Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love69

Kolega chłopaka....

Polecane posty

Gość love69

Mam problem bo bardzo mi się podoba kolega mojego chłopaka i podejrzewam że ja jemu też kiedyś jak byliśmy na imprezie to jak mój chłopak nie widział to mnie złapał za tyłek itp tak mnie podszczypywał poza tym widzę jak na mnie patrzy itp. Udało mi się zdobyc do niego numer :P no i napisałam tak po prostu co tam ale on jak się dowiedział kim jestem to stwierdził że stawiam go w niezręcznej sytuacji i lepiej żebyśmy ze sobą nie pisali i twierdzi że nie chce, napisał że mam chłopaka i żebym się tego trzymała :( Ale ja się w nim chyba zakochałam, a chłopaka nie mogę zostawic ( to skomplikowane) zresztą jak by to wyglądało że zostawiam go dla kumpla a on jak widac nie jest taki że bedzie pisał ze mną za jego plecami. Chciała bym się z Nim spotkac sama i pogadac żebysmy coś spróbowali a jak coś wyjdzie to ja go zostawię.... Ale ja nie ja nie wiem jak to napisac, jestem pewna że on też tego chce tylko nie chce oszukiwac kumpla. Proszę o rade jak to rozegrac nie chce wyjsc na idiotkę, nie wiem co mam mu napisac żeby się zgodził....

Gość olllllaboga!
Już wyszłaś na idiotkę, chyba napisał wprost, że nie chce kontaktu., więc daj mu spokój.

Gość #$#$#$#$#33333
"jak byliśmy na imprezie to jak mój chłopak nie widział to mnie złapał za tyłek itp tak mnie podszczypywał poza tym widzę jak na mnie patrzy " w ten sam sposób działaj 🖐️

Gość #$#$#$#$#33333
"jak byliśmy na imprezie to jak mój chłopak nie widział to mnie złapał za tyłek itp tak mnie podszczypywał poza tym widzę jak na mnie patrzy " w ten sam sposób działaj 🖐️

Gość love69
tylko że teraz to my już na imprezy nie chodzimy bo mój chłopak nie chce nigdzie wychodzic itp teraz to już rzadko sięz nim widuje bo zawsze siedzimy w domu z moim chłopakiem... a jak go widze to tylko przelotnie :(

Gość #$#$#$#$#33333
to może zorganizuj coś

Gość Kratkostajny
jesteś szmata

Gość jeden-cztery
zostaw go w spokoju, nigdy nie ruszy dziewczyny kolegi chocby to była Jessica Alba, to taka Nasza męska solidarnośc heh

Gość sumienna
masakra...jesteś poniżej wszelkiej moralności...co innego flirt a co innego coś takiego...jesteś emocjonalnie niedojrzała i jeśli to nie kolejne głupie prowo to serio mi cię żal...jak chcesz się kurwić to nie rań innych...tyle