Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannazzok

Co ja robie nie tak'?

Polecane posty

Gość pannazzok

Wiec jestem od roku w zwiazku, znamy sie od 4 lat ale dopiero teraz postanowilismy sie zwiazac. Mieszkamy u mnie, pracujemy w jednej firmie - wkrecilam go tam. Nic nadzwyczajnego nie robimy, to praca na produkcji. Znamy sie juz 5 lat, rok w zwiazku, a tu zadnych deklaracji, na poczatku nie odstepowal mnie na krok, byl czuly i opiekunczy. Jednak cos sie zmienilo, przestal ze mna rozmawiac, jest milczacy, nerwowy, ciagle zmeczony. Nie rozmawiamy o wspolnej przyszlosci, nie mamy zadnych planow. Krotko mowiac, zaczynam sie irytowac bo mamy juz po 31 lat. Nie wiem na czym stoje. Poniewaz wczesniej w innym zwiazku stracilam 9 lat, szkoda mi teraz ponawiac ten blad. Co myslicie'?

Gość jagga babba
ja jestem ze swoim 3 lata znamy sie 4.5 roku jedyne deklaracje to ze chce liec dzieci :p :p

Gość tak to juz jest___
odstaw go od cycka, to zobaczysz co jest grane, teraz ma za dobrze wiec po co mu sie zenic?

Gość pannazzok
Moze i bym to zrobila ale jego trzeba raczej zachecac do takich rzeczy.. Pytalam jak sie zapatruje na seks, jaki ma temperament, mowil wszystko cacy ale w praktyce to on sprawi awrazenie jakby mu to nie bylo do zycia niezbedne.

Gość pannazzok
Jestem atrakcyjna kobieta, szczupla, zadbana, nie wygladam na swoj wiek. Wiecie to nawet nie chodzi o slub rodzine itd. Chodzi o to, ze on zyje dniem dzisiejszym. Nie interesuje go myslenie, planowanie przyszlosci i mowi o tym otwarcie. W zwiazku liczy jak sam powiedzial na zaufanie i fun. Niby rozsadny i inteligentny facet, oczytany.. jak jestem teraz poza domem od 2 tyg. to nawet raz nie zadzwonil tylko czysem sms lub pare zdan na gg. Czy to jest normalne?

Gość mio-mio
Przeciez sama wiesz, że nie jest to normalne.