to nie skonczy w jeden dzien... ludzie sobie z tego zartuja bo sie boja zamiast wziasc sobie to do serca i przemyslec... i nikt nie mowi o padaniu przed oltarzem krzyzem ale o wiare w Boga i o to aby sie do niego modlic - CHODZI O TO ABY UWERZYC

Gość LastDayOnKAFE :)
Ja wierze w Boga. I dobrze mi z tym. A koniec swiata 21 grudnia to lipa, zreszta jak kazdy koniec swiata przepowiadany przez dzisiejszych prorokow, naukowcow i majow srajow.

ja wierze ale to co jest na tej stronie opisane mi nie pasuje, bo po pierwsze podobno nie znamy dnia i godziny więc jakie znaki niby mielibyśmy dostać, a po drugie nie uwierzę że z trzech wojen światowych w każdej akurat Polska ma być centralnym punktem. To sugeruje sporą autosugestię.

Gość koloradoi
owszem nie znamy dnia ani godziny. dlatego ostatni secret fatimski nie powiezial nam daty. oznaka bedzie krzysz na niebie. to jest wszystko nawet w bibli napisane ... tylko ze bilblie trzeba czytac i analizowac a nie przeczytac jak lekture albo zwykla ksiazke. Ci co zyja z Bogiem, ktorzy staraj sie zyc z jego zasadami otrzymaja od niego pomoc. on jest i bedzie z nami. zaraz bedzie nagonka na mnie ale nie obchpdzi mnie to nie jestem mocherem ale chce uswiadomic ludzi

Gość koloradoi
owszem nie znamy dnia ani godziny. dlatego ostatni secret fatimski nie powiezial nam daty. oznaka bedzie krzysz na niebie. to jest wszystko nawet w bibli napisane ... tylko ze bilblie trzeba czytac i analizowac a nie przeczytac jak lekture albo zwykla ksiazke. Ci co zyja z Bogiem, ktorzy staraj sie zyc z jego zasadami otrzymaja od niego pomoc. on jest i bedzie z nami. zaraz bedzie nagonka na mnie ale nie obchpdzi mnie to nie jestem mocherem ale chce uswiadomic ludzi

Gość koloradoi

Gość koloradoi
ups sorki za 3 posty error jakis

Gość koloradoi
tak ale przeczytajcie ze zrozumieniem po tym wszystkim Bog napisal zamknijcie wszystkie okna i drzwi nie otwoerajcie nikomu ukleknijcie i modlcie sie i proscie o wybaczenie o swoje grzeczy... zalosnie okna abyscie nie widzieli tego co bedzie sie dzialo z duszami zlych ludzi- niedowiarkami. moze koca swiata nie bedzie ale kataklizmy beda juz sa zacznie sie nowa era a skonczy stara. dlatego bedzie to przebiegunowanie itp. ja tutaj wkleilam jeden link tylko ale naprawde przydalo by sie na ten temat wiecej poczytac i dowiedziec co nie co. wiele jest zmyslanych ale tez wiele artykolow jest takich co mowia prawde.

Gość koloradoi
za swoje grzechy i nie zalosnie a zasloncie okna

Gość koloradoi
ale tylko po ogladnieciu jakiegos filmiku na youtube ty stwierdzasz ze on nie istnieje ? a co z tymi wszystkimi znakami ?

Gość zew ryczacej gesi
aco maja kosmici wspólnego z bogiem ojciec pio też w nie wierzył a może też sie z nimi komunikował

Gość ten kto wierzy w Boga
Nie boi się tego co nadejdzie. Zaufajcie Chrystusowi. Przyjdźcie do Niego. Proście, a będzie Wam dane. On jest Zbawicielem, Odkupicielem. To przez Niego i dla Niego ten świat został stworzony. Ten kto ma Syna ma i Ojca.

Gość kasiaazielona
Uwierzcie w Boga!

Gość kasiaazielona
Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi. Tzw. wolność słowa. Bóg jest miłością :)

Gość koloradoi
oj tam kosmici to juz czyjs wymysl. Ale wlasnie trzeba z Bogiem zyc. owszem kazdy ma swoje zdanie i swoaja opinie. ale ja uwazam ze trzeba zyc z Bogiem.