Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benek ...

Wolałbym aby moja kobieta miała w przeszłości aborcję niż była samotną matką

Polecane posty

Gość Benek ...

W życiu nie byłbym jeleniem żeby wychowywać cudze dziecko, wybaczcie za ten mocny tytuł ale serio wolałbym aby dziewczyna usunęła ciążę, niż ponosiła sama odpowiedzialność za jakiegoś ruchacza, który tylko się nią zabawiał, a jak zabaweczka się zepsuła i zaciążyła to on zwiał. Wolę kobiety, które nie dają sobie w kaszę dmuchać, a nie takie, które najpierw nie myślą, a później zgrywają męczennice.

Gość Angel i na Joli
tak więc ani własnych ani cudzych dzieci raczej miał nie bedziesz

Gość Benek ma rację a inne wypo
wiedzi wskazują na to, że się boicie, że NIKT Was nie zechce z dzieckiem. NIe chciało się myśleć głową, to teraz ponoście odpowiedzialność za myślenie tyłkiem.

Benku -jesli samotna mama z dzieckiem na swojej drodze Cie nie spotka , to swiat sie z tego powodu nie zawali. Oby los nie byl zlosliwy, jak twoja zona zostanie sama z dzieckiem .I nie musisz ja sam zostawic.Wystarczy, ze zachorujesz na raka a z leczeniem w Pl szans bys nie mial .Oby wtedy wdowa po Tobie nie spotkala takiego nastepnego Benka . Bo tez o niej pomysla , ze byla glupia i dala sie zaciazyc takiemu "ruchaczowi". Zreszta kto wie , czy np nie zostalbys sam z dzieckiem, bo zona sie zakocha w kims i odejdzie sama tylko.Wtedy twoj potomek bedzie tylko "bekartem"dla "inteligentnych " inaczej . Pokory , pokory wobec zycia Ci zycze .

Gość łąki pola lasy
ja jestem kobietą, a również zdecydowałabym się na aborcję jakbym została sama z tym wszystkim.

Gość jaijaisaxjasoi
ja bylam samotna m atka...tak bylam...bo od ppoltora roku jestem meżatka...i moj maż nie ejst bilogicznym ojcem mojego dziacka...hmmm i co z tego??? moja corka mowi do niego tato...on malej nie zaluje na nic...

Gość Benek ...
jaijaisaxjasoi - Zapewne to jakiś frajer. Albo facet dużo starszy.

Gość Angel i na Joli
kto by chciał durnia z takim podejsciem :D samotna starość czy idziesz na księdza? :P

To dobrze lepiej zeby dzieci nie mialy dzieci ,niech sie bawia ,ale nie wypada pierdolic a potem zmuszac do aborcji lepiej podwiazac sobie od razu naseiniowody, a nie wytykac dziewczynie ze nie uwazala.

Gość Benek ...
MIAU - To kobieta przede wszystkim musi uważać, bo to ona z brzuchem zostanie, a jak taka woli "iść na żywioł" i założyć "co ma być to będzie" to niech się później nie dziwi, że została sama z bękartem. Takiej nawet nie warto szanować, kobieta musi dbać o siebie i o swój interes, a jak pozwala facetowi na sobie używać, bez zabezpieczenia, to dla mnie jest po prostu kretynką.

Gość jaijaisaxjasoi
nie sadze by byl farjer...hmmm ja mam 27 maz 26:)

Gość jaijaisaxjasoi
hmmm....zaczym poznal mnie spotykal sie z mlodsza dziewczyna tj.ok 23 lata i co....wybral mnie...i tym samy moja corke...wiec nie gadaj mi tu ,ze samotne matki nie maja prawa ulozyc sobie zycia....

Jesli kobieta kocha sie z mezczyzna a on nie chce miec dzieci to jego psim obowiazkiem jest uzywanie gumki,jesli tego nie robi,jest idiota i niech nie mowi o odpowiedzialnosci tylko kobiety,bo to swiadczy o jego niskim potencjale intelektualnym a wysokim trybie zwierzecym.

Nie ma okreslenia samotna matka, ona ma kogos kogo kocha nie musi byc to od razu jakis glupi samiec.

Gość lkjhgfgui
Żaden szanujący się mężczyzna nie zainteresowałby się samotną matką ( wyjątek jest wtedy gdy mężczyzna poważnie się zakocha ale wtedy nie myśli się mózgiem)

Gość refe4fr
jak to czytam to żałuję że zdecydowałam się urodzić. od pewnego czasu zastanawiam się nad tym, żeby oddać dziecko do adopcji, muszę też myśleć o sobie.

Współczuję wszystkim wdowom i rozwódką z dziećmi z kraju gdzie faceci są tacy popierdoleni.

Gość To zależy ...
A ty myślisz, że te, co nie dają sobie w kasze dmuchać, to w ciążę nie zachodzą i nie są samotnymi matkami. OOOOO, to ty mało o życiu wiesz, ale temat podejmujesz!

to tak samo jakby powiedzieć, że kobieta wiążąca się z facetem z dziećmi z poprzedniego związku to idiotka...

Gość Zauważyłam że
:o masakra, ale tu są prawie sami idioci także spoko

Gość sjdncjsbdjbsad
bo bycie samotną matką to wstyd i hańba, i piszę to jako kobieta.

Gość sjdncjsbdjbsad
nie chcę pakować się od razu w taki związek, tak ciężko to zrozumieć? ja wolę na początku pobyć sobie z facetem we dwoje.

Czy na tym forum jest ktos normalny tak sie czasem zastanawiam. - kobieta rodzi dziecko jej facet umiera i co ? - kobieta jest z mezczyzna kochaja sie i nagle cos sie psuje miedzy nimi to maja cale zycie byc razem bo dziecko? Życie to zycie nie wszystko jest jak w filmach. I uwazam , że jesli ludzie sie kochaja a nagle cos sie psuje to lepiej sie rozstac niz byc nieszczesliwym. I nie wszystkie kobiety czy mezczyzni nie mysla tylko decyduja sie na dziecko bo wierza ze ten obecny zwiazek ma sens i bedzie trwal. A moze kiedys Ty bedziesz w takiej sytuacji szczerze Życze Ci tego !

Ja w zupełności rozumiem, że ktoś może nie chcieć być w związku gdzie partner ma dzieci, ale żeby od razu wyzywać?