Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_oddpowiedz

ile razy w tyg uprawiałyscie seks majac 3 miesieczne dziecko?

Polecane posty

Gość prosze_o_oddpowiedz

jak to bylo u WaS? U mnie jest ok 1 - 2 razy w tyg i wydaje mi sie ze to mało...

Gość gkfdj
Wcale się nie kocham z mężem. Dziecko ma prawie rok a my się po ciąży kochaliśmy tylko raz. Pomijam już to, że w trakcie ciąży zero :( To nie moja wina, mąż po prostu nie patrzy już na mnie jak na kobietę :(

Gość prosze_o_oddpowiedz
up

Gość Leginskja
raz maks 2 razy w tyg.Przed ciaza prawie kazdego dnia.Po porodzie wszystko sie zmienia,wtedy seks przestaje byc juz taki wazny,my wolimy sie poprzytulac i wspolnie wypic ciepla herbatke niz od razu do lozka.Dziecko teraz ma 17 miesiecy i tak jest do dzis.Gdy kochamy sie zadziej seks jest lepszy niz kiedys ;) Ja po minucie dostaje pierwszy orgazm:)

Gość tez przyszla
średnio dwa razy w tygodniu, wcześniej było częściej ale teraz ani siły nie te ani czas;-) choć teraz bywa naprawdę super;-)

ja jeszcze przed porodem i sie zastanawiam jak to bedzie... niestety teraz sie nie mozemy kochac dopochwowo wiec takiej przyjemnosci nie ma jak kiedys...

Gość zonaKraka
Właściwie jak przed ciążą, zależy czy kładziemy się razem, czy jesteśmy w domu i jak się czuję, no i czy się kłócimy, bywało raz w tyg, bywało 5-6 raz. U nas seks jest tak ważny jak przed ciążą, w tym sensie że dla nas obojga jest atrakcyjny, nie traktujemy go rutynowo tylko możemy sobie okazać więcej czułości, no i kiedy go nie ma to nam go brakuje.

Gość ojtam ojtam
czy dziecko miało 3 m-ce czy teraz 2 lata to maks 2-3 razy na miesiąc - nie mam libido wcale - walcze z tym ale nic niedziała

Gość Współczuję Wam
Naprawdę :( gdyby mój partner był na miejscu (pracuje za granicą) to bym mogła kilka razy dziennie, ciągle o tym myślę, często zaspokajam się sama. Pierwszy seks miałam 5 tygodni po porodzie, teraz jest prawie tak samo jak przed a syn na 3 miesiące.

jak nasza córeczka była w tym wieku to 3 4 razy w tyg teraz ma prawie 2 lata to 1 raz czasem rzadziej. Po prostu nie ma kiedy, w ciągu dnia dziecko a wieczorem to mąż jest śpiący bo rano wstaje do pracy.

moje dziecko ma teraz 16 miesięcy, a my kochamy sie 2-3 razy w tyg. Przed ciążą bywało 1 raz na tydz;/ czyli po porodzi jest lepiej:) pierwszy seks kilka dni po (cc), wszystko było ok więc długo nie czekaliśmy :P

o Boże ! coraz durniejsze pytanie po co to Wam ??????????????????????? a ile razy odbiło się Wam po jedzeniu po porodzie ?