Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia1301

Prezent dla drugiej połowki pod choinke

Polecane posty

Gość Kicia1301

w poprzednie swiet dostal zestaw kosmetykow,portfel,bokserki mam do przeznaczenia 150zl chlopak ma 23lata interesuje sie jak wiekszosc facetow motoryzacja.A wy co dajecie swoim partnera?

Gość Zojkaa
My w tym roku nie robimy sobie prezentów, ale w poprzednich latach dostawał: maszynkę elektryczna z philipsa, perfumy, lancuszek, portfel, skorzany pasek, myszke do komputera dla graczy mmo itp. My jak robimy sibie prezenty to sraramy się aby były oraktyczne :)

Gość poszukaj promocji
albo kup w internecie wodę toaletową Lacoste zielony, (esentiale bodajże) to jest piękny zapach, każdy facet powinien tak pachnieć

Gość Zapalony gracz :)
myszke do komputera dla graczy mmo TO JEST TO !!!

kup mu jakąś grę na kompa lub konsolę

każdy facet powinien tak pachnieć to wtedy by było pospolite i nieatrakcyjne :) ale sprawdzę sobie go jak pachnie może mi się spodoba :)

Gość daj mu coś od siebie
:) to sę ucieszy i doceni

Gość wysoki przystojniacha
No właśnie i co ja mam jej kupić ?!

Gość kup mu
wypasionego tableta to by było coś

partnerom. mój dostanie jakiś ciuch, juz mam piekna bluze upatrzona i jakiś gadżety, praktyczne, nie lubie pierdol dawac. na pewno grę na play, pasek do spodni, rekawiczki. i patrze za narciarami -spodniami, bo zmarzluch

Gość przystojaniacha
wejdź na kolczykarnia.pl tam jest dużo niedrogich i efektownych błyskotek, ja dostałam też różany błyszczyk w tubce od Kingi Rusin, jest zarąbisty, dziewczyna na pewno si ucieszy

Gość nie nie kup mu to
Kup mu motocykl!!! jea !!! to by było dopiero coś i jakby się ucieszył :) och :) łza szczęścia spłyneła by mu po policzku a na twarzy miał by wyraz niedowierzania jak cudną kobietę ma :D

Gość nie nie kup mu to
Kup mu motocykl!!! jea !!! to by było dopiero coś i jakby się ucieszył :) och :) łza szczęścia spłyneła by mu po policzku a na twarzy miał by wyraz niedowierzania jak cudną kobietę ma :D

Gość przystojaniacha
a jak masz więcej kasy niż 100 zł to idź do Sephory i tak kup jakiś zestaw kosmetyków od Kingi Rusin, te kosmetyki nie są takie oklepane, podobno z samych naturalnych składników, bardzo atrakcyjnie wyglądają, tylko trochę drogie sa, ale sam błyszczyk kosztuje 45 zł, więc nawet ubogi Mikołaj zorganizuje taką kasę :)

Gość przystojaniacha
a jak masz więcej kasy niż 100 zł to idź do Sephory i tak kup jakiś zestaw kosmetyków od Kingi Rusin, te kosmetyki nie są takie oklepane, podobno z samych naturalnych składników, bardzo atrakcyjnie wyglądają, tylko trochę drogie sa, ale sam błyszczyk kosztuje 45 zł, więc nawet ubogi Mikołaj zorganizuje taką kasę :)

przystojaniacha A używałaś tych kosmetyków od kingusi :D bo chciałem spytać czy Ci się podobały czy tylko tak powtarzasz opinię :)

mój mąż w tym roku dostanie wypasione słuchawki monster beats, no i do tego koszulę, która kiedyś mu wpadła w oko w kappahlu, myślałam jeszcze o pulsometrze, ale to już chyba następnym razem ;)

przystojaniacha Dzięki za rady chyba tak zrobię jak radzisz :) trzymaj się złotko ;) 🖐️

przystojaniacha Dzięki za rady chyba tak zrobię jak radzisz :) trzymaj się złotko ;) 🖐️

mój mąż w tym roku dostanie wypasione słuchawki monster beats, no i do tego koszulę, która kiedyś mu wpadła w oko w kappahlu, myślałam jeszcze o pulsometrze, ale to już chyba następnym razem ;)

Gość morska.rybka
na stronach zakupów grupowych można znaleźć oryginalne vouchery na masaże, kolację, kurs tańca czy nawet zmianę opon :) a wszystkie w atrakcyjnych cenach :)

Gość samosiagosia555
no to jak motoryzajcją, to kup mu jakiś samochodzik, spory wybór jest w worku z prezentami dla chlopcow na listdomikolaja.pl . no chyba, ze bedziesz superdziewczyna i potem zarejestrujesz paragon to zakupach, to moze uda ci sie wylosowac prawdziwe, nie zbawkowe, alfa romeo - dopiero chlopak bylby zachywcony ;)

Gość morska.rybka
Dzisiaj właśnie wyczytałam, że na Gruperze są specjalne oferty prezentowe ,które z pewnością dotrą do zamawiającego jeszcze przed świętami.To dobry pomysł dla zabieganych i tych wszystkich, którzy jeszcze nie zdążyli kupić świątecznych podarków :)

Gość żeglarka17
Sądzę, że takie rozwiązanie to świetny pomysł. Coś takiego utwierdza nas w przekonaniu, że prezenty na pewno dojdą na czas. Dzięki temu w całym tym świątecznym szale unikniemy tłoków i kolejek.